עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ThaPhoeniX,

תראו איזה מגניב http://call.zapto.org/ אפשר לעשות שיחות חינם בין 2 טלפונים קווים! וזה אשכרה עובד! דיברתי גם בארץ עם אנשים וגם עם חבירם בפריז! ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by askme,

בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !

3. זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zurkin1232,

הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redead,

חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

צום קל וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

היי. מה אתם אומרים על הגיטרה הזו? http://www.amazon.com/gp/product/B001VC22G6 למטאל וגם לפאנק אמ.. תצתרך לספוג דיסטורשן ולתת קלין טוב לפעמים... אולי אני ארצה להרכיב פיאזו בהמשך... אז הגשר הוא רק חתיכה אחת או שזה אוקפים? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nforce,

ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597454,00.html חיחי L0L.. (למנהלים: לפני שזה הועבר חשבתי שזה יותר מתאים לאקטואליה ..לא משנה..תודה בכל מקרה..)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by elad the master,

?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח רועי מייקל שפי
    Started by אורח רועי מייקל שפי,

ממצב אני המחבר של 'הדרך של יובל'. ואחרי שנתיים של כתיבה ועריכות, יש לי סיפור פנטזיה בשני חלקים כתובים. עכשיו, כמו שחלקכם יודעים, הסגנון שלי מעט ייחודי. והמקבילים שלי היום הם: אילן הייטנר. כן זהו. וזה לא שאנחנו כותבים דומה, אבל אין עוד למי להשוות ושנינו אומרים קוקסינל מדי פעם. יש כמה הצהרות שאני רוצה לצאת בהן, ואני די בור, במיוחד בהתחשב בזה שאני לא ממש קורא ספרים, ובמיוחד לא יצא לי לקרוא פנטזיה. הספר שכתבתי הוא הראשון שקראתי. הבעיה שלי בגדול היא שהוא לא יובל, יובל עשה המון רעש בארץ וגרם לציפיה עצומה מהספר השני. והוא פשוט לא הולך לספק את אותה החוויה... וזה מובן. אבל מאוד קשה לי עם זה. לצורך פרסום ושטויות אני רוצה להגיד שזה ספר הפנטזיה הדפוק ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MilkMan,

מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש למישהו קישור להורדה של קובץ אודיו של dial tone? (כן גיגלתי את זה כבר).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן! חג שמח אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לחפש במנוע החיפוש(גוגל) טקסט שלא גלוי לעין, אלא שמסתתר בתוך קוד המקור של דף האינטרנט? לדוגמה, קישור לאתר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by klayton,

Woodkid - Iron

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה. האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'? מה אתם ממליצים לי לעשות? דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.