כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קצת "ספאמי" לפתוח על זה דיון - אבל זה מאוד חשוב לי.. מישהו יודע אם יש שידור חוזר של הפרק של השבוע (יום רביעי)? הפסדתי, ואבא שלי לא הצליח להקליט (הוא גם לא היה בבית, והוא גם רואה את זה.. אם הוא היה רואה הוא היה מספר לי מקסימום), אבל לא מצאנו באף מקום איזכור לשידור חוזר.. מישהו יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לי לשמור קובץ וידאו מאתר ? לדוגמא : http://www.avid.co.uk/uk/video/studio/avidXpressPro.shtml תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גוגל ממשיכה עם המצה העסקית הנהדרת שלה להמשיך להגדיל את תיבת הדוא"ל שלנו ליעד ----> לא ידוע מי שרוצה הזמנה לדוא"ל של גוגל מוזמן לבקש ממני ולרשום פה את כתובת המייל שלו ואני ישלח הזמנה ;D כפי שמופיע בתמונה המספרים גדלים וגדלים ועד איזה נפח ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אמורה לעלות הרכבת מחשב? אם אני בא לחנות... זה כולה להרכיב לוח אם למארז חדש, לשים קירור על ההרדיסקים,קירור על המעבד וזהו. אהה... ולחבר הכל. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך בהסברים, פשוט תראו ותבינו לבד ;D http://www.big-boys.com/articles/gtaxbox360.html
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294726,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צופה בערוצי עידן + באמצעות ממיר קונקה שעובד נהדר, לפני מס׳ ימים הוא הפסיק להקליט בתזמון מראש, ובהקלטת תכנית בחי הוא אמנם מקליט אך לא ניתן לצפות התכנית שהוקלטה ומופיעה שגיאה. אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להחליף סוללה לone x ובדרך גם את הנחושת שמודבקת אליו. מצאתי גלילים כמו סילוטייפ רק עם הנחושת באייבי אבל מחיפוש אני לא מוצא בארץ ברוחב המתאים או כאלה שבאים עם דבק. מישהו יודע איפה ניתן לקנות גליל כזה בבאר שבע? ואם אני שם יותר משכבה אחת זה יעזור לפזר את החום יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. במטרה לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי ובאופן כללי אני חיפשתי משהו מעניין לקרוא וגם משהו שאני אוכל לשפר דרכו את האנגלית שלי. מה שמצאתי זה המגזין TIMES, יש בו הרבה קטעים ונושאים מעניינים וגם הרמה שלו מתאימה פחות או יותר לדרישות שלי. השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותו בארץ, עדיף שיהיה גליון מעודן. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות iPhone והמחירים בארץ פשוט לא הגיונים. מה שהוביל אותי כמו כל ישראלי אחר, בוא נקנה בחו"ל, ובצדק. בכ"מ, מפה לשם הגעתי לבחור אמריקאי באחד הפורומים שקיבל אחלה של דיל מAT&T ורוצה למכור לי את הiPhone 4 כולל משלוח ב700$, לגמרי לטעמי, ועוד יותר אין לו בעיה בכלל לבצע את העסקה בPayPal. עכשיו לפני שאני מעביר את הכסף ובסוף מוצא את עצמי עם מינוס של 700$ וקופסא ריקה בדואר, אני רוצה לוודא שהPayPal Protection באמת תקף גם ל"סתם" כסף שהועבר בSend Money (ומה בדיוק לסמן שם? פשוט Goods?) ולא רק על מוצרים שנרכשו דרך eBay, כי בכל הFAQ שחיפשתי באתר של PayPal דיברו על מוצרים שנרכשו בeBay. תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקלו לי אוזנות הסנהייזר חרטא שלי ושלחתי אותן לחנות כדי שיתקנו לי אותן במסגרת האחריות. שבוע אחרי זה התחלתי להציק להם בטלפון על זה שהתיקון מתעקב.... בשבוע שעבר האוזניות חזרו לחנות והתקשרו אלי והודיע שהן הגיעו. בהתחלה הבחור שדיבר איתי רצה שאני אשלם על המשלוח בדואר רשום, ומכיוון שלא היה עלי את הכרטיס אשראי אמרתי לו שאני אחזור אליו. יום אחרי זה חזרתי אליו ובקשתי ממנו שלפני המשלוח, שיבדוק שהאוזניות עובדות ותוקנו בצורה טובה (החליפו לי דרייבר... באוזניות כפתור...). הוא בדק ואמר שהן בסדר, באתי להביא לו את המספר כרטיס אשראי- והוא אמר לי: "עזוב... עלי". יצא גבר גבר (בכול זאת, הייתי חודש בלי אוזניות... 10 ש"ח זה פיצוי הולם לפי דעתי, למרות שזה לא אשמתו). מחר אני נוס…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-