עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום אני תמיד רואה בטלויזיה פרסומות למסכים עכשיו אני רוצה לדעת איך אומרים נכון את המילה תקראו את המילה איך שאני כותב אותה 1.מסקים 2.מסחים אם אומרים אותה נכון ? אני יודע שזאת שאלה טיפשית אבל היא מציקה לי כבר המון זמן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה, אני מוריד עכשיו כמה סרטי קומדיית נעורים, וחסר לי סרט אחד מאריקן פאי... יש לי את הראשון, השני, מחנה התזמורת, והמירוץ בעירום, עכשיו רשום שהמירוץ בעירום הוא החמישי ויש לי רק 4 מישו יודע איך נקרא הסרט שחסר לי?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. הוריי קנו לא ממזמן מחשב חדש והמחשב הישן שלא שווה כלום נמצא בביתם.האם יש איזה מקום מיוחד שאפשר לזרוק את המארז עם כל חלקיו שם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. היי יש לי תאריך לטרום ניתוח,שאמורים לתת לי אחרי הטרום את התאריך לניתוח. השאלה היא אם לעשות את זה דרך הצבא(לקבל אסמכתא תקציבית וכו'),או לעשות את זה כבר כשאני אהיה אזרח(עוד 3 שבועות) מבחינת כדאיות,כדאי לי לעשות את הניתוח אולי עוד חצי שנה?,בשביל לקבל דמיי מחלה על הימים שאני מאושפז בבית?,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?,זה משהו שלא ממש ברור לי כחייל שתכף משתחרר,יש אפשרות לקבל דמיי אבטלה כחייל משוחרר(הבנתי שביטלו,אמת?),או שאם אני נמצא כבר במסגרת עבודה,ומביאים לי מנוחה של שבועיים לצורך העניין,העבודה תשלם לי על הימים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CrossFire,

אני בשנה הבאה אני צריך להיות הכתה י', ועדיין אני לא יודע איזה מגמה לבחור. אז תוכלו להגיד לי איזה מגמה הייתם אומרים הכי שווה (רק בביה"ס מקצועי)!!!

• 64 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Component,

התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מישהו מכיר משתמשת שרשומה ופעילה בפורום? למעשה, מישהו מכיר (טוב עזבו מכיר - יודע על) מישהי שאי-פעם נכנסה לפורום? (!)

• 103 תגובות
    • 12.6k צפיות
  13. Started by etay44,

מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז הייתי שמח אם הייתם מיעצים לי מנסיון קודם מה באמת כדאי להביא איתך ומה להשאיר בבית? תודה על העזרה.

• 36 תגובות
    • 9.5k צפיות
  16. כל הארץ באה בחשבון פשוט לבלות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DAN,

יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. התמונה שוקלת 782 קילו ברזולוציה 3008 על 2000 ומוצגת בה ג'ינג'ית כשרה למהדרין. מהנסיון שלכם: א. כמה זה יעלה לי בערך? ב. האם האיכות של התמונה מספיקה כדי להדפיס בפוסטר

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. יש ברשותי דיסק עם מספר סרטים עליו, הכונן שלי לא מצליח לזהות את כולם, רק חלק וגם אז הוא בזמן מסויים (משתנה מסרט לסרט), הוא מתחיל לנגן אותו מהתחלה, למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב אני יודע שלפני כ3 שבעות הוא פעל טוב במחשב אחר, קח שקשה לי להאמין שזו הבעיה... וגם הדיסק הוא HDTV, האם אמורה להיות ליבעיה עם יש לי מעבד P42.8GHZ PRES וכרטיס מסך FX5500?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. אני בארגון המורים בכל מקרה ממש מקווה שיש שביתה

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: טוב נושא אומר הכל !!! מה שבטוח !! שאני יודע מה אני יעשה עם זה !!! PPPPPPAASSSSSSSAATTTTTT!!! :yelclap:

• 132 תגובות
    • 8.7k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

רובכם ודאי מכירים את האתר Vgames, שבזמן האחרון הפך וביצר את מעמדו כאתר הגיימינג הגדול והטוב בישראל - על חשבונו של גיימר - שקרנו ירד רבות(לצערי, שכן הייתי באתר מאז שנת 99 בערך). בVgames היה קומיקס אונליין מצויין בשם V^2 (בדומה לCtrl-Alt-Del וPenny-Arcade) שהצטיין בהומור משובח ורמה גרפית גבוהה. לפני זמן לא רב יחסית V^2 חדל לפעול ובמקומו עכשיו נמצא הקומיקס "גיקטופיה" - לגיקטופיה אין אפילו שמינית מהרמה הגרפית של V^2 ואכן הצד הגרפי הוא הצד החלש ביותר בקומיקס. אך אני מצאתי את עצמי מחכה כל פעם לסטריפ החדש בגיקטופיה, פשוט כי הוא מצחיק. עכשיו עלו בדיוק שני סטריפים שמצטרפים יחד לסיפור אפי(Epic) משהו על וויל רייט, Spore ופיראטיות. הסטריפ האפי הזה הוא לא רק מצחיק בטירוף, הוא גם מעלה …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.