כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
צמאים לעוד סרט מדע בדיוני ראוי? הבמאי הוותיק מתיימר לספק לכם את מבוקשכם בעוד כחודש וחצי, ובגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-במאט-דיימון-כובש-את-מאדים-בסרטו-החד/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמנם לא כזה קרוב לשחרור שלי אבל עוד כמה חודשים זה כבר יגיע. התחלתי טיפה לחשוב על מה יהיה איתי אחרי הצבא ובינתיים יש לי כמה רעיונות בראש שלי, אני רוצה לנסות ללכת לתחום טכנולוגי כי מאז ותמיד הייתי במחשב (אמנם לא עשיתי דברים מועילים מדי עד עכשיו) אבל בתקופה האחרונה התחלתי קצת ללמוד על Arduino וגם שיעורים בסיסיים על תחום התמיכה הטכנית (Comptia A+). ממה שהבנתי בגדול, אלא אם כן עושים תואר בתחום חשמל/תוכנה/מדעי מחשב אז מאוד קשה להיכנס לתחום מבלי להיות איזה גאון על שכבר מגיל 13 מתכנת. קראתי הרבה באינטנרט (לא יודע עד כמה זה נכון) שכל הקורסים של תכנות של גון ברייס וכו הם קצת חרטוט, שרוב האנשים שמסיימים את הקורסים האלה אחרי תשלום של 15 20 אלף שקל מסתכמים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שכל חנות שאני יכול לחשוב עליה כבר לא מחזיקה כזה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא רוטב סויה פטריות באיזור ת"א?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי ב ACE ובהום-סנטר, וגם בעוד כמה חנויות ליד כולל Toys-A-Rus... אבל, אין לאף אחד, לפחות לא בתקופה הזאת... מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?, באמאזון יש אבל הספק שלהם לא שולח לארץ... כרית אוויר מתנפחת, הגודל שאני צריך הוא כמו של מסך מחשב, 20-30 אינץ'... תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר שנה פלוס אני גולש קבוע בסרטונים השמורים אצלי בFavorites, ולאחרונה שמתי לב שחלקם פתאום לא אפשריים לי כי אני מישראל. אני רוצה לפנות לתמיכה הטכנית של יוטיוב, אבל בשום מקום לא מצויין אי מייל שלהם או אפשרות לשלוח להם טופס תלונה. מה בידיוק אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר חודשיים (לפחות) שהוא לא עובד. איפה אפשר לברר זאת יותר לעומק? ומה עם כל המאגר שהיה בו? http://www.schenim.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חודש אחרי הפריצה הגדולה לאתר שהבטיח הזדמנות לרומן דיסקרטי לכל המעוניינים, האיום מומש ועשרה גיגה של פרטים אישיים מצאו את דרכם אל הרשת האפלה לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטי-הבוגדים-באתר-ashley-madison-הודלפו-אל-הרשת/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירסמתי את זה גם ב Pc-Spot, ואני אפרסם גם כאן. כפי שאתם רואים, NANA חסמו אתמול את האפשרות לקישור לתמונות שלהם (שימו לב בחדשות ב HWZONE). אמנם הם טיפשים מדיי, כי אפשר לעקוף את החסימה בכל כך קלות. פשוט את הסיומת, נגיד .jpg, תשנה לאותיות גדולות: .JPG. ואז התמונה תהיה בסדר. בהצלחה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום ברכבת אמרו לי שהרב קו יכול להכיל רק 8 חוזים כולל חוזים שפג תוקפם אני הולך לסיים את החוזה ה 7 שלי מה אני עושה אחרי שאני יסיים את החוזה 8 שלי? באתר רב קו אונליין יש לי אפשרות להזמין חדש אם זה הרב קו הראשון שלי או אם נאבד לי הרב קו😶😐 יצויין גם שיש לי "חבילה של 3 חוזים" אני גר באשקלון עובד ברחובות (רכבת כרטיסיה 12 חוזה 1) וגם אני לומד קורס בפתח תיקווה ומגיע לשם עם רכבת עד סבידור מרכז (כרטסיה 12 חוזה 2) ואז לוקח משם אוטובוס עד קיריית אריה (כרטיס יומי חוזה 3) החוזה שהולך לי להיגמר זה החוזה של רחובות יש לי עוד פעיל של תל אביב מה אני עושה?🙏 יש גם מצב לחברה בחיפה אבל עוד לא התחלתי את הנסיעות לשם בקיצור כל תובנה בנושא תעזור🙏 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תעתיקו את המשפט הזה דפדפן: Firefox 3.5.6 ושימו אותו בחיפוש של גוגל תמונות עכשיו תוכלו למצוא את האווטארים של כל מי שמשתמש בפיירפוקס, שנו בהתאם לדפדפן מה, בכל ישראל רק הפורום הזה משתמש בSMF?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח לראות סטראוגראמות! עזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.flabber.nl/archief/023018.php פעם ב יש איזה פרוייקט שאנשים לוקחים ברצינות.. זה אחד היותר מהממים שיצא לראות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוי זה טוב... נשים, לגזור ולשמור! בשביל הגירסה המלאה, כנסו ללינק הזה...:http://www.ebaumsworld.com/wife2.gif
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מתקבל לאוני' ת"א ובבר אילן יש הנדסת מחשבים (שזה מעין הנדסת חשמל עם התמחות במחשבים) אז אין לי ברירה אלא ללכת למכללה. בנוסף, מבחינתי מדעי המחשב בעיקר עמוק יותר ותיאורטי יותר (אלגוריתמים ברמה קשה ממש) וקשה יותר ונראה לי שבהנדסת תוכנה הדברים יהיו יותר פרקטיים ועם ההשקעה שאני משקיע במדעי המחשב אני אוכל להגיע לציונים טובים יותר בהנדסת תוכנה. השאלה היא האם זה לא יפגע לי בסיכויים להשתלב אח"כ בתעשייה בפיתוח תוכנה בגלל שאני בא ממכללה ? אילו מכללות באזור המרכז נחשבות בתעשייה לטובות בתחום הנדסת תוכנה ? מה אתם מציעים לי לעשות ? נ.ב, הממוצע שלי כרגע 70 ואני שנה שנייה. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-