עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by QQQ,

במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי פלאפון של נוקיה ברשת סלקום... איך אני מוריד את ה סלקום סלקום הזה שכתוב ב 2 שורות האלה? או לפחות להוריד אחד מהם...?? איך אני עושה את זה.?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by asaf_azar,

משעמם לי בית וחשבתי לנסות תחביבים חדשים תמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Moty_p,

עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…

8. Started by Tnufa,

במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני לא ממש אוהב את הכיוון הזה אבל אני מוכרח לציין שיש כמה יציאות איכותיות אני מחפש המלצה לשירים ספציפיים לא להקות ודיסקים דברים בכיוון LostProphets - Ride Bullet for my valentine - All these things i hate/The tears dont fall The Rasmus - In the shadows Tokio Hotel - Through the monsoon Underoath - A boy brushed red living in black and white Avenged sevenfold - Chapter Four Enter Shikari - Sorry youre not a winner Trivium - Dying in your arms תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maverick,

תמיד היה להם מין "פורום" של רכילות בו ניתן לפרסם פוסטים בעילום שם. לאחר מכן הם נהיו "politicly correct" והוסיפו לינק "אם הרכילות הזאת פוגעת בך". מה הם גנובים? הרי הם שמו את זה והרשו לאנשים לפרסם בעילום שם. לאחר מכן הםם שמים את הלינק המפגר הזה ועוד מפרסמים את האיי-פי של אותו מפרסם. הרי רכילות זה תמיד דבר רע אז למה להוסיף את הלינק המטופש??? עדיף כבר להוריד את הכל וזהו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Screw_Master,

תיזהרו, זה נתקע במוח...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by הדוד משה,

שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by LimaC,

שלום לכולם להלן שאלה בנוגע למיסוי ועסקים: פרטים יבשים: אדם רווק בלי ילדים, אדם מקבל אבטלה של כ 2,500 ש"ח בחודש. במקביל הוא מרוויח כ 2,000 ש"ח נוספים ב"שחור" את הרווח הוא עושה מבת משפחה שמשלמת לו על עזרה בלימודים לילדיה הקטנים. מרגיש לו שהוא אולי גוזל את המדינה במצב שנוצר. שאלות: 1. האם במידה ואדם מחזיק בעוסק פטור צריך לדווח על הכנסות מבת משפחה על שירותים שהוא נותן? 2. האם במידה וההכנסות היו מדווחות הוא זה היה מתקזז לו מתוך דמי האבטלה? 3. האם ההכנסות האלה (השחורות) בכלל מתחייבות במיסים ואם כן בכמה, נוכח הנתונים? 4. במידה וההוצאות החודשיות שיכולות להי…

16. Started by TheRedEye,

http://www.torec.net/ ע"י טורקים טיפשים.. מה עם קהילת האקרים בארץ? לא מתכוונת לעשות משהו? נשב ונשתוק מול מדינות ארב המוגבלות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The Dom,

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CrossFire,

שלום, אני צריך שתעייצו לי עם מה להשתמש לניקוי המחשב, פשוט השתמשתי בפאן והוא התקלקל, יש לכם פיתרון יותר טוב?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Demagh,

שמעתי ברדיו שמחלקים חסכנים לאזרחים בגלל תיקון חדש לחוק כלשהו... יש אמת בדבר? מישהו שמע על זה גם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.

21. Started by zurkin1232,

הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אחרי הנושאים הקודמים זה הנושא האחרון =\ יש לי עכשיו לא 600 דולר יש לי כבר 1000 דולר. (מי שלא יודע זה 1000 דולר לביזבוזים בחופש הגדול בקנדה...) עכשיו ככה חישבתי את הכסף: - מערכת קירור מים + זיכרונות חדשים - מקסימום 400$ - ועכשיו לקנות את המפלצת GeForce 7950GX2 שעולה 600$ או לקנות XBOX360 שמחירו בסביבות 400$ ? כאילו עד עכשיו הייתי בטוח בXBOX360 אבל אחרי שהמפלצת הזאת יצאה (GeForce 7950GX2) עם 48 צינורות עיבוד שיגע אותי כי עכשיו אני עם 6200 עם פתיחת צינורות וOC מסתדר יפה אבל עוד חצי שנה הוא לא יחזיק כמו שהוא מחזיק עכשיו (שהוא מריץ כל משחק על מדיום - HIGH בלי בעיות ממש...) ושאלה אם אני אקנה את המפלצת לכמה זמן בערך אני לא אצתרך להחליף כ.מסך ? :s05: כי אני יודע שאם אנ…

23. אני מחפש שיר שהוא מוכר שמים אותו בחתונות וכו' אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל המילים הם ככה(סליחה עם אני כותב את זה לא טוב כי אני פשוט לא הבנתי ממש את המילים): אמלו,אמלו בדולה אמלו אוליווה...... זה שיר משהו כזה אני צריך את השיר הזה תודה רבה לעוזרים אלי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים