עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/watch?v=c5P6MLiKEJI

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by B0necrack3R,

היי חברה, מצטער מראש על הספאם! אני פשוט חייב למצוא סרטון אחד שפרסמתי פה לפני כמה שנים, כל הלינקים לשרתים שהעלתי אותו שבורים ואני סומך על אחד מכם שאולי נשאר לו אותו על ההארד ויוכל לשלוח לי אותו בבקשה! הסרטון מתאר שני מפגרים עושים פוגו בחדר לצלילי sod- chop soey ובסוף נכנס סבא ותופס אותם במצב די מביך התראד העתיק שבו פורסם הסרטון: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=21973.0 השם של הקובץ FOGO.WMV תודה רבה מראש,פשוט רוצה להיזכר בזמנים הטובים!

3. שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Andrey22,

הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by TOMY-BOY,

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאש…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  6. כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
    • 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by american,

http://mcmanzur.supersite.co.il/regevfanan.wmv

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://go.walla.co.il/computercenter/ אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..... :lol:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

אחלה פורום עומרי אהבתי רק חבל שאין מפרט מחשב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by CrossFire,

שלום, אני אציג לכם תמונה שצילמתי ותגידו לי אם זה וירוס, ואם זה בכלל וירוס מה יש בתוכו? [attachment deleted by admin]

12. Started by DarK_NaF,

דבר ראשון...נתחיל מזה שאני מאוד מצטערת על אתמול ועל הדברים שנאמרו.... שנינו יודעים שלא התכוונתי....אז מצטערת על הילדותיות.... אני יודעת שהבהרנו את זה כבר...פשוט חשוב לי שגם השאר ידעו שאני מצטערת ומתחרטת.... [glow=red, 2, 300]סליחה!!!![/glow]

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

מקווה שאף אחד לא כועס או מחשיב את זה כ "הצפה" או משהו :cistinebiggrinA:

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  15. תגובות....

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Alina,

http://www.youtube.com/watch?v=eEj7vwrbSSE אני וחבר שלי משועממים

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by bibo1221,

איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום, אני יודע שאם אני אתחיל לכתוב את הכל עליי בפרטי פרטים, הדיון הזה יהפוך למגילה ענקית ויגרום לייאוש לקריאה אז אקצר כמה שאפשר: אני בן 24, אוהב מחשבים בגדול, כל חיי אני מתעסק באהבה לטכנולוגיה שמתפתחת, גאדג'טים, וכל נושא המחשבים. אין לי שום ניסיון מקצועי ולא למדתי שום דבר באופן מקצועי. כל הדברים שאני יודע הם מניסיון אישי ואפשר להגיד שאני יודע קצת מעל הממוצע. תמיד חלמתי לעשות תואר במדעי המחשב אבל העניין ירד בשנים האחרונות לאחר שהבנתי שזה לא בשבילי - אני ממש לא טוב במתמטיקה ולכן זה יורד מהפרק. עם הזמן הבנתי שהתואר היחידי שאפשר לעשות במחשבים הוא מדעי המחשב, ולכן אני נמצא בדילמה קשה - אני כן רוצה להתעסק במחשבים אבל כיום תואר זה חובה. מצד שני, כמו שציינתי, אין סיכוי שאני א…

• 76 תגובות
    • 19.6k צפיות
  22. Started by yotam360,

איפה אני יוכל לדעת כמה יעלה לי להביא לארץ (מכס) את הג׳ויסטיק החדש של לוג׳יטק G940 ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים