עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עבור משרת סטודנט לחשמל ועבור משרה בתחום ורפיקציה/ולידציה. גם שמועות מחברים יעזרו. תודה

2. האתר הזה הועלה באחד הנושאים www.pccool.co.il, נסעתי לשם ביום שישי לרחוב יוסף לוי 33 בקרית ביאליק אך לא מצאתי את מיקומם, האם הם עברו או סגרו את העסק?! מצאתי מספר טלפון באתר 1700-503535, ניסיתי להתקשר אבל עונה לי פקס, ניסיתי לפקסס אבל אין תשובה. שלחתי גם מייל ל-sales@pccool.co.il וגם לא קיבלתי תשובה. מישהו יודע איך ניתן להשיג אותם? תודה.

3. הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה מסובך ? זה פשוט ? כרוך בבירוקרטיות ? צריך לשלם מכס ? יש אתרים שמומלצים ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן החלטתי להחליף את השולחן הנוכחי מפני שהוא גבוה מידי עבורי (76 ס"מ) וגם בעל פלטה עבה, בשולחן אחר בתקווה שיקל על כאבי הכתפיים שאני חווה כבר תקופה ארוכה בעקבות שימוש ממושך במחשב. ראיתי שאיקה מציגה שולחנות עם רגליים מתכווננות שעל פי האתר שלהם ניתן לכוון את הגבוה בין 65 ס"מ לעד 85 ס"מ. דגם BEKANT. למישהו יש חוות דעת על השולחנות הללו?

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות משהו ומצאתי אותו בחנות הנ"ל במחיר הזול ביותר והכי קרוב לביתי, אשמח לקבל חוות דעת על החנות תודה מראש, אורי

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. לא בהכרח מחמם, מצידי אפילו שומר חום. תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  11. הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  12. יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by rk666,

אני רוצה לעשות מנוי, אבל אני לא יודע כמה גבוהה תהיה איכות התמונה בהשוואה למנוי החינמי, אני לא יודע אם זה שווה, יש למישהו כאן מנוי על זה, שיוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. רכשתי לצורכי אבטחה מכשיר PV 800 במיטב כספי (3,000 ש"ח - כל הכסף שהיה לי) המכשיר התקלקל, איבדתי את החשבונית מס החברה שמכרה לי את זה מוכנה לתקן בתנאי הבא: הם צריכים לשלוח את זה למעבדה ולא יודעים כמה יעלה התיקון, אם אני יסכים הם יחייבו אותי בכמה שב אני לא מצליח להגיע ליצרן של זה והם מיבאים את זה באופן פרטי (כמה שהבנתי כרגע). כרגע המכשיר מושבט = הלכו 3,000 ש"ח. לטענתם הם לא מוצאים במחשב שלהם חשבונית שרכשתי את זה.. אבל לצערי גיליתי בדרך הקשה שכל עוד האנשים שם חיים הם יחפשו את מי לרמות אין לי כסף לעורך דין יש לכם רעיון איך אפשר לתקן את זה? הלכתי לשתי אלקטרונאים פרטיים אחד אמר לי תחכה שבוע אני מזמין חלקים חיכיתי חודש ולא הגיעו שום חלקים השני אמר לי זה כנראה יחידה אחת ואי אפשר לה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מי פה שיצירתי.. הציעו לי להוציא את כל האדמה ולעשות בריחת גלים (גלים שלא יבואו חרקים) ושמעתי פה מכמה אנשים הרבה רעיונות יצירתיים אם למישהו יש רעיון מגניב שיכתוב

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2 שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  20. שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!

21. אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. כי בזמן האחרון נוח לי מאוד לרענן את הפנים מהזיעה עם מגבונים. אני עושה טעות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. וווואי כל כך חבל שהוא נסגר.. אם משהו יודע משהו על הדבר בבקשה תכתבו...

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  24. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3017760 איך היא?מישהו התנסה בה? דיי זולה אבל לא צריך בשביל הרמת מוט משהו יותר מיקצועי אני חושב...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.