עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

שלום לחברי הצוות. מנסה להעלות מודעה בטריידזון, כל הזמן מקבל הודעתת ERROR 101. ניסיתי מכמה מחשבים וכמה דפדפנים, אותה התוצאה. אשמח למענה.

2. Started by The_overclocker,

http://www.zipperfish.net/free/yaafm12.php Don't be frightened by the purple deamon. He has some really bright insights.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idofr,

אז ככה לפני כמה דקות התחיל לי בצורה רשמית היום הולדת עכשיו אני לא טיפוס של ימי הולדת במיוחד אבל בכיף כאילו חוגגים והכול אבל בשבילי זה יום רגיל הקיצר בידיוק ב12 שניה אחרי שאני יוצא מהמקלחת צלצול בדלת אני פותח אני קולט חבר ממש טוב שלי ואחת הידידות הכול טובות שלי בדלת הם באו להגיד לי מזל טוב והביאו לי גלידה ישבו איתי כמה דקות והלכו (אבא שלה היה למטה לא נעים להשאיר אותו מחכה) ו..............זהו זה עשה לי הכי שמח בעולם אתם מכירים את זה שיש לכם חיכוך דבילי מרוצה על הפנים ? בידיוק זה!! חחחחח יאללה אני עפתי לי נקווה שלא יצעקו עלי (שוב) על זה שזה לא כ"כ קשור לפורום אבל לא נורא יאללה הלכתי לי לישון שמח ו..........זהו לילה מעולה לכולם ו.....שתיהיה שנה בת בת בת ז*נה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zurkin1232,

הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RGod,

חנות מחשבים אמינה באילת מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by demonshlomo,

היי, רציתי לשתף אותכם ברעיון שמכר שלי הוציא לפועל. אני לא אפריז במילים כי המטרה מוסברת באתר עצמו, אני אודה לכולם אם תיכנסו, תקדישו זמן ומחשבה לרעיון, תירשמו, ותכתבו לי פה בפורום את מחשבותיכם. המון תודה! www.haam.co.il

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום לכולם שיפצתי לעצמי את ה AVATAR, בואו תאמרו מה טוב יותר לדעתכם, העיצוב הישן או החדש? ה AVATAR הישן והטוב: ה AVATAR החדש: ה AVATAR החדש הוארך ב 20 פיקסלים. אל תדאגו, זה לפי החוקים אזז, מה אתם חושבים? מה טוב יותר? או שיש לכם עצות איך לשפר? תודה רבה ל ZenMaster על שנתן לי את התמונה של הדרקון, שממנה עשויים שני ה AVATARים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

אוי זה טוב... נשים, לגזור ולשמור! בשביל הגירסה המלאה, כנסו ללינק הזה...:http://www.ebaumsworld.com/wife2.gif

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור ). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by D_N_A,

כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לשיפוטכם... אם לא אהבתם אעיף את זה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yuvalkob,

לאור דרישת הקהל והעצומות הענקיות שנשלחו אלייו (סתם ) אורי הלא הוא GAMOS GADOL החליט לחשוף לנו את פניו. זאת תמונה שצולמה היום בבית אורן. (הוא ביקש ממני להעלות את התמונה כי הוא לא יודע איך)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Chaos,

שלום לכולם. אחי נמצא עכשיו בניו-יורק, וחשבתי לבקש ממנו להביא לי מכשיר חשמלי משם. הבעייה היא, שאני לא יודע איזה. לכן, אני צריך את עצתכם בנוגע למכשיר אשר אבקש ממנו, בתקציב של עד 400 דולר, עדיפות לכמה שיותר זול. ברשותי כבר מצלמה דיגיטלית ונגן MP3 של 128 מ"ב, לכן אלה לא באים בחשבון. תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by אישי555,

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי כולם! מישהו יכול להביא לי את כל הטאבים של השיר "אלמנה שחורה - הבריחה"... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mc_elad,

איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ackohen,

אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by raiman1,

יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arche,

שלום לכולם. מי היבואן של כוננים קשחים של היטאצ'י? יש לי אחריות ואני רוצה לנצל את זה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yanushka,

כרטיסים מוזלים ניתן להשיג אצלי..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Omerole,

http://www.pwned.nl/ LOL. קרדיט לCyb3r

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.