כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולא זה לא לי'צי כי הוא לא נראה ככה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אבא שלי עושה מצגות בסלון , עכשיו הוא רוצה לעשות את המצגות עם הפלזמה (הדגם FWD42PV1וSony) חשבתי להעביר כבל S-VIDEO אבל הבעיה שהמרחק 15מ' ואז גם אני צריך שלט של 15מ .........= יוצא יקר וגם קשה למצוא שלט של 15מ..... אז למישהו יש עוד פיתרון איך לעשות אתזה? התקציב 300-600 תודה מראש לעוזרים(אם יהיו)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה אתר אתם משתמשים להעלאת תמונות? סתם מעניין אותי לדעת..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת מתכוננת לחזרתה למסך הקטן עם צוות מנחים חדש לגמרי, וכעת יש טריילר ראשון שמנסה לשכנע אותנו שהכיף נשאר למרות הכל לאחר סאגה לא נעימה שנמשכה יותר משנה, נראה כי תוכנית המוטוריקה הפופולרית ביותר בעולם Top Gear מוכנה לצאת לדרך חדשה, ללא שלושת המנחים האיקוניים שעברו יחדיו לאמאזון. ה-BBC השיקו סרטון קצר עבור העונה החדשה של הסדרה, שמיועדת לעלות במהלך החודש הבא, ונראה כי יש נסיון בלתי מבוטל להציג "עניינים כרגיל" למרות השינויים הגדולים שהנחיתו את שדרן הרדיו כריס אוונס והכוכב האמריקאי מאט לבלאנק בתור המנחים החדשים – הסטיג האהוב עדיין כאן, איכות ההפקה והצילום המרשימים עדיין כאן, וכך גם הרעיונות המוזרים והגישה ההומוריסטית שמתבטאים בין היתר במירוצים נגד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד להשתמש בתוכנה ומפרסם לפעמים תוצאות http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1820822 והינה סרטון חדש: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1823016
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1שיר מדהים של אנריקה אבל אני לא יודע את שם השיר . http://www.mytempdir.com/1042488 2 http://www.mytempdir.com/1042501 3 http://www.mytempdir.com/1042505 כל השירים הוקלטו מרדיוס 100FM בעזרת IAUDIO U3 תהנו ותעזרו לי לגלות מי שר את השירים ומה שמות השירים תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ותוכנית טלוויזיה חדשה ביפן: http://www.youtube.com/watch?v=iw5tgXW8rBg
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השיר מתחיל בדקות 11:20 מתי שהם נכנסים לממלכה איך לעזאזל קוראים לשיר אני חייב לדעת זה משגע אותי!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I wanna orginize an order from jab-tech, I'm looking for other people who are interested to order everything together, and save up some delivery cost... to contact me: icq: 13384870 email: p1mp@3dv.co.il Thanks in advanced
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה ) כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict) כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע עסקה בפאי פאל, אני עם חשבון אישי, הכי פשוט, והמגבלה היא 3K ש"ח, אני צריך יותר כמובן. בעזרה שלהם זה נראה ממש פשוט, ככה: How can I lift my Withdrawal Limit? Question : Answer : Here's how you can lift your withdrawal limit. 1. Log in to your account. 2. Click the My Account tab. 3. Click the View Limits link next to the Balance Information. 4. Click the Lift Limits link. הבעיה היא שאין לינק כזה lift limits אני דיי חייב תשובה במהירות. אשמח גם אם מישהו שמבין בעניין של רכישת מחשבים ניידים מלנובו ארה"ב יצור איתי קשר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מועמד לעתודה ומתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. לפי מה שהבנתי התארים דיי דומים, אבל הנדסת תוכנה טיפה יותר נחשב. נאמר לי שבוגרי מדעי מדעי המחשב ובוגרי הנדסת תוכנה מקבלים את אותם התפקידים כעתודאים בצבא, ובאזרחות יסתכלו על הניסיון בצבא. האם עדיף לי בכל זאת ללמוד הנדסת תוכנה או לחסוך שנה וללמוד מדעי המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה באקספלורר לא מראה תמונות ואייקונים ואני מנסה להדביק צילום מסך בפורום תוכנה איך שמים צילום מסך בפורום שלנו?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לזרוק רעיונות או סרטונים (לא חיב להיות אמיתי ) ראיתי כרגע סרטון על מוצר כזה (בדיחה של מישהיא ) וחשבתי לפתוח דיון כזה בכל מקרה קבלו -מחזיר DVD לאחור ...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-