עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש שם של סרט לא חדש, בו אדם לבוש בחולצה לבנה ומכנס שחור פוטר מעבודתו במפעל ליצור פצצות והוא חוזר לביתו, שבעצם הוא כבר לא נשוי ואסור לו להתקרב לאשתו לשעבר ולבתו. בדרך הוא עובר במכולת, שם הוא לא בדיוק מרוצה ממחיר של פחית והורס את כל החנות. אח"כ נכנס לחנות מוצרי צבא של נאצי והורג אותו וגם מבקר בסוג של מקדונלס. בסוף שוטר יורה בו והוא נופל למים כשבידו רובה מים. ככה בערך הולך הסרט, מישהו אולי ראה אותו וזוכר את שמו? תודה!

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  2. אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  3. נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  4. LOL קבלו http://www.newpc.co.il/ מיקרוסופט מלמדת איך לקנות מחשב חדש וטוב

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  5. לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמו…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by zaib atsu,

אז ככה, מדובר במשחק דפדפן מרובה משתתפים המדמה את העולם האמיתי. אתה משחק אזרח במדינה שאתה בוחר, הרוב כמובן בוחרים את המדינה שלהם במציאות אבל בעיקרון אפשר לבחור כל מדינה. בגדול המשחק מתרכז סביב המדינות והמלחמות שלהן. לכל מדינה יש ממשלה ונשיא שמחליטים עם איזו מדינה לעשות ברית ועל מי להכריז מלחמה. המטרה של כל שחקן היא לעזור למדינה שלו לנצח וכמובן ככל שהוא יהיה חזק יותר הוא ישפיע יותר. כל יום השחקן צריך להתאמן ולעבוד כדי שיהיה לו כסף לקנות אוכל ונשק. אפשר גם להקים חברות ולהעסיק עובדים וככה להגדיל את ההכנסה שלך. כמו שאפשר כבר להבין מהכותרת ישראל נמצאת במלחמה נגד איראן והקרב די צמוד. אתם יכולים להצטרף ולעזור בקרב זה המצב של ישראל כרגע וזה המצב של איראן אתם יכולים…

8. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by R0ck,

Winamp - http://212.199.163.6:8000 דמעות בעיניים.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  11. אהלן אהלן.. התחלתי שיעורי גיטרה עם מורה לאחרונה, קיצר השבוע התבטל לי השיעור אז החלטתי ללמוד שיר שאני אוהב וזה "זה כל הקסם".. למדתי את הסולו פרפקט 1 ל1, והתאמנתי על האקורדים של השיר אבל אני פשוט לא יודע באיזה קצב/כיוון לפרוט את האקורדים, ומתי להחליף אותם.. ניסיתי להקשיב לשיר ולראות אבל זה עדיין קשה לי כי אני מתחיל ואנ'לא ממש מצליח לזהות את הצליל של הגיטרה בשיר... תודה על העזרה ;D

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by artyom,

לחברי הפורום שהזמינו מהם, איך שלמתם ותוך כמה זמן הגיע החבילה תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  13. הוידאו שמוצג פה: http://news.softpedia.com/news/Mark-Shuttleworth-Talks-About-Ubuntu-9-04-108552.shtml איך אני יכול להוריד אותו? לא הצלחתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  14. אתם זוכרים שלפני עשור היו משחקי מחשב רק על דיסקים? תמיד כשפתחנו את האריזה אז נדלקנו על הציור שיש על הדיסק עצמו עכשיו השאלה היא אם אני נגיד בתור יוצר משחקים/דברים אחרים רוצה לצרוב משהו על דיסק ולשים תמונה בעזרת לייזר ולא מדבקת רופפת, איך ואיפה בדיוק אני עושה את זה? זה ייצא לי הרבה כסף? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יסביר לי על התהליך

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Morphine,

שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by ag43,

אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by junkam,

החברה שפיתחה את רשת שיתוף הקבצים eDonkey2000 סוגרת את שעריה לאחר שנתבעה ע"י ה-RIAA.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  18. תלחצו פה מייד!!! קרדיט ל- NetSpider

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים? אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד. יש למישהו ניסיון? ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו?? תודה רבה לעוזרים D:

20. Started by Lanzar,

הבאתי את ה 6800ULTRA של LEADTEK ( בקומבינה לא עלה לי אגורה ;D ) ועכשיו בדקתי קצת ב 3DMARK 03 אחרי OC קטן 13K !!! בקיצור אני מרוצה עד השמיים !!!

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by k22,

שלום עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב אני רוצה לשפר קיבלתי 435 מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  22. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  23. אמא של חבר שלי נוסעת לניו יורק השאלה אם כדי לבקש ממנה להביא חומרה לא מארזים ודברים גדולים פשוט חבר שלי הזה רוצה מחשב חדש אם תוכלו לעזור תבורכווווו הוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרונות סך הכל את כל השאר כבר יקנה בארץ האם שווה? אם אפשר תגובות לפה וגם לאיי סיי קיו 158111114 או מייל vaknin7@012.net.il בתודה ואק ואק

24. Started by itay127,

אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..

• 7 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.