כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=qDf_ExrRQUU&feature=Views&page=1&t=t&f=b קצת קטעים כואבים מעולם הכדורגל.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש פעם ראשונה בחיים אחר אופניים לשטח (יערות, הרים וכו') ורציתי לשאול בערך מהו טווח המחירים שהכי מומלץ להשקיע, אתם יודעים, המחיר הזה שמתחתיו אני אבלה את כל הנסיעות בתהיה למה לא קניתי את היותר יקר, ושמעליו אני אתבאס כי בזבזתי כסף ללא תמורה. מה שחשוב לי בעיקר: 1. כמה שיותר חזקות וגדולות, אני מאוד גבוה, ומאוד כבד.. אסור שזה יהיה צעצוע שישבר. 2. זה חייב להראות טוב ולא כמו "עוד אופניים", סגנון זה מאוד חשוב. אני אוהב להשתמש בדברים שנראים כמו "כלי עבודה" ולא צעצועים. 3. כל האביזרים הנחוצים, בלמי דיסק, בולמי זעזועים וכו'. 4. המושב חייב להתאים לסעיף 1, ניתן גם לרכוש מושב מאיביי אם תתנו המלצה. 5. אפשר בבקשה המלצה לפורום יעודי לזה שאפתח ת'רד גם שם ?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הייתי לפני כמה חודשים באיזה אתר ו היה לו 404 ממש מגניב, עם מעיין CONSOLE דכאוני שמתלונן על משהו אני כבר לא זוכר בדיוק, אולי מיהו זוכר דבר דומה ויוכל לעזור לי למצוא את זה.. ---------------- Now playing: Beatles - Dear Prudence via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריך ה1.5 עד 4.5 וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה שיהיה כמה שיותר זול, טיסה ישירה בלבד ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול.. בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה ? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ? אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים שיוצא לי לראות על ברלין לגבי דילים של הרגע האחרון לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לטיסה שזה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://grooveshark.com דפדוף באוצר השירים ממש כמו בספריה ביתית .
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה... אני ואחותי החלטנו לקנות כדורגל שולחן, עד 600 שקל. הבעיה היא, שזה לא צילום או מחשבים - אין לזה פורומים, ואין לנו שמץ איזה דגם איכותי יש במחיר הזה ובאיזו חנות לקנות? מישהו פה מתעסק בזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ראיתי פעם אחר שבתוכו (בלי הוררדת תוכנה או משהוא כזה...) יש מילים עם המנגינה ברקע... אני צריך את האתר שוב... אם למישהוא מכיר את האתר אשמח לכתובת... תודה....
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה מעלה את המחיר ב30 אחוז לפחות, ומעניין אותי לדעת אם תכלס זה קטע כזה קריטי.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם קיים תוסף או שינוי בהגדרות *חינמי* שמונע מאתרים לקחת עוגיות? אם כן, אשמח להסבר\ הפנייה למדריך. תודה רבה (רלוונטי גם לפלא-אנדרואיד וגם למחשב נייד-ווינדוס)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כלומר ישנם ראשי תיבות לתארים כמו בוגר למדעי ... נחשב כ BA מוסמך נחשב ל BSC וזה.. מישהו יודע איך הסימול של הנדסאי ??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' מקווה שתהנו, ושלא תשכחו להגיב
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לנסות לשפר את ציון האנגלית שלי ורוצה לעשות אחת מהבחינות. אני יודע שאמי"ר זה בדיוק כמו הפרקים במבחן פסיכומטרי רגיל. הבנתי שבאמיר"ם לכל שאלה יש פרק זמן מוקצב ,אך לא מצוין מהו. רצתי לדעת מהו פרק הזמן המוקצב לכל שאלה בכל פרק? ומנסיון שלכם איזו מומלצת יותר כבחינה שנייה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי הציורים שלי? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq לאחר מכן תכנסו ל- הציורים שלי . התחלתי לצייר בגיל 7 שנים וכל יום אני מגביר היכולת שלי לצייר . תהנו
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא. כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-