עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LazyBoy,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה

3. הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון. הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה. כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ???? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  6. לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט. באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הוא פה כל הזמן מתלהב ( שם תמונות של עצמו כאילו למישהו איכפת ) או מלתהב על כולם שיש לו כרטיס מסך ב 5000 שקל . מאיים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97481.10 והוא גם ככה אינפנטיל ערס ודפוק .... לא חושב שיש לו פה בכלל מקום . אולי באיזה פורום של חיזבלה יקבלו אותו.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  8. http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ אני בטח בא, רק אני לא בטוח שאני אמצא עם מי לבוא. כרטיס 375 ש"ח, ולא כל אחד מוכן לשלם (למרות שאני חושב שזה שווה כל* שקל).

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  9. אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Ewingum,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  12. יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Vaz,

כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by אבא,

לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by etz,

אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by system_x,

כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  17. עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dudi2002,

שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by musari,

אין עליו תיראו איזה קרוע הוא!!! קבל ח"ח האמצעי למי שלא שם לב תעשו לו דברים בפוטושופ כמו עם בני סלע...בזמנו מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400042,00.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה אפשר להזמין?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by Check_Point,

מישהו זוכר מה השם של הכלב ששייך לקבצן בסרט היום שאחרי מחר?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by neogod,

האם עד עכשיו יש רק 13 פרקים? אם כן מתי ישדרו את העונה השניה?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Gil28,

למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chris_u16,

חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.