עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>; אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206] X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com] איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד? ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS הנה התוכן של המייל: Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your pa…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Green,

היי אתם יודעים אם קיים ואיפה אפשר למצוא משהו שנכנס למצית באוטו ונותן לי תקע חשמל רגיל? אני פשוט הולך לגור באוטו כמה חודשים טובים (זה לטיול באוסטרליה לא הפסדתי בהיתערבות או משהו) ואני חייב שיהיה איתי תקע לחשמל בקיצור אתם יודעים אם יש דבר כזה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iib,

http://www.5min.com/Video/How-to-Negotiate---Tips-for-Yahoo-5794173

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני ומספר שותפים כרגע עובדים על פיתוח אפליקציה בתחום חיי הלילה, הפיתוח נמצא כרגע בשלבים מאוד מתקדמים והנו נמצאים במגעים עם מספר משקיעים שכבר הביעו התעניינות רבה. במידה והמיזם יצליח אני מאמין שכולכם תוכלו ליהנות מכך בצורה ישירה עם תמורה אמיתית. אך עד אז אנחנו צריך עזרה קטנה ממכם בכך שתענו לנו על סקר קצר שבו תדרגו מה אתם מחפשים בפאב \ דאנס-בר \ מועדון. על פניו אני מניח שהדברים דיי ברורים אך הינו רוצים לקבל אסמכתא נוספת שנוכל להציג בפנים המשקיעים. *מכיוון שאנחנו מאמינים שיש מספר דברים שמעניינים אתכם במקום שאליו אתם יוצאים ומאחר והסקר מאפשר בחירה רק באחד מהם, אתם מוזמנים להרחיב את הבחירה שלכם בתגובות. כמו כן, נשמח אם תרשמו גם מה אתם בדרך כלל מזמינים לשתות כאשר אתם יוצא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה

12. Started by benor,

טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by scorpion,

כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב "עם הולך ונעלם" מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם? מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות, ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם! מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Thorn-Of-Invention,

פרטים כאן.

17. Started by THE FOX,

איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galz,

אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Component,

מי בא? איפה אתם? איך היה? יש מישהו בניצנים? ג'ניה, נא להגיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה. האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'? מה אתם ממליצים לי לעשות? דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש שיר שהוא מוכר שמים אותו בחתונות וכו' אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל המילים הם ככה(סליחה עם אני כותב את זה לא טוב כי אני פשוט לא הבנתי ממש את המילים): אמלו,אמלו בדולה אמלו אוליווה...... זה שיר משהו כזה אני צריך את השיר הזה תודה רבה לעוזרים אלי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.

24. Started by 1nstall,

היי אני צריך לדעת....מה זה הפונט הזה: (מסומן באדום בתמונה) תודה מראש install

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ליאור שמש,

בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.