כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון. הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה. כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ???? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט. באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא פה כל הזמן מתלהב ( שם תמונות של עצמו כאילו למישהו איכפת ) או מלתהב על כולם שיש לו כרטיס מסך ב 5000 שקל . מאיים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97481.10 והוא גם ככה אינפנטיל ערס ודפוק .... לא חושב שיש לו פה בכלל מקום . אולי באיזה פורום של חיזבלה יקבלו אותו.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ אני בטח בא, רק אני לא בטוח שאני אמצא עם מי לבוא. כרטיס 375 ש"ח, ולא כל אחד מוכן לשלם (למרות שאני חושב שזה שווה כל* שקל).
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf
-
שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין עליו תיראו איזה קרוע הוא!!! קבל ח"ח האמצעי למי שלא שם לב תעשו לו דברים בפוטושופ כמו עם בני סלע...בזמנו מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400042,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
מישהו זוכר מה השם של הכלב ששייך לקבצן בסרט היום שאחרי מחר?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם עד עכשיו יש רק 13 פרקים? אם כן מתי ישדרו את העונה השניה?
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-