עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ישנה אפשרות לדעת לאילו אתרים נירשמתי עם כתובת המייל שלי? הרצתי חיפוש בגוגל - אין תוצאות. אפשר לשלוח מתוך אימייל הודעה לכל מייל ששלח למייל שלי הודעה אי פעם שיחזיר "אישור קריאה" וכך בעצם אני אדע לאן אני רשום?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sergames,

אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, רציתי לשאול האם ניתן להיעזר בממיר מסוג זה להקלטות ממקור שאינו קליטת שידורי אנטנה באופן הבא: ברצוני למעשה להמיר קלטות וידאו אנאלוג 8 מ"מ ישנות ממצלמת הסוני שלי. אחרי ש-2 מכשירי DVD מקליט שהיו ברשותי התקלקלו ואחרי ניסיון לא מוצלח במיוחד עם המרה דרך ה- USB באמצעות ESAYCAP (שיטת ה Capture ש"קורעת" את הזיכרון) חשבתי בעצם על אפשרות שימוש בממיר שמוציא הקלטות טובות מאוד. ??? הרעיון הוא להעזר ברכיב RF_Modulator כגון זה: (אני מקווה שזה בסדר לשים קישורים...) http://www.computercablestore.com/RF_Modulator_AV_Composite_PID1207.aspx או כגון זה: http://www.amazon.com/Dynex-DX-AD116-Compact-RF-Modulator/dp/B006K1R3TY/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=13499478…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CyberBot,

שביל המפעל 5? אני מגיע התחנה המרכזית החדשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MilkMan,

http://www.metacafe.co.il/watch/412867/how_to_shower_men_women/

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ychig,

אבא שלי טס להונג קונג וחשבתי על האפשרות שיביא לי לייזר [מהסוג של הלייזרים הירוקים החזקים..] איך אפשר לברר איפה בהונג קונג נמכרים לייזרים ובאיזה מחירים? חפשתי קצת אבל לא מצאתי ממש.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pentax,

שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by No-way,

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ot,

:lol: :lol:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by WarMachine,

שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

פירסמתי את זה גם ב Pc-Spot, ואני אפרסם גם כאן. כפי שאתם רואים, NANA חסמו אתמול את האפשרות לקישור לתמונות שלהם (שימו לב בחדשות ב HWZONE). אמנם הם טיפשים מדיי, כי אפשר לעקוף את החסימה בכל כך קלות. פשוט את הסיומת, נגיד .jpg, תשנה לאותיות גדולות: .JPG. ואז התמונה תהיה בסדר. בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sdfzxc,

מעניין איך זה ישפיע על האינטרנט בארץ.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by גמני,

מדובר בטלפון קווי עם צג שמראה את פרטי השיחה הנכנסת. מה ההבדל בין שיחה נכנסת שמזוהה כמספר חסוי, לבין שיחה נכנסת שגורמת לתצוגה על הצג "שם לא מזוהה מספר לא מזוהה"?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 00Amir,

למנהלי האתר והפורום, לא ביקרתי באתר תקופה בגלל לחץ בעבודה ומשפחה (ילדים) , לא הייתי כאן בערך שנה אם לא יותר.. אני חייב לציין שנכנסתי לאתר ונדהמתי ! איזה יופי של ממשק, עיצוב ובניה . נותן הרגשה של וואו ! איך פספסתי את כל זה ! אני חבר דיי וותיק באתר (מ 2010) הנהדר הזה ובאמת רוצה לרשום את הערכתי למנהלים ! כל הכבוד ! ותודה ! אני לא יודע אם וכמה אתם מקבלים פידבק מהמשתמשים, אבל זה לא מובן מאליו ! תודה

21. ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?

22. אם יש לכם עריכה אתם מוזמנים לערוך תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dovik,

כיוון שהעולם מתייחס למצב כאל סכסוך בין שתי מדינות.. אם פלסטינאים רוצים עצמאות-לתת להם. שיהיו מדינה עצמאית. אבל. צריך לפעול פה בכמה מישורים: הבטחוני והכלכלי. להכריזה כמדינה עוינת (על תנאי, נגיד 25 שנה) עם כל המשתמע מכך. ז"א בין היתר לא לאפשר לאזרחי ישראל לעבור על מה שכתוב להלן. לנתק כל קשר עמה, כולל הספקה (חינמית) של חשמל, מים וגז, חומרי גלם למיניהם ולנתק עמם כל קשר כלכלי. אם רוצים-שישלמו במלוא המחיר. לא לתת להם לעבוד בישראל. מי שרוצה לעבוד-חייב להשבע לנאמנות. כל אחד החפץ לעבוד בישראל חייב לעבור תחקיר בטחוני. כל מעסיק המפר תנאי זה, נחשב כמסייע לאוייב בשעת המלחמה. להשביע כל התושבים של ישראל, לנאמנות. כל מי שאינו רוצה להשבע- לגרשו למקום שיבחר עם הכרזתו persona non grata לצ…

24. בפרטי.... תודה רבה=)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.