כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ללא הועיל פה וגם בגוגל.. אני מחפש אולם משחקי ארקייד המכיל סימולטור נהיגה (כמו שהיה פעם בקניון ארנה) מי שמכיר ויוכל לעזור היכן נמצא אולם רציני וחדיש המכיל משחקי נהיגה ברמה גבוהה אודה לו מאד.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ידידה שלי מחפשת אתר שבו אתה מקליד את תאריך יום ההולדת שלך, ואז האתר כותב לך איזה אירועים חשובים/ימי הולדת של מפורסמים.... קרו בתאריך הזה. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פתחו ערוץ הסרטים מי שער עכשיו 4:20 ערוץ 16בדיגיטלי של הוט יש את הסרט עבודה שחורה עם דוק' דרה וסנופ דוג סתם רשמתי פה אם מישהו ער ואל תשאלו אותי למה אני ער עכשיו סיפור ארוך מדי
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי התקלקל והוא עדיין באחריות... אבל אני לא יכול לממש אותה בלי קבלה שקניתי אותו.... למישהו יש קבלה אונליין (כמו שמקבלים אחרי רכישה בנט) , שאני אוכל להשתמש בה לשם זיכוי ?... אני מוכן אפילו לשלם עליה 20 ש"ח <צונזר> עריכת המנהל: אזכור לשם החנות צונזר.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היה לי ממש ממש משעמם, תראו מה עשיתי הנה אכן תמונות קשות הה? hwz rocks! למי שלא שם לב! הכדורים מסודרים בסדר שמרכיב:hwz
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, שמי יונתן לבוביץ', אני , כמו שהבנתם, חדש בפורום. בעקבות תגלית קיומו של הפורום, ואהבתי לכל הקשור במחשבים, החלטתי להצטרף (כמובן, יש את גורם קניית המחשב החדש). מקווה להנות ולהצטרף לאחוותכם הקטנה, שנראית בעיניי ממש ממש לעניין. בברכת יום טוב, Ircroute_057
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם בא לך לתת המלצות לשירים החדשים שרצים במועדונים מסיבות וכו'... תודה!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אתר כמו NFORCE אבל במקום להראות איזה סרטים משחקים וכו' שוחררו שיראה איזה דיסקים של מוזיקה שוחררו! נ.ב אני מאוד מקווה שזה לא ווארז אם כן אז לנעול... תדוה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
סתאאאאם ענקונדר רציתי לראות איך תגיב ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תלחצו פה מייד!!! קרדיט ל- NetSpider
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-