עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuvalbit,

שלום אנשים, מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-*

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by -ox-,

אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by assaf181,

שלום, התקשרו אלי כמה פעמים בימים האחרונים מהמספר +00001402, אם אני עונה זה מתנתק תוך שנייה. מישהו יודע מה זה? בכל מקרה חסמתי את המספר.

• 40 תגובות
    • 7.9k צפיות
  4. Started by מסבחה,

אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

חבר שלי הביא לי משחק מזה נחמד. http://www.dailyfreegames.com/images/files/final%20survival-MA.swf ממש כייפי תנסו... הגעתי ל-Lv.7. איזה מבאס, הכל בגלל יורק האש הזה... Q=מחליפים נשק. A= יורים.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

מדי פעם יוצא לכם בטח לראות אנשים עם עדשות של עיניים מוזרות ומפחידות - כמו של דרקולה או עדשות ירוקות זוהרות אני מחפש לדעת מקום לקניה ומחירים ואם יש אתר אינטרנט אז עדיף..מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני לא מביו משהו !! הם נגדנו ?!?!?! מפת האוניות בלינק http://rotter.net/forum/scoops1/47769.shtml?utm_source=finance.sponser.co.il&utm_medium=ticker

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by KoM,

פעם שנייה פעם שלישית גלידה...

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  10. http://youtu.be/5JVqdS58YIg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

מה עם מזל טוב ל jackass מה הוא עז? מחר יומולדת 17!!!!!!!!!!!!!!1 :'( :'(

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by X-_PLOSIVE,

1001!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KoM,

זהו, נרגעתי עם הסלרון הזה... כמה שהוא מדהים אבל דיי... צפו לכתבה בקרוב... :smoke:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by alex.turovsky,

חדש בחנויות. קינדר צ'אק נוריס

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Shmonzi,

אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Spawn123,

??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by shtrodel,

http://www.filecabi.net/host/file/1120744037/wmv

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by חן מ,

,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by PuppEDogg,

אני מתאמן רצוף כבר קרוב לארבעה חודשים (לפני זה הייתי מתאמן לסירוגין בצבא כשהיה לי כוח ואפשרות) והייתי לוקח אבקת חלבון. כרגע החלפתי לגיינר כי המטרה שלי היא לעלות כ5-10 ק''ג מסת שריר (קודם אני רוצה לעלות 5 ק''ג ולראות אם אני רוצה עוד לעלות) התייעצתי עם תזונאי ועם הספק של האבקות שממנו קניתי ושניהם אמרו לי לקחת גיינר אחרי אימון בשביל המטרה שלי. באימון האחרון חבר אמר לי שאחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון ואחרי שעה לאכול/לקחת גיינר ועכשיו אני מבולבל. המטרה הסופית שלי היא לעלות במסת שריר ולא יתר מידי כמו שאמרתי 5-10 ק''ג נראה לי מספיק. אם זה עוזר אני שוקל 80 ק''ג וגובה מטר שמונים, מתאמן שלוש פעמים בחדר כושר ובין אימונים משתדל לרוץ כ20-30 דקות אם מתאפשר לי ואוכל מידי יום ארבע ארוחו…

21. www.plazma.cjb.co.il

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by laviko1,

למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים