כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי, אבל אני לא יודע כמה גבוהה תהיה איכות התמונה בהשוואה למנוי החינמי, אני לא יודע אם זה שווה, יש למישהו כאן מנוי על זה, שיוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לצורכי אבטחה מכשיר PV 800 במיטב כספי (3,000 ש"ח - כל הכסף שהיה לי) המכשיר התקלקל, איבדתי את החשבונית מס החברה שמכרה לי את זה מוכנה לתקן בתנאי הבא: הם צריכים לשלוח את זה למעבדה ולא יודעים כמה יעלה התיקון, אם אני יסכים הם יחייבו אותי בכמה שב אני לא מצליח להגיע ליצרן של זה והם מיבאים את זה באופן פרטי (כמה שהבנתי כרגע). כרגע המכשיר מושבט = הלכו 3,000 ש"ח. לטענתם הם לא מוצאים במחשב שלהם חשבונית שרכשתי את זה.. אבל לצערי גיליתי בדרך הקשה שכל עוד האנשים שם חיים הם יחפשו את מי לרמות אין לי כסף לעורך דין יש לכם רעיון איך אפשר לתקן את זה? הלכתי לשתי אלקטרונאים פרטיים אחד אמר לי תחכה שבוע אני מזמין חלקים חיכיתי חודש ולא הגיעו שום חלקים השני אמר לי זה כנראה יחידה אחת ואי אפשר לה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2 שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון נוח לי מאוד לרענן את הפנים מהזיעה עם מגבונים. אני עושה טעות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וווואי כל כך חבל שהוא נסגר.. אם משהו יודע משהו על הדבר בבקשה תכתבו...
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3017760 איך היא?מישהו התנסה בה? דיי זולה אבל לא צריך בשביל הרמת מוט משהו יותר מיקצועי אני חושב...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
תמיד הבטחתי לאשתי שאם היא תפתח יוזר בפורום אני אפתח ת'רד מזל טוב. אז למרות שאני שונא ת'רדים של "אני חדש" הנה אחד לכבודה, ברוכה הבאה! http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=35010
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, נקווה שזה המקום הנכון. מישהו יודע אם יש לHWZONE פיד RSS ואם כן, מה הקישור שלו?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לא לגשת השנה, אלא בתחילת שנה הבאה(עם המגן של השנה). אפשרי?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנושא הזה נפתח גם בפורומים של carsforum.co.il ואני שם אותו גם כאן בשביל דעה נוספת. יש בבעלותי פולו 96' מזה 3 שנים. בסה"כ רכב נחמד למישהו שלא התנסה במגוון גדול של רכבים. כבר אמרו לי שהחווית נהיגה לא משהו, אבל זה לא אומר לי הרבה. היו הרבה תקלות, ב3 שנים שהרכב אצלי הספקתי להחליף כמעט כל חלק אפשרי חוץ מהבלוק מנוע עצמו. וזה כולל את: -פאקום ראש -וונטה חדשה -משאבת מים חדשה אחרי שהישנה התפוצצה -קיט משולשים קדמיים כולל תפוחים -מיסבים -מצבר חדש -החלונות...אויי החלונות נפלו מספר פעמים. -פנסים קדמיים -טיימינג -בלמים -בלם יד שנשחק וסודר -צמיגים קדמיים חדשים אחרי שהישנים נאכלו מכל כיוון אפשרי -חיישן חדש (בעייה עם הטורים) -פתח מצערת שהרס לי את החיים..שוב..טורים -פלאנץ' (ככה קוראים לזה?)…
-
- 36 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-