עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gnome,

יש לי DVD של LG וכמו כל שאר המוצרים שלהם הוא חרא למדי ולא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. על איזה DVD אתם ממליצים עד 950 ש"ח. שיקרא MP3, SVCD ו VCD ואת שאר הדברים הסטנדרטיים... שיהיה גם מחברה אמינה ואיכותי. תודה לכל הממליצים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alexrta,

אנשים מה לעזזל קרה ב-WWW.NFORCE.NL??? ??? ועוד משהו יש עוד אתרים כמו NFORCE???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EliranB,

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Vidati,

סנטה, סנטה יש לי בקשה קצת מוזרה אבל היא מציקה לי מאוד, אני כרגע בצבא ויוצא לי הרבה זמן לגלוש בטלפון ומה לעשות שזה אחד האתרים היותר אהובים עלי, אבל הבעיה היא שאני גולש מסמארטפון (יש שיגידו שזה לא בעיה ;D ) ובסמארטפונים המספרים של הדפים בפורום מוצג בקטן מאוד, ואני שהתברכתי באצבעות גדולות לא מסוגל לבצע את הפעלה כנדרש מבלי ללחוץ על משהו אחר לכן אני מבקש שלשנה החדשה אני יוכל ללחוץ על דפי הפורום בלי בעיה מיוחדת. תודה סנטה. :lol:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TAsraf,

טוב אז גם אני משועמם בבוקר אז בוא נכנס לדיון מעניין של במה "אתם משתמשים" אתם לא חייבים להיות פתוחי לב אבל ציינו משהו אחד בבקשה ואני רק נרגילה מתעב סיגריות האשכול נערך לבקשת סופר מן הגבר ד"א אני חייב לציין שנושא זה לא אמור לעשות אותי "גבר" או "קול" או "מרובע" או "גרוביי" או איך שאתם קוראים לבנאדם מגניב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mantis,

http://www.kuro5hin.org/story/2005/3/8/165648/4795 משעשע.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RomaDev,

שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by א אוהל,

אני מחפש שיר מסויים שיש בו את הקטע " אל אל אלי אלי" זה לא באנגלית לא יודע מה זה סוג השיר הוא באזור הדאנס

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nice-1,

אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 456,

המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sargon,

איפה כדאי לעשות הליכות\ריצות בחוץ במרכז? הבעיה שלי היא במקומות שיש או מעשנים או הרבה רכבים כי אז זה נראה לי עושה יותר נזק מתועלת. בכלל, המרכז זה פחות או יותר אחת המקומות הכי מזוהמים במדינה. נכון שהקריות מזוהמות בצורה נקודתית אבל בגלל כמות המכוניות במרכז יש כתם אדיר של זיהום אם תסתכלו במפות. אני יכול אפילו לנסוע טיפה יותר צפונה רק בשביל ללכת אם זה פחות מזוהם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ovid,

עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by e.t,

TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ^כותרת. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. טוב לחברה שלי יש יומולדת עוד כמה שבועות, יש 2 אפשרויות 1. בושם, אני יודע איזה היא אוהבת ומעוניינת, כמובן שמדובר על בשמים לא זולים, אז זה הבושם, ופה יגמר התקציב. 2. קופסא עם כל מיני דברים סנטמנטליים קטנים שמזכירים בדיחות פרטיות\דברים שעברנו ודברים בסגנון X סוכריות\פרחים עבור כל חודש שעברנו ביחד, דיסק עם תמונות ושירים שלנו, וכו'. מצד אחד זה נראה יותר זול, אבל זה יותר מושקע\אישי. יאלה לחשוב אנשים לחשוב D:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nineball,

http://www.ucbcomedy.com/videos/play/6472/bp-spills-coffee אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, עכשיו יודעים איך ההחלטות שם מתגלגלות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by davidreznic,

אני יודע שזה קצת הרבההזוי/דבילי/מוזר אבל מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופסא ריקה (בלי דיסק,בלי רשיון) של ויסטה אולטימייט ואופיס אנטרפרייס 2007?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים