כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לא ממזמן התחלתי לאהוב את הלקה, ואני מחפש שירים נחמדים שלהם שאתם אוהבים, מי שמכיר שירים נחמדים שלהם, אשמח מאוד אם הוא ירשום כאן. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.usatoday.com/news/offbeat/2005-05-29-mother-stripper_x.htm?csp=34 חבל שלי לא הייתה אמא כזו..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר, שמתווכח איתי וחושב שג'אווה(תכנות - java) זה מקצוע קשה יותר מפיזיקה. תצביעו בבקשה בכנות, ולא, זה לא ת'רד לבדיחות, זהו ת'רד רציני לכן בבקשה תשמרו את הציניות והבדיחות בצד. כמו כן, נשמח לקבל תגובות למה בדיוק המקצוע שבחרתם קשה יותר מהשני, תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מחשב פנטיום 3 700MHZ עם 300 ומשהוא זיכרון פנימי כרטיס מסך vanta אבל אולי אני יארגן גיפורס 5 או 4 והשני שרציתי להפוך לשרת הוא מחשב פנטיום 4 עם 1GB זיכרון פנימי 1800MHZ מעבד כרטיס מסך גיפורס 2 אבל אני יכול לקנות בישבילו את זה: PNY nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCI http://skypc.co.il/pl_product~PNY8400GSPCI~8~0.htm או את זה: Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או את זה: Inno3D - 7600GT 512MB GDDR2 DVI HDTV AGP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=9993 (אם יהיה בזה צורך כמובן) הבעיה היא ש WINDOWS 2008 החדש דורש 2 GB זיכרון מינימום ומעבד בטח יותר טוב מזה כדי שזה בכלל יעבוד לפי מה שאני זוכר …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ. כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר.. הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר.. לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף.. (יש לי אלרגיה לעוף) נהייתי כולי אדום תוך מס' דק' עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'.. יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב מקום יש לי אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1280X720 או 1336X728 ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם פרסמתי בפורום לא מתאים, כללי נראה לי הכי מתאים. אני מתכננן מתישהו בעתיד לעבור מבחן +CompTIA A. אינני מעוניין בקורס (יקר + אין זמן) ולכן אני אזמין ספר מאמזון (קראתי כבר את "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC - מהדורה 5" של דורון סיון. לא נראה לי שזה שווה יותר מחומר בערה.). עכשיו מגיע הקטע בו אתם עוזרים לי. מצאתי 3 ספרים שונים ותהיתי אם יש לכם מושג איזה כדאי לקנות? איזה טוב יותר? איזה מקיף יותר? איזה משתלם יותר? אולי עדיף בכלל ספר אחר? קיצר, 1. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Complete-Certification-220-701-220-702/dp/0470486473/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1288461592&sr=8-8. 2. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Certification-Seventh-220-701-220-702/dp/0071…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חח אתם רואים אני ניכנס לחנות מחשבים לקבל הצעת מחיר הוא מביא לי הצעת מחיר מוסיף עוד 1000 שקל לא יודא מאיפה הוא הוציא אותם ואז אני שואל למה כזה יקר אז הוא אומר ועים מה אני אשלם ארנונה וחשמל חחחח....... בחנות אחרת התחילו להביא לי דברים שלא מהעולם אומרים לי שעל כרטיס מסך PALIT ישנו מאוורר של ZALMAN ב 200 שקל...התחילו לחרטט לי לא יודע מה חח התחיל להציע לי דברים שאני לא צריך ביכלל...הוא התחיל להגיד לי ש9600GT הופסק פס היצור שלו והציאו לי בימקום את ה 8800GT של PALIT עים הקירור הזה חחחח...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו המלצות על חנות מחשבים בארה"ב ששולחת לארץ? אני רוצה לקנות את הZ-5500, וראיתי שבארה"ב הוא עולה כ-300$, הרבה פחות מבארץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו למשל Iaudio archos sundisk apple וכו...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, לפני הכל! חיסכו ממני ומעצמכם את הצחוקים.. אני צריך תמונות של שאלתיאל קואק, אני לא ממש מצליח למצוא ברשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא כמה תמונות נחמדות. (אגב זה לא בשבילי..). בכל מקרה, אני גם לא רואה סיבה לצחוק, מי מאיתנו לא אהב את שאלתיאל קואק? (OFF TOPIC) תודה רבה, רן!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את NEXUS ONE ושוקל להשתמש בשירות של http://www.mustop.co.il/. אני מעוניין לשמוע תגובות על השירות שלהם מאנשים שהשתמשו בהם, האם הם אמינים? יש להם ניסיון עם סלולריים? האם יש סיכוי שדרכם המוצר יעבור את המכס מבלי לשלם את 34%? תודה מראש על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בטלוויזיה שנפתחה תערוכה נחמדה של מחשבים ישנים ("ענתיקות"), הם בקשו תרומות. יש לי לתרום שני מחשבי "אמיגה" וציוד נלווה. האם מישהו כאן יכול לעזור לי ליצור איתם קשר? טלפון, מייל או כל קשר אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה, אבל אם יש לכם איזה אתר שיש בו כאלה, עדיף בעברית, אשמח לקבל לינק. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמך אני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשה בעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי) כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-