כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf
-
http://www.hayashir.com/auctions/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה קורה פה? בשלושת הימים האחרונים יורד עלי גשם של תולעים (בממוצע 5 ביום, שבד"כ אני מקבל תולעת פעם בחודש). קורה גם לכם בימים אלו?
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כאשר רוצים להזמין מזיגזאג משהוא כותבים פרטים ואז הם מתקשרים אליך נכון? אחרי כמה זמן הם מחזירים תשובה (בערך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ARE YOU READY FOR DXT'S 100th MESSAGE? ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"
-
כידוע בלוחות RDR יש מחוללי שעון שונים.. אחד - גרוע, שני- מעולה.. הימורים- איזה אני מקבל? ;D CYP- הגרועים, ICS- הטובים אגב, הלוח הוא הTH7-II.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש אתר שיחשב את המרחק בין קרית אתא לים המלח?
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-