עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by american,

1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.

2. Started by Jaw Braker,

טוב לא כל כך נעלה אבל בכל זאת בשבילי זה חשוב להמשך חיים תקינים http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SoHoN BuChO,

שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים. עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר. והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך. אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אלפקה דרוזית,

אנא עיזרו לי אני מעצבת את הרפת שלי מחדש תודה. :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TermiNal,

שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

היי, שמתי לב שלכל משפחה אמריקנית סוג ב' יש דירה שלא תבייש את עמידי ישראל, קוטג' עם גראג' ענקי, איך זה? בעוד שבישראל רוב הדירות הם בתוך בניינים בצפיפות מחרידה וכמובן שאין מה להשוות בגודלן לדירות שבאמריקה. איך את מסבירים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Necessary_Evil,

מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסרט השני אודות מתנקש העל יגיע לאקרנים בסוף החודש הנוכחי, ואנחנו מקבלים טריילר עדכני ואלים למדי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-החדש-והמדמם-לסרט-hitman-agent-47/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dante123,

אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by karajii,

אני חושב לקנות מחשב שלם והם נתנו לי הצעה לא רעה, וגם קרובים לבית שלי. הבעיה שלא ראיתי עליהם ביקורות והם חנות די קטנה. למישהו יש ניסיון איתם (בעיקר ברכישה של מחשב שלם מורכב)? http://www.gamapc.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך להזמין מוצר מחו"ל, ארה"ב ליתר דיוק, כשהבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי בכלל והבנק לא יאשר לי אחד כרגע. חשבתי באופן חד פעמי להטעין כרטיס ויזה של הדואר, ולנסות להשתמש בו להזמנת המוצר ישירות או דרך paypal. למישהו היה נסיון דומה ויכול להגיב אם זה עובד או לא? אני יודע שכרטיס כזה עבד לי פעם עם המשחק world of warcraft, כשהייתי צריך לשלם סכום מסויים כל חודש, אבל עדיין לא בטוח אם זה היה יוצא דופן.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Merrymoon,

בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי כמה שאלות בקשר לפייסבוק 1- ראיתי בכמה אתרים שיש כפתור כזה Be Come a fan כשלוחצים עליו ישר מוסיפיף אל הלוחץ לחשבון בפיס בוק איך אני עושה זאת באתר שלי ?? 2- יש גם אתרים ששמים עקוב אחרינו בפיס בוק וכלוחצים ישר נכנסים לחשבון הפייסבוק איך עושים את זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תקראו פה, וכל מילה מיותרת: http://www.iqpc.co.il/Home/iqpc_relaxer.asp בשתי מילים זו תוכנה שתזכיר לכם את כל מה שאתם צריכים לעשות, כמו שעון מעורר, רק יותר טוב אשמח לקבל פידבקים, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Vega,

שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ngc224,

שלום. כאן בפורום יש את כפתור ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שבו אפשר לראות את כל הנושאים שהשתתפתי בהם והיגיבו בו אחרי... השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל סוג של התראה כזאת גם בטוקבקים בחדשות של האתר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טריילר חדש ומרשים לסרט הביוגרפי אודות סטיב גובס גורם לנו להאמין שהוא יהיה הרבה יותר מוצלח מהניסיון של שנה שעברה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-במייקל-פאסבנדר-גונב-את-ההצגה-בתור-ה/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

אם מישהו מכיר דרך לפרוץ או קוד של האתר הזה http://www.whitemagick.co.il

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by OnlyOne,

הי, נשלחה אליי חבילה מארצות הברית בשווי של 47 דולר(כולל משלוח) בדואר usps priority, החבילה מכילה טלפון סלולארי. *החבילה עצמה נשלחה ב22/11/09 *הגיע למכס ב3/12/09 *נבדקה ונשלח מכתב ובקשה לשיחרור החבילה ב 7/12/09 *ב9/12 שלחתי אליהם פקס עם חשבונית הקנייה. *ב11/12 נשלח שוב הפקס. מאז אין עונה ואין מענה, ניסיתי המון פעמים להתקשר אל מכס חיפה בשעות 13:00-15:00 שבעצם בזמנים הללו יש מענה אנושי, אך כמובן הטלפון תמיד תפוס. אז איך אפשר לשחרר את החבילה מבלי להגיע לחיפה(מה שמבחינתי בלתי אפשרי להגיע לחיפה)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב "עם הולך ונעלם" מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם? מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות, ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם! מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Doctor Robert,

למישהו יש מושג מה בדיוק יעלה כסף ומה בדיוק יהיה בחינם? האם כל המשחקים של המונדיאל ישודרו בערוץ 5+? ממה שהבנתי חלק מהמשחקים ישודרו בחינם וחלק נצטרך לקנות, בכסף והרבה! חבר שלי אומר שאפשר לשים אנטנה פשוטה על הטלויזיה ולקלוט ממדינות אחרות את השידורים (מדינות מתוקנות שלא לוקחות כסף על המונדיאל, כאלו שלא מנוהלות ע"י מאפיות...), האם הוא צודק? תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by galz,

אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

הנה שתי דוגמאות להמחשה: סטודנט א' : סטודנט שכל שבוע רוכש כרטיסייה ב-75 ש"ח (6 כרטיסים הלוך 6 חזור) למשך שנה = 3600 ש"ח סטודנט ב' : רכש מנוי שנתי במחיר של 1500 ש"ח על מנת לקבל 50% הנחה במעמד החיוב, כלומר כל יום משלם 9 שקלים הלוך חזור (במקום 18 ש"ח) במשך שבוע למשך שנה = 3000+1500 = 4500 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים