כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Double Your Internet Speed for Free Double your WiFi Speed for Free
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי... אז כפי שאתם יודעים, פרסמתי לאחרונה עזרה בהכנת מפרט לאחי שחוגג בר-מצווה. בקיצור, חבר של חבר של אבא שלי הגיע אלינו הבייתה, ובמקרה הועלה הנושא של המחשב החדש. בקיצור, אבא שלי נותן לו את המפרט והוא מתחיל לעיין בזה ומנדנד את ראשו: הוא אומר לי: "למה לקחת AMD?" אז עניתי לו: "למה לא?" ואז הווא אומר: "למה כן?" אז אני עונה: "כי הם חצי מחיר מפנטיום ובביצועים הם רק טיפה יות רנחותים". אז הוא אומר,: "מהנסיון שלי עם AMD, לא הייתי לוקח AMD. הם לא טובים. אם כבר סלרון..." אז אני קוטע אותו ואומר: "סלרון זה מעבד מסורס. את'לון של AMD הרבה יותר טוב!". הוא עונה לי: "מה פתאום! אני כבר מריץ שנים אפליקציות וידאו כבדות על סלרון." אני כזה בראש: "טוב.... :..." בכל-מקרה הוא משוכנע ש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[ltr]http://www.nrg.co.il/online/10/ART/875/955.html ROFL[/ltr]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שיר מסויים שיש בו את הקטע " אל אל אלי אלי" זה לא באנגלית לא יודע מה זה סוג השיר הוא באזור הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעתיקו את המשפט הזה דפדפן: Firefox 3.5.6 ושימו אותו בחיפוש של גוגל תמונות עכשיו תוכלו למצוא את האווטארים של כל מי שמשתמש בפיירפוקס, שנו בהתאם לדפדפן מה, בכל ישראל רק הפורום הזה משתמש בSMF?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה חודשים איגרת על פרויקט גאמא ורציתי לדעת אם זה אומר משהו לגבי הקב"א שלי, אני לא יודע מה הקב"א שלי ואני רוצה לדעת אם יש לי קב"א של 54 ומעלה בגלל שלפי מה ששמעתי העלו את הדרישות לקבלת איגרת ליום סיירות ועכשיו צריך קב"א של 54 ומעלה כדי לקבל זימון. (יש לי פרופיל 97) דרך אגב שלחו לי את האיגרת הזאת למרות שאני לא במגמת מחשבים ואין לי שום ידע בתיכנות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כן, אני יודע, לא קשור לכלום אבל זו הפירסומת היחידה שממש נהניתי ממנה, אז אם אני כבר בפורום למה לא לחלוק: במיוחד הסוף, כזה חמוד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה שמעניינת אותי. ברור שיש תקופות ששווה לחכות בהן חצי שנה כי יש קפיצת מדרגה טכנולוגית או ירידת מחירים משמעותית, אבל באופן כללי האם שאלתם את עצמכם איך להשקיע את הכסף במחשב ? סך הכל זו הוצאה כלכלית לא מבוטלת, ולפעמים המחשב לא שווה חצי ממה שהיה לאחר שנה. אם מישהו מוכן למשל לשחק תמיד במשחקים באיחור של שנתיים-שלוש, הוא יחסוך בערך חצי מהתקציב. שימו לב למשל שאנשים שקנו כרטיס מסך לפני חודשיים ב-1500 ש"ח (8800 GTS) מתחרטים היום בגלל שיצא כרטיס עם ביצועים שהם (כנראה) עדיפים. האם זוהי צרכנות נבונה ? אולי אם נגביל את עצמנו לקנייה בתקציב מוגבל, נרוויח בטווח הארוך. אשמח לשמוע דיעות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-