כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו לא ידע או שכח, אני מחפש בנרות מחשבים ישנים, מכל הסוגים (במיוחד מחשבים שאינם מחשבי PC, ז"א Commodore, Amiga, Apple, Spectrum, Tandi וכו'). אם מישהו מת להיפטר ממחשב כזה וחבל לו לזרוק... שלחו אימייל. אני יותר מאשמח להוריד אותו מידיכם :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שלי היה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר. הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהות מה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו היה ויכול להעלאות תמונות? מבחינתי היה מפגש פצצה! כמה אימפרזות ואיבויים... ועוד כמה אופנועי RR שלחצו (מבחינתי ה-Rים היו הכי מרגשים)! שכחתי להטעין את הסוללות לכן לא הבאתי את המצלמה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
עשיתי לפני כמה ימים את הזה שהם מחייבים לך את החשבון בסכום קטן, ויחד עם החיוב מופיע קוד בן 4 ספרות אותו מכניסים באינטרנט (הם גם החזירו לי את הכסף). מה עשיתי אם לא אישרתי את הSHIPPING ADDRESS? לפני כמה ימים קניתי משהו בEBAY (אחרי שהכנסתי את הקוד) ומשום מה באימייל שPAYPAL שלחו לי על התשלום שעשיתי רשום SHIPPING ADDRESS וליד בירוק UNCONFIRMED. תודה לעוזרים :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים משהו טוב. אם משהו מכיר. לא מעוניין ברמקולים אחוריים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שיפצתי לעצמי את ה AVATAR, בואו תאמרו מה טוב יותר לדעתכם, העיצוב הישן או החדש? ה AVATAR הישן והטוב: ה AVATAR החדש: ה AVATAR החדש הוארך ב 20 פיקסלים. אל תדאגו, זה לפי החוקים אזז, מה אתם חושבים? מה טוב יותר? או שיש לכם עצות איך לשפר? תודה רבה ל ZenMaster על שנתן לי את התמונה של הדרקון, שממנה עשויים שני ה AVATARים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר קישור לאתר/דיסק השירים כמו אלה אלה, ג'ו לטקסי וכל הלהיטים הצרפתיים (יש עוד חוץ מאלו?)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא כל כך נעלה אבל בכל זאת בשבילי זה חשוב להמשך חיים תקינים http://www.outwar.com/page.php?x=1164170
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון שהעולם מתייחס למצב כאל סכסוך בין שתי מדינות.. אם פלסטינאים רוצים עצמאות-לתת להם. שיהיו מדינה עצמאית. אבל. צריך לפעול פה בכמה מישורים: הבטחוני והכלכלי. להכריזה כמדינה עוינת (על תנאי, נגיד 25 שנה) עם כל המשתמע מכך. ז"א בין היתר לא לאפשר לאזרחי ישראל לעבור על מה שכתוב להלן. לנתק כל קשר עמה, כולל הספקה (חינמית) של חשמל, מים וגז, חומרי גלם למיניהם ולנתק עמם כל קשר כלכלי. אם רוצים-שישלמו במלוא המחיר. לא לתת להם לעבוד בישראל. מי שרוצה לעבוד-חייב להשבע לנאמנות. כל אחד החפץ לעבוד בישראל חייב לעבור תחקיר בטחוני. כל מעסיק המפר תנאי זה, נחשב כמסייע לאוייב בשעת המלחמה. להשביע כל התושבים של ישראל, לנאמנות. כל מי שאינו רוצה להשבע- לגרשו למקום שיבחר עם הכרזתו persona non grata לצ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות משטרת דובאי שמגלה כל יום אוגדות של סוכני מוסד חדשים, גם הפייסבוק מצא אותם ;D http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=325403863479
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1280X720 או 1336X728 ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-