כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
המבחן הזה יותר קל ומהיר מהקודם שפורסם אבל בניגוד להוא הזה על זמן קיבלתי בו ציון מטורף שאני אפרסם מאוחר יותר http://www.hagigim.com/flash/IQTest2.swf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://home.wanadoo.nl/bsnow/bush/bush.html ROFL ... ;D
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
יש תפרסומת הזאת אני לא זוכר של איזה חברה שאיש ואישה ושני ילדים הולכים הם רואים גלידה ואז הם כאילו כזה כשהם אוכלים את הגלידה הם רק אם חזייה ותחתונים ויש תשיר הזה ברקע.(האיש אם תחתונים והאישה אם חזייה ותחתונים.) ;D
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זוכרים שלקראת סוף הקיץ הייתה תחרות של צילומים שבהם צריך להופיע שלט של האתר? (התחרות בה זכה הבחור שצילם מתחת למים את עצמו עם מחשב) בכל מקרה גם אנחנו (אני וjamoos) צילמנו גם תמונות שהיינו בסופרלנד עם כמה חברים בקיץ. אבל שחכנו לפתח אותן בכל מקרה לפני חודשיים פיתחנו אותם ועכשיו נזכרתי שאני צריך להעביר אותן למחשב (שוב ) טוב אז הנה לפניכם התמונות: אם נשאר איזה פרס אין לנו בעיה לקבל :
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי רק לדעת,אם כאשר הם נתנו את המוצר לחברת השליחה,או שלחו אליכם את המוצר ישיר.. הם שלחו לכם Email ??? כי הם היו אמורים לתת לחברת השליחה את הכרטיס מסך שהזמנתי,והם אמרו שהם ישלחו לי Email ,הבעיה היא שיש לי בעיה בעברית ה-outlook express ואני רואה עברית בגיבריש. אז אם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה,תודה!
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע/יש לו את הרשימה של היבואנים השונים (אלה שהם לא חנויות...) תודה רבה מראש MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אוקיי אני צריך הוסט שיהיה חינמי ויכלול את הדברים הבאים: at least 30 mb storage space over 1gb a month bandwidth asp and front page suppurt as much possibale shorter url sql suppurt and db suppurt מי שיכול לעזור למצוא משהו כמה שיותר טוב שהוא חינם בבקשה תעזרו לי זה דחוף!
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אנשים אני לא ארחיב במילים.. אבל כבר בגרמניה לא מעט מכירים אותו, אפילו השמיעו אותו ברדיו שם! (לא ברדיו אינטרנט, ברדיו אמיתי!) הוא בקרוב יבוש את הארץ.. טוב עזבו אני לא ארחיב במילים, פשוט כנסו: www.djfigo.owns.it האזנה נעימה
-
!! אוףף!!! כל כך מרגיז! נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות. נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI :AR15: :AR15: :AR15…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לממש אחריות משם על כרטיס מסך של MSI במידה והם קפוט- מה עושים עם הכרטיס ההרוס?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים...
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?