עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by katkato,

כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אלימלך אגוז,

ותוכנית טלוויזיה חדשה ביפן: http://www.youtube.com/watch?v=iw5tgXW8rBg

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Djx,

רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנה כל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוס אחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחת אני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתר מה אתה אומר?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Boy,

שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DJO,

אני מציע לכולכם לפתוח את תיבות האימייל (שנרשמתם איתם לפורום). אני מהמר על זה שקיבלתם פרסומת מ פיסי הרדוואר. אני בחיים לא נרשמתי לשום רשימת תפוצה שלהם איך לעזאזל יש להם את האימייל שלי? לפני איזה שבוע או משהו היה מישהו מהאתר ההוא שהתחיל בכל תרד שדובר כאן לתת מוצר קשור, את המחיר שלו ולינק לאתר פיסי הארדוואר. העיפו אותו אבל הוא כנראה התלהב מהפורום והחליט לקחת את האימיילים של כולם ולשלוח אליהם SPAM. איך אני יודע שהאימייל שהוא לקח זה מפה? ברשותי דומיין (כמה דומיינים תאמת) ואני מקבל את כל האימייל @ אותו דומיין לכן מתי שאני נירשם לכל מיני אתרים אני יכול לתת אמייל ייחודי ואז אם אני פתאום מקבל ספאם (דואר זבל) אני יודע מי שולח לי אותו, מי מכר את הכתובת שלי למישהו או במקרה הזה מי אסף…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלחו לי למייל עכשיו 2 סרטונים ענקיים- הראשון צולם באיזה ארוע למשפחות ברוסיה, איזה יריד או לונה פארק. עם מלא ילדים. יש שם מתקן הזוי לגמרי ששפך אותי מצחוק. http://www.youtube.com/watch?v=bjmJz1OYjBk&feature=related הרג אותי כשהילדים התחילו לצאת... הסרטון השני הוא ברוסית בתוכנית דמויית 'מצלצלים'. החידה הייתה להגיד שם של משהו שנמצא בחדר ומתחיל באות מסויימת, והמנחה משדרת מאיזה חדר שיש שם כל מני דברים, ספה, כוסות, ספרים וכו'... לשידור עולה בחור ומוצא חפץ לא צפוי ... http://www.youtube.com/watch?v=5MXq0WJLQpU&feature=user האמת היא שהבחור דווקא צדק. למי שלא דובר רוסית ולא יכול להבין את הסרטון: ---ספוילר------- המנחה מבקשת שם של דבר כלשהו שנמצא בחדר באות 'ס' (הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. על פי זה ואחרים - נראה שכן:

12. Started by onn_the_vy,

בעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

הנה משהו שמצאתי בוואלה.. http://www.dumpalink.com/media/1125940722 אם התהליך איטי קצת אז תחכו... אל תהיו עצלנים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nadav2k7,

אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MaXiK,

אני מועמד לעתודה ומתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. לפי מה שהבנתי התארים דיי דומים, אבל הנדסת תוכנה טיפה יותר נחשב. נאמר לי שבוגרי מדעי מדעי המחשב ובוגרי הנדסת תוכנה מקבלים את אותם התפקידים כעתודאים בצבא, ובאזרחות יסתכלו על הניסיון בצבא. האם עדיף לי בכל זאת ללמוד הנדסת תוכנה או לחסוך שנה וללמוד מדעי המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מוזמנים להעלות ולשתף!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אנטי ספאם בחינם, לאנשים שמשתמשים בדואר של הספקית שלהם (בבקשה, בלי תגובות בסגנון "מי משתמש בכלל בדואר של הספקית ??" זה מיותר) 1. יוצרים כלל העברת דואר (ללא השארת עותק) מתיבת הפופ3 בספקית שלכם לג'ימייל שלכם. (אפשרי דרך אתר הבית של הספקית שלכם, או דרך אתר הדואר שלהם, מקסימום אפשר לשאול בתמיכה) 2. ג'ימייל כבר מסנן את הספאם 3. מגדירים בתוכנת הדואר שלכם, את הג'ימייל בתור פופ3 4. ההודעות זורמות בלי הספאם, לתוך תוכנת הדואר שלכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אין לי מושג מה זה, אבל אם יש לכם איזה אתר שיש בו כאלה, עדיף בעברית, אשמח לקבל לינק. בתודה מראש, עדי רובין.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dante123,

אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itaysk,

רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by smulikon,

היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by overload,

יש לי מוטורולה C650 מעפן. אין לי את הכבל USB ויש לי קובץ MP3 של 150KB שאני מנסה לשלוח לפלאפון כדי שיהיה לי צילצול (הוא תומך MP3) ניסתי דרך האיסיקיו והמייל לשלוח הודעות עם קבצים לפלאפון אבל זה לא עובד (פועל רק הפוך). ניסיתי לשלוח דרך האיסיקיו קישור להורדה בYOU SEND IT לפלאפון ודרך הדפדפן להוריד את הקובץ, הוא פותח את האתר, אבל לא מוכן להוריד (שגיאה 182 HTTP משהו כזה..). אז איך עושים את זה? מצאתי http://www.coolservice.dk/il/compatibilities.php

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://ksp.co.il/?uin=21566 בלינק הזה כתוב במעבד 1.6 UP TO 2.6 מה זה אומר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. פעם ראשונה ראיתי אותה בביפ לפני איזה שנה\שנה וחצי ואהבתי, מאז השגתי את כל העונות ו(כמעט) כל פרק מצחיק בטירוף! עכשיו בדיוק באמצע העונה השישית (פרק 5 מתוך 10) ובינתיים ממש מצחיק, יותר מעונות קודמות. אני אוהב את הקטע שהוא מנסה לגלות אם מישהו שעומד מולו אומר את האמת אז הוא מסתכל עליו כזה וגם את ה- Pretty good, pretty, pretty, pretty, pretty good! עוד מישהו רואה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.