כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אתם יודעים אם קיים ואיפה אפשר למצוא משהו שנכנס למצית באוטו ונותן לי תקע חשמל רגיל? אני פשוט הולך לגור באוטו כמה חודשים טובים (זה לטיול באוסטרליה לא הפסדתי בהיתערבות או משהו) ואני חייב שיהיה איתי תקע לחשמל בקיצור אתם יודעים אם יש דבר כזה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, שמי גלעד ואני סטודנט שנה א' לניהול מערכות מידע במכללה האקדמית תל אביב-יפו. במסגרת סמינריון קיץ אני עורך עבודת מחקר בנושא הרגלי שימוש בשירותי מוזיקה בענן בקרב משתמשים בגילאים שונים בישראל. השאלון שלי מיועד לקבוצות הגיל 18-35 ו-40-65 בלבד (אם את/אתה בגיל 36-39 אין צורך שתמלא/י את השאלון). אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות למילוי השאלון - זה יעזור המון ניתן להשיב על השאלון בקישור הבא: http://goo.gl/8Q1LFT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שחושב שערוץ הקניות לא מבין במחשבים תראו את זה אתמול(ראשון) פתחתי את העיתון ישראל היום וראיתי מודעה עכשיו תראו מה כתוב שם אני לא אציין את שם החנות *** יבוא ושיווק המחיר הכי זול בארץ וותק של 20 שנים מחשב ראשון. פנטיום INTELPENTIUM core 2due 3200mhz -לוח אם אינטל -זיכרון מהיר DDR2 2GB -דיסק קשיח מהיר STA2 160GB -צורב DVD המהיר בעולם -מסך LCD דק במיוחד -מארז מפואר אם יציאות USB מקדימה ומאחורה -כרטיס מסך 256MB גיפורסט -מקלדת מותאמת לWIN XP (מחיר 2.950 ) מחשב שני מערכת מחשב אנטל פנטיום CORE 2DUO -לוח אם מקורי -זיכרון פנימי DDR2 2GB -דיסק קשיח STA2 250 GB -כרטיס מסך מקצועי 512 MB גיפורסט -מסך 22 דק במיוחד -מארז MIDI ATX +מאווררים -כרטיס טלויזיה +שלט 6-…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסקר מתייחס ללוחות אם , קירורים , מחשבים ניידים , ובכלל , כל מה שקשור לנושא המחשבים ושם החברה מופיע עליו בלי ספאם בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY ואני לא יודע איך אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס או ... אני כבר לא יודע מה בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד אז בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם תרצו את כל המצגת אז הנה: http://www.sendspace.com/file/svwmsa [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! במסגרת כנס אנימיקס שיתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-8 באוגוסט בסינמטק ת"א, תתקיים השקה של סדרת קומיקס חדשה בשם הבור של שרמן. מה זה הבור של שרמן? הבור של שרמן הוא קומיקס מתח-פנטזיה. העלילה מספרת על חייל בשם שרמן, שסובל מאי-יציבות נפשית ואיכשהו מצליח להתגלגל למקום הכי סודי בצה"ל - בור הפיקוד בקריה בת"א. שם הוא פוגש בטיפוסים מוזרים ונתקל בתופעות מסתוריות, כאשר אי אפשר לדעת כמה מהן קשורות למציאות ואילו מהן פרי מוחו המעורער. הכניסה להשקה חופשית והקומיקס יהיה זמין לכל אורך הכנס. בואו לתמוך ביצירה ישראלית!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפוש התמונות במנוע של ענקית הטכנולוגיה הופך למוגבל הרבה יותר לפתע - בנסיון לרצות את ספקית התמונות הגדולה ביותר בשוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אפשרות ללכת לתותחנים,שירון,סטלים,נ"מ חילוץ והצלה וכל זה באיזה חיילות אין מילואים בעתיד? כי אני רק רוצה לסיים אם הצבא או לפני שכבר התחלתי
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי קצת זמן פנוי וחשבתי לעשות בו משהו שימושי, ואם יש גם כסף על הדרך למה לא: תרגום מאנגלית לעברית. גם כסף וגם ישפר את האנגלית שלי. כמובן שיהיה מהבית, עבודה קבועה כבר יש לי, זה יהיה משהו מהצד. יש רעיונות איך להשיג עבודה כזאת? מאיפה להתחיל? טנקס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-