עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HardTom,

אז ככה אספתי כמה שיותר אתרים שמצאים קניות של מוצרים מיובאים שלא ניתן למצוא בחניות מחשב פרטיות אני אשים פה כמה אתרים ולדעתי כול אחד צריך להוסיף להשים עוד אתרים שהוא מכיר ואז לעשות את זה כדביק..למה? כדי שאנשים שנתנו להם כאן מפרט יכלו לעשות השוואת מחירים בין אתרים ולבדוק לבד על מוצרים שונים ושאלות שונות וכך לא יהיה הודעות מיותרות שינעלו או סתם הודעות ללא תשובה. www.logicpc.co.il www.pandas.co.il www.zigzag2000.co.il www.kps.co.il www.iqpc.co.il תהנו ותבדקו את האתרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shloosh,

איזה קטלנייייי איך בא לי אחד כזה. אבל 6000$? http://cgi.ebay.com/NEW-Airsoft-VULCAN-MINIGUN_W0QQitemZ7172819053QQcategoryZ31685QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://www.pipersprecisionproducts.com/images/FullPak.JPG חייבים להוריד http://www.pipersprecisionproducts.com/Videos/TVDeath.WMV

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ערב טוב שאלה קצת מוזרה אני עושה עבודה על רובוט החבלה המשטרתי - מצאתי שלל תמונות אבל לא מצאתי מי היצרן שלו ואיך הוא נקרא באנגלית . אשמח אם מישהו יוכל לעזור . מדובר על הרובוט הזה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם בקרוב אני מסיים קורס טכנאי מחשבים הייתי שמח אם יש איזה תוכנות ספציפיות שאולי אתם מכירים שתוכלו להמליץ לי לרכוש, (כסף לא משחק תפקיד משום שאלו תוכנות חיוביות לעסק, אז אם אתם מכירים תוכנה טובה שגם עולה הרבה , אז תגידו) אני מכיר חלק מהתוכנות היותר "מפורסמות", אבל כמו כל אחד תמיד אשמח ללמוד ולהכיר תוכנות חדשות. 1. לבדיקה כללית של המחשב. 2. לבדיקה של דיסק קשיח. 3. לבדיקה של זכרונות. 4.שיחזור מידע. 5.לטיפול בבעיות איטיות של מחשבים. ואם יש עוד משהו שאולי פספסתי ואתם מכירים אז אשמח שתשתפו

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofirsa,

שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iakovl,

למישהו יש ניסיון עם taobao?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jackhammer,

מישהו יכול להסביר לי למה יש ריפרש אוטומטי בעמודי האתר הזה?? בשביל מה זה טוב? מה זה נותן? זה רק מעצבן אני קורא כתבה במשך 5 דקות ובמשך 5 דקות נוספות אני כותב תגובה ואז פוף הכל נעלם בגלל שמאוד היה חשוב לאתר פתאום לעשות ריפרש אחר כך כבר אין לי כח לכתוב את כל ההודעה מחדש אז אני פשוט סוגר את הדפדפן אם מישהו יכול להסביר לי למה זה טוב אני יותר מאשמח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by stone cold,

אני מחפש לאחותי רדיאטור איכותי היא בהתחלה רצתה ליקנות Delonghi ב200 שקל ואני אמרתי לה שאני יבדוק כדי שהיא לא תיקנה סתם רדיאטור גנרי מישהו יודע איזה דגמים טובים יש ברדיאטורים ואיזה חברות טובות ואיזה גנריות??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by שניצל,

חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by תינוק22,

;D מישהו רואה את הסרטונים הדפוקים שלו ? חח , האמת שהם די מצחיקים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

אני שוקל לקנות מכשיר אליפטיקל ביתי ELLIPTIGO100 של חברת VO2 אבל אני לא מוצא עליו שום ביקורות, לא בארץ, לא בחו"ל, אולי מפה תבוא הישועה? החברה הזאת בכללי ידועה כחברה אמינה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חיפוש התמונות במנוע של ענקית הטכנולוגיה הופך למוגבל הרבה יותר לפתע - בנסיון לרצות את ספקית התמונות הגדולה ביותר בשוק לכתבה

17. או שעדיף לתת ת200 שקל לבן אדם שיעשה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lev-27,

אני גר במרכז ראשון לציון. מתחת לבית שלי יש פיצוציה שעובדת גם בשבת. המדחס של הפיצוציה נמצא בערך מתחת לחלון שלי (אני גר בקומה השנייה). המדחס שלהם תמיד מרעיש, אבל היום בנוסף לרעש הוא התחיל להשמיע חריקות מזעזעות. הלכתי לבעלים בפיצוציה וכרגיל אין עם מי לדבר. החלטתי להתקשר למוקד 106 ולהתלונן על המפגע. הנציגה אומרת שעלי למדוד את הרעש עם מד דציבלים ולפנות למחלקת איכות הסביבה של העירייה. היא אמרה את זה בטון כל כך רגוע ומובן מאילו כאילו כל משפחה מחזיקה מד דציבלים במגירה. מרוב עצבים ניתקתי לה בפנים. אין גבול לחוצפה. מה אתם אומרים? נתקלתם במשהו דומה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול האם יש אפשרות לבטל את המידע בWALL שלי לגבי החברים האחרונים שהוספתי. אני מעדיף שלא יפורסמו האנשים האחרונים שהוספתי בכלל. כמו כן, אני אשמח לדעת איך ניתן להסיר את השם שלי מחיפוש בגוגל והגעה לפרופיל פייסבוק שלי. אשמח מאד אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מדיח בוש סופר סיילנט חצי אינטגרלי המדיח עושה עבודה מצויינת אולם מגיע לשלב הסופי ונתקע על זמן לסיום של דקה אחת לזמן בלתי מוגבל ועליי לרסט את הפעולה שלו כל פעם בסופה אודה לעצתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by borg,

איך קוראים לסרט עם היצור הקטן והחמוד העונה לשם גיזמו שמתרבה במגע עם מים, והופך ליצור אכזרי אם הוא אוכל אחרי 0:00?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם חשבתם שמחירם של ה-Oculus Rift היה מוגזם, כדאי שתחשבו שוב: ב-HTC חשפו את המחיר, תאריכי הזמינות ודרישות המערכת למשקפי ה-Vive Pre שלהם אחרי שבחברת Oculus חשפו תג מחיר של 600 דולר עבור משקפי המציאות המדומה שלהם, ה-Rift, בחודש הקודם – נשאנו עינינו אל המתחרה המרכזית HTC, עם תקווהש'טכנולוגיית ה-Tron' שלה, שיתוף הפעולה הצמוד עם וואלב וגם תג מחיר אטרקטיבי יותר יהפכו את משקפי ה-Vive Pre לבחירה של ההמונים. עתה, במסגרת תערוכת MWC 2016, ב-HTC חושפים את התוכניות המסחריות שלהם – שמנפצות את החלומות שלנו, לפחות בכל הנוגע למחיר. משקפי ה-Vive יוצעו לרכישה מוקדמת החל מה-29 בפברואר, עם יחידות ראשונות שאמורות להגיע לצרכנים באפריל (כחודש אחרי שיחידות ראשונות של ה-Oculus Rift יגיעו …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד. מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון. ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח. אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו... מה? אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה? אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.