כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
|x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד. מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון. ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח. אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו... מה? אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה? אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש... השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק.. כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך) מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו זה עוד חודש וקצת אני קונה רכב כבר סגרתי אם חבר שלי הוא כרגע לא עובד וקשה לא להחזיק את הרכב אני קונה מיצובישי לנסר GLX שנת 89 במצב מעולה!! עבר טיפול רק חסר לעשטות צביעה מחדש לגג כי הוא מתקלף ויש שם קצת חלודה קונה ב-8 אלף ש"ח כמובן יש שם מערכת סטריאו נחמדה רדיו דיסק של סוני 45X4 רמקולים של BOSS שיוחלפו בשני JBL ושני פיונר ומקדימה אולי אני ישים את הבוס וכמובן מגבר 800 וואט :jump:
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הודעות SMS ספאם כמו "שנה טובה" 2-3 פעמים והודעות על הישרדות פיליפינים היום קיבלתי 5 הודעות! קמתי וראיתי 5 הודעות הכל ספאם מסלקום שמעתי פעם שמשלמים על כל ההודעות האלו ויש לי מספר הודעות SMS חינם בחודש והבנתי שהספאם מסלקום גם נחשבות בתור הודעות שכתבתי או קיבלתי... קיצר אני לא רוצה לקבל כלום מסלקום אני לא כלכך מבין בפלאפונים לא משתמש הרבה מישהו יכול להרחיב עם עובדות על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישו שיש לו קצת ידע בתחום, יוכל להסביר את התופעה הזו?... נראה כמו צונאמי שמיימי, אבל ברוורס. *אם התמונות לא נטענות, קחו את הלינקים ופתחו אותן בחלון דפדפן דנדש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום במקרה נודע לי שיש אלבום חדש של מלך הפופ שייצא ב-14 בדצמבר ועשיתי לו הזמנה מוקדמת. אם יש כאן עוד חובבים של המלך, אתם מוזמנים להתרשם מהסינגל הראשון מתוך האלבום הזה (הסינגל הוקלט יחד עם AKON ב-2007) שהוא פשוט ממכר לדעתי. http://breakingnews.michaeljackson.com מידע: http://breakingnews.michaeljackson.com/pressrelease.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=48907476
-
ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכנסו לזה ותעשו את המשחק.. אני פשוט לא מבין איך זה עובד! http://fun.walla.co.il/?w=/@op&url=http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html&pop_path=61&pop_id=546348&pop_title=%E7%F9%E9%E1%E4%20%EB%EE%E5%FA%E9%FA
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לגשת לבחינה הפסיכומטרית מועד דצמבר 2009, ואני מעוניין לקחת קורס. רציתי לדעת: איזה קורס מההיצע העצום שיש נחשב להכי טוב? יש לציין שאני גר בסמיכות לכפר-סבא, וראיתי שלקידום וליואל גבע יש סניפים בכפ"ס, 10 דקות מביתי, שזה מעולה. איכות הקורס היא השיקול הראשון, לאחר מכן המרחק הגיאוגרפי ממני והמחיר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה בארץ אני יכול לקנות את התוספות לטליסמן...? התחלנו לשחק אותו עכשיו שוב ותאמת צריך ריגושים חדשים...אני זוכר מצאתי אתר עם כל הדמויות החדשות אבל איבדתי אותו...אז תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להכין סיכום על אינפרא אדום ואולטרה סוניק (שימוש אחד שלהם). יעני לא סיכום על הטכנולוגיה או על הרכיבים, אלא על אחד השימושים שלהם. יש למישהו עבודה כזו או שהוא יכול למצוא לי איפשהו? זה די דחוף אז אם אפשר להזדרז זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגע צץ לי בראש משהו שאיכשהו אינשטיין וכל אתרי הצ'אק נוריס פספסו. כמובן שחשתי צורך להמחיש http://www.turovsky.co.il/2011/11/emc2.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
.......................
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אתר שאפשר למצוא שם כל מיני מושגים למשל מה זה חומרה מה זה תוכנה וכאלה אבל לא פירוט קצר משהו של כמה שורות טובות אני פשוט לא רוצה לשאול פה בפורום את כלללללל המושגים שאני צריך זה לעבודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-