כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
שלום שלוםםםםם אני צריך עזרה בזיהוי שיר סגנון MTV פופ כזה.. הולך בערך : it makes you wanna scream.... such a beautiful face... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם , שמעתי גם שבקליפ יש ג'ינג'ית ששרה... :-\ תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שנאמרו לפני חנוכה הדברים הללו: בהינתן והמו"מ יתפוצץ ובמהלך חנוכה הצדדים לא יגיעו לפשרה, בית הדין לעבודה יוציא צווי מניעה לשביתה. אז מה קורה, חמישי חוזרים ללמוד? או שהשביתה בכל זאת יוצאת לפועל ללא כל צווי מניעה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481521,00.html אז חוזרים אני מניח?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה, אבל אם יש לכם איזה אתר שיש בו כאלה, עדיף בעברית, אשמח לקבל לינק. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי נראה פשוט, אבל נרדמתי בשיעור P: ולשאלה: מכונית שמסתה 800 קילוגרם, נוסעת על כביש חלק ומגבירה את מהירותה מ10 מטרים לשנייה ל30 מטרים לשנייה ב 10 שניות. א) חשבו את הספק תוספת אנרגית התנועה של המכונית ב)האם הספק זה היה זהה אילו נסעה המכונית על הירח, שבו אין אוויר. הסבירו. ג) האם הספק זה היה זהה בכביש מחוספס על פני כדור הארץ? הסבירו. תודה, יש מבחן מחר P:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זהו זה עוד חודש וקצת אני קונה רכב כבר סגרתי אם חבר שלי הוא כרגע לא עובד וקשה לא להחזיק את הרכב אני קונה מיצובישי לנסר GLX שנת 89 במצב מעולה!! עבר טיפול רק חסר לעשטות צביעה מחדש לגג כי הוא מתקלף ויש שם קצת חלודה קונה ב-8 אלף ש"ח כמובן יש שם מערכת סטריאו נחמדה רדיו דיסק של סוני 45X4 רמקולים של BOSS שיוחלפו בשני JBL ושני פיונר ומקדימה אולי אני ישים את הבוס וכמובן מגבר 800 וואט :jump:
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.usatoday.com/news/offbeat/2005-05-29-mother-stripper_x.htm?csp=34 חבל שלי לא הייתה אמא כזו..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאיזה לינק, וצץ לי ההודעה הזו. ישראל חוסמת חלק מהתכנים שם? או שזה YOUTUBE או מה? ד"א זה הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=Oe5Zc1Kouak
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר?