עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shloosh,

עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by YTZ,

יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 00000,

ריקי שולתט!!11

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DarkMoh,

נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by manix,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול על כך ועל כן אני מתנצל מראש אך אנא עיזרו לי. אז ככה השאלה שלי היא מאוד פשוטה אך מתסכלת אותי. השאלה היא מדוע כאשר אני מעביר את הממיר הדיגטלי ליציאת אנטנה בחדר אחר אני לא מסוגל לראות שידור דיגיטלי על גבי הטלוויזיה אלא רק את האנלוגי (אזי היפרבנד) אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא ומה עליי לעשות? תודה מראש ושוב מתנצאל אם לא זהו המקום.

7. שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני אישית הולך לבזבז על הדברים הבאים http://www.pandas.co.il/shopping_cart.php?cPath=610_1382_1383&sort=5a&page=1&products_id=8313 נ.ב אםצ אני לא אמצא אותו מי מתנדב לקנות לי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by redead,

חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lmlm,

לעוד 5 עמודים עם תמונות IGN: Far Cry Screenshots, Wallpapers and Pics

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בפרטי.... תודה רבה=)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקע איך אני יכול להעלות אותו פה? אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי עם השיר תודה מראש טל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

סתם רציתי לדעת אם משהו בדק פעם מערכות של מקינטוש מבחינת ביצועים ומשחקים. למרות שלא נראה לי שיש הבדל,או שיש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש כאן, ובאתי לפה עם בעיה במתמטיקה, אמרו לי שיש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי..... אני בהחלט מקווה שכן, ואני מקווה שאני לא עובר כאן על שום חוק או משהו.... בכל מקרה, הנה השאלה, ואשמח אם תראו לי את דרך הפתרון: נתונה המשוואה: cos 6x = 3cos 3x +1 מצא את פתרונות המשוואה בתחום 90 => x => ס

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by r1plet,

באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by מתנאל סולומון,

האם המחשב שלי נהרס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by boom!,

אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

היי. מה אתם אומרים על הגיטרה הזו? http://www.amazon.com/gp/product/B001VC22G6 למטאל וגם לפאנק אמ.. תצתרך לספוג דיסטורשן ולתת קלין טוב לפעמים... אולי אני ארצה להרכיב פיאזו בהמשך... אז הגשר הוא רק חתיכה אחת או שזה אוקפים? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ycltdycltd,

קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DAVIDD,

השיר הולך ככה אני אוהבת על זה שהוא אוהב אותי מכירים??? מה השם.?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by No-way,

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amisha,

מישהו עשה זאת פעם ? (ואם כן על איזה רכב...) מאיזה גיל אפשר לעושת את זה /כמה זמן צריך שיהיה רישיון על מנת שיתאפשר ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים