כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
הייתה לי תאונת עבודה יום שישי האחרון חתכתי עם מסור חשמלי את היד באיזור האגודל וכמעט איבדתי את האגודל היה לי ניתוח ושמו לי גבס ל3 שבועות וכנראה הגיוס שלי ידחה בעקבות זה זה היה היום השלישי שלי בעבודה הייתי מאושפז 48 שעות איך אני יודע למה אני זכאי ולמי לפנות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שיפצתי לעצמי את ה AVATAR, בואו תאמרו מה טוב יותר לדעתכם, העיצוב הישן או החדש? ה AVATAR הישן והטוב: ה AVATAR החדש: ה AVATAR החדש הוארך ב 20 פיקסלים. אל תדאגו, זה לפי החוקים אזז, מה אתם חושבים? מה טוב יותר? או שיש לכם עצות איך לשפר? תודה רבה ל ZenMaster על שנתן לי את התמונה של הדרקון, שממנה עשויים שני ה AVATARים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1127671208/Crazy_Asian_Game_Show נראה מי ינחש מה המטרה של המשחק עריכה: WOW! תראו מזה מהדורת חדשות בFOX http://www.dumpalink.com/media/1118569606/Micheal_Crook_Gets_Laid_In_To_Live_On_Fox_News
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל התמונות האלו עשו לי את היום http://carscoop.blogspot.com/2008/01/err-sorry-i-squashed-your-hyundai.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להזמין ספרים ב-Amazon אתמול וזה לא קיבל את פרטי כרטיס האשראי שלי בטענה שיש משהו לא נכון שם (מספר כרטיס \ שם המחזיק \ תאריך תפוגה). זה היה לי דיי מוזר כי כל הפרטים היו בהחלט נכונים, אז ניסיתי אתר אחר שמספק גם משלוח חינם (http://www.bookdepository.co.uk/) וגם זה לא עבד - אותה הודעה. התעצבנתי ופשוט רשמתי את המספר מהסוף להתחלה.... זה קיבל אותו ואישר לי את ההזמנה. הגיוני? מה לעזאזל קרה פה? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...
-
שלום, אני גר בבית עם חדר שינה אחד בו ממקום המחשב ובו מיקמתי את המדפסת המשולבת החדשה. בכניסה לבית (שזה הקצה השני *מצחיק לקרוא לכך 'קצה') קיים ארון תקשורת - שם ממקומים המודם והראוטר. בחדר השינה יש נקודת בזק שאיני יודע אם פעילה (אני חושב לעבור לתשתית בזק). השאלה - איך ניתן לחבר את ה-FAX לתקשורת (במקרה הז - מודם או ראוטר*?*)? האם אצטרך להשחיל כבל מנקודת בזק לארון? (זה לא יגביל אותי אם ארצה לעבור לבזק?) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו צריך פירמוט למחשב אני גר בדימונה אפשר לדבר איתי באייסי 201803726 או באימייל natang17@walla.com פירמוט מלא עם אופיס ותוכנות שכל 1 צריך כגון Kaspersky Ad aware ועוד עברית או רוסית למי שרוצה פירמוט עם ווינדוס לא מקורי 100 ש"ח פירמוט עם ווינדוס מקורי 200 ש"ח עדיפות לאנשים שגרים בדימונה אבל אם גם לא ואתם קרוב בדרום עלות הנסיעה עליכם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולפני פוקס השיקו טריילר שלישי ואחרון לסרט הקומיקס השאפתני שמגיע בחודש הבא, ויש בו הפתעה קצרצרה וגדולה שטף הקדימונים החדשים בהוליווד ממשיך, הפעם עם סרטון אחרון באורך מלא עבור פרק מספר 8 בסדרת סרטי X-Men,שיקרא Apocalypse כידוע, יפגיש את חבורת המוטנטים עם אחד מהאויבים הנודעים והמאתגרים ביותר שלה, ומיועד להגיע אל האקרנים בעוד חודש אחד בדיוק. הטריילר עצמו עשוי טוב בהחלט ומציג אפקטים מרשימים ומעט מקווי העלילה הכלליים שצפויים לנו (פרופסור איקס לא נמצא, ותלמידיו הצעירים צריכים לקחת על עצמם את המשימה של להגן על כדור הארץ כולו), אך החלק המעניין באמת מגיע בסוף – אז נחשף לרגע קצר על המסך כלי הנשק של המוטנט המפורסם ביותר, וולברין. אז כן, נראה שלמרות הדיווחים המו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנה כל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוס אחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחת אני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתר מה אתה אומר?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסדרתי את החובות בתיכון באמצעות שיקים. עשיתי שלושה תשלומים, כל אחד 922 שקלים. שניים עברו בלי בעיה, השלישי חזר כי לא עבדתי חודשיים והיה מינוס בחשבון. עבר שבוע ובינתיים לא שמעתי כלום מהתיכון. מה הם יכולים לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח מאוד אם כל אחד יכתוב לי משוב קטן, שבו הוא יכתוב מה הוא חושב על רדיו 1 "הרדיו הראשון לצעירים בישראל" מה טוב בתחנה? מה לא טוב? מה צריך לחדש\ לשפר\ להוריד הן מבחינת התכנים והן מבחינת סוג\סגנון המוסיקה? שיתוף פעולה מצידכם יביא רק טוב לשני הצדדים (ואני אומר לכם את זה בשיא הרצינות) את מה שאתם תאמרו ותכתבו אני אפנה למנהלי התחנה (ששם אני אגב עובד...), כי באמת אני חושב שמגיע לכל הצעירים תחנת רדיו שתספק להם מוסיקה טובה לכל מקום בו הם יהיו, ולעמוד בדרישות הקפדניות של הצעירים ואני חושב (אישית) שהפורום הספציפי כאן יוכל לעזור לקידום התחנה(ראו ת'רדים קודמים על מוסיקה..) , והתאמתו לקהלי יעד שונים ומגוונים. אם יש לכם שאלות- אל תתביישו לשאול אותי! אני אענה לכם על כל מה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ולחבר מחלוקת קטנה בקשר לתרגיל הבא: התמונה מצורפת, וההוראה זה למצוא את התאוצה של הגוף בהנחה שהוא עומד על משטח חלק. הוא טוען שסיגמא MA=F ואז- סכום הכוחות בציר הX הוא 5N מכאן שהתאוצה היא 1m/sec^2 אני טוען שהוא לא התחשב בכוח שפועל למעלה, שהוא בעצם גורם לכך שה5N של התאוצה לצד ימין(10N-5N) צריכים למשוך 3KG ולא 5KG, ולמה זה: כי המשקל של הגוף הוא 50N, אתה מושך למעלה 20N, מכאן ש30=50-20, נחלק ב10(אמורים ב9.8 אבל בקירוב), יוצא שהמסה היא 3KG ואז ע"פ הנוסחא של סיגמאMA=F, יוצא שהתאוצה היא- 1.666m/sec^2 אז כן, יכול ליהיות שאני טועה, כי גם בספר הלימוד כתוב 1m/sec^2, אבל אני לא מבין למה אני טועה(אם אני טועה) אשמח שתבהירו את הנושא, אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף פתחתי בלוג. עכשיו אני נותן במה פתוחה ובלתי מוגבלת לכל אחד שרוצה לפתוח בלוג הבלוג הוא בקוד פתוח והוא תומך RSS וכמובן גם תומך בתצוגה צדדית לפיירפוקס או מוזילה אנשים שמעוניינים בבמה פתוחה לכל דבר אשר חפצים בו (חוץ מי תכנים חריגים) תשאירו פה בת'רד הודעה ובעוד יומיים אני יצור קשר איתכם. הבלוג כרגע על שרת חינמי אבל אני ישדרג בהמשך לשרת יותר מתקדם. אני לא עושה את זה למטרות רווח או משהו כזה.. הכל חינם ולכולם כמה ואיך שתרצו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי איפשהו בעיתון: שזה מאד מעצבן במסעדות שאתה מבקש קולה אתה מקבל פפסי שאתה מבקש ספרייט אתה מקבל סבן אף ושאתה מזמין פאנטה אתה מקבל מירנדה... מה אתם חושבים אל זה האם אתם מרגישים הבדל בין מירנדה לפאנטה וספרייט לסבן אף...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-