כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום במטאל למרות שזה "עולם" עצום דיי מיציתי, שמעתי המון סגנונות, אהבתי המון, השארתי 20 ג'יגה על המחשב ויש עוד שצריך לנסות, בכל מקרה ביחד עם ה-ATP3 הגיע הזמן לסגנון חדש קצת 8) אני מחפש המלצות לטרנסים טובים..בעקרון לא מחפש משו ספציפי..תביאו לי שמות של DJים או הרכבים ואני כבר יסתדר אני אוהב תסגנון של Infected Mushroom Skazi Offer Nissim ( זה יותר האוס אני חושב אבל לא משנה זה גם טוב, עדיין בעדיפות שנייה ) Tiesto תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
לפני כמה שנים נתקלתי באתר עם ציטוטים של התכתבויות בין צוותי קרקע וצוותי טיסה באיזה חברת תעופה (לדוגמא- טייס: בזמן ההמראה יש רעש מהמטוס כאילו איזה גמד דופק בפטיש; תשובת הטכנאים: לקחנו לגמד את הפטיש)... אשמח לקישור... ובינתיים: http://www.toilette-paper.com/jokes/pilots/pilot_controltower.html
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי רישיון עם מלווה והרכב רשום על אבא שלי. האם אני יכול לנהוג ברכב או שחייב שביטוח הרכב יהיה רשום גם על שמי?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה עוד מעט עוד כמה זמן אני רוצה לנסוע לארה"ב ל 20 יום בערך. איך אני משיג ויזה רגילה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני בן 18 מעשן בערך מגיל 15-16 (כבר לא זוכר) אני יכול להגיד שרק מסוף 16 אני נכנסתי לקטע של לקנות קופסאות ואפעם לא היה קבוע אופן הקניה. בחצי שנה האחרונה אני צרכתי כמויות עשן שאני לא רגיל להם לפעמים יותר לפעמים פחות אבל בממוצע של חצי קופסא ליום. אני הפסקתי לפני שבוע לעשן (חברה נכנסה לתמונה ואני מרגיש שאני חייב את זה לעצמי) אני לא נגעתי בסיגריה אחת אבל בשבועיים האחרונים אני עשנתי הרבה יותר מקופסא ליום. בינתיים אני מתפתה לעשן אך לבסוף נמנע. למעשה אני שולח פה הודעה כי אמרו לי שאסור להפסיק לעשן לגמרי אלא צריך לעשות את זה בהדרגה ולהוריד במינון.. עכשיו אין לי מושג מה המינון הזה ואני לא מעונין להוריד במינון כי לצערי אני חושש שאין לי כוח רצון מספיק חזק (למרות בזכות הילדה הזאת אנ…
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם לדעתם hp 1215 photosmart ו-hp psc 1215 אלה מדפסות זהות? hp החליטו שלא. המדפסות ישנות כמו ה-930c השתמשמו בראשים מספר 78 ו-45 והנה הלכתי למפרט של ה-hp psc 1215 וגיליתי שהיא משתמשת באותם ראשים של המדפסת הקודמת שלי אך מסתבר שלא כי אני הלכתי למפרט של hp 1215 photosmart. האם לדעתם זה סביר? אני לא חושב... hp מצידם מסרו לי רק את התירוץ הזה שאלה שתי מדפסות שונות. לכן מהיום אני לא ארכוש אף מוצר של hp שיפסידו עוד לקוח.
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אדיר! הצילומים האמיתיים שצולמו שם היו פשוט מדהימים וכל כך קריפיים שזה עשה לי צמרמורות בטירוף... מישהו ראה את הסרט? http://www.imdb.com/title/tt1220198/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשרואים סרט, ביוטיוב \ במאקו... הכל בסדר. אבל אם שומר המסך שלכם מכוון ל2 דקות או דקה, אחרי דקה או קצת יהיה חושך על המסך, ואז צריך להזיז העכבר, מה עושים כדי שזה לא יקרה? כדי שהמסך יזהה שיש פעולה (שיזהה שגם הסרט זה פעולה), כי זה ממש מרגיז, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-