עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kisin,

שלום, האם ניתן לראות שידור ישיר של ערוץ 11 באינטרנט? לצערי אני מחר תקוע בעבודה ואני חייב לראות את המשחק חצי גמר גביע המדינה... יש למישהו פתרון בשבילי?!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Meir787,

אני יכול להשיג את הפלאפון הנ"ל ב550 שקל בערך, אולי אפילו בפחות. שווה לקנות ? אם כן, כמה עולים אביזרים כמו כבל USB ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gunrhutjbha,

אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by *BYZ*,

אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by R0ck,

לאחר תשעה חודשי דחייה, הרגע הגיע... :anim-jjd: מחר @ 7:30 בבוקר, אני נפרד מהאזרחות למשך 36 חודשים ו...זהו. גורלי עוד לא ממש ידוע, אבל מאמין שיהיה איכותי. שמרו על עצמכם היטב ונשתמע...

• 88 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by DXT,

lolz aprilz foolz

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by realmagic,

נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by id3232,

שלום כולם! כיום אני מתאמן בתוכנית הבאה: A: חזה+יד קדמית B: כתפיים +רגליים C: גב+יד אחורית וחוזר על הABC פעמיים בשבוע ז"א 6 אימונים בשבוע שבתחילת כל אימון 30 דקות אירובי. כל אימון כשעה ורבע. האם התוכנית הזו בריאה? מה היתרונות/חסרונות? מה אתם ממליצים ולמה? תודה וערב טוב!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://www.jewish-world.org.il/calls/calls/End_Of_Story.mp3 זה קורעע ;D

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by TheOG,

שלום לכולם! בלי פירוט מיותר ובירבורים הנה שאלותיי: 1. מה עדיף - מסלול אע"מ (שחקים) או קורס ממ"ס (גאמא)? מהבחינות הנ"ל: - הגדלת ראש - שירות משמעותי, תורם, מעניין - אתגר - $$$ - כלים/ידע/כישורים לאחרי הצבא (אשמח גם להשוואה עם שאר המסלולים בגאמא שכן אני מועמד גם לאחד מהם... אבל אני לא יודע איזה) 2. נאמר לי שהמועמדות לשחקים מקפיאה את מועמדותי לגאמא - נכון או לא? יש דרך לסיים את המיונים לגאמא בכל אופן כדי לאפשר לי בחירה טובה יותר ביניהם? 3. איך היציאות מקורס הקד"צ לאע"מ? איך התשלום באותו זמן? תודה מראש, ולהת'. TheOG *** גם הודעות פרטיות יתקבלו בברכה...

• 17 תגובות
    • 16.4k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by גד :),

איפה היא?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by FatalZero,

מה פירוש המילה בסנסיניו למתחכמים, לא מצאתי במילון.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים : בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף] אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי? בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור? נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת? פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפ…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  20. האם אתם משחקים כדורסל\כדורגל\כדורעף\פיינטבול\MOHAA? אני משחק כדורסל ושנה הבאה אני אשחק בליגה(עברתי לקבוצת ליגה אתמול והחוג הקודם מסתיים עוד 2 אימונים) אני גם הולך לפיינטבול מתי שיוצא\מתארגן בגיימר יש מצב משחק כדורסל מפגש הבא? ;D

• 56 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by מוחמד היהודי,

http://www.theinquirer.net/?article=32550 OC מוגזם?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  22. חפשתי בגוגל הוכחות ומצאתי הרבה. לדאבוני האנגלית שלי לא משהו ואני לא מכיר את התרגום המלולי למושגים שאני מכיר בהנדסת המישור. לכן אני לא מצליח להבין כמעט כלום מההוכחות.... ניסיתי לחפש הוכחה בעברית ולא מצאתי =\ ולכן אשמח אם משהו יתרגם\יסביר לי אחת מן ההוכחות. אני צריך הוכחה ללא שימוש בטריגונומטריה כי את זה עדיין לא למדתי.... מצאתי כאן הוכחה מפורטת ולא הבנתי אותה כ"כ http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/MorleyZsolt.shtml אם לא את זאת אז אשמח אם משהו יעזור לי עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Dergiades.shtml או עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Naraniengar.shtml תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכם אני בונה בסיס נתונים איכותי שמראה איך גלשתם לאתר (אם זה דרך הדפדפן במחשב או בסלולרי שלכם) לכן, אשמח אם תכנסו לקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/itest.asp מכל טאבלט \ פאלפון נייד \ דפדפן במחשב כדי שאני אוסיף את הנתונים ל DB תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. כי יש לי פשוט בסביבות ה4-5 ראשים ואני רוצה לקנות רק 1 חדש מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wooper,

הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים