כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היום קראתי במעריב שמחר (יום שני) נוחתת מעבורת הדיסקברי בשעה 12:46 לפי שעון ישראל (כולנו מחזיקים אצבעות שהיא תנחת ללא תקלות). טוב, אז בדקתי ב-TV GUIDE של HOT באיזה ערוץ אני יוכל לראות את זה שאני אשים על תזכורת, להפתעתי בערוץ 10 יש "אופרה וינפרי", בערוץ 11 יש את התוכנית "בריחה מכוכב צדק" ובערוץ 22 יש "בת הגנן" (WTF?). אז באיזה ערוץ אני יכול לראות את הנחיתה ??? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם,אני חדש בפורום. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים של בלוג TV בחו"ל לא מה שיש בתפוז. תודה לעונים .
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה, אמא שלי טסה לחו"ל ואני לא לגמרי בטוח מה לבקש ממנה שתביא לי. רצוי שזה לא יהיה יקר מדי וגם שלא יתפוס הרבה מקום. אם זה משנה אז היא טסה לקנדה... אני עשיתי רשימה קצרצרה של דברים להביא ואני ממש לא סגור מה לבקש ואם יש לכם עוד רעיונות תוסיפו בכיף! הרשימה: *אייפוד טאץ' 8G. (אני עדיין לא סגור אם אני אזמין יד"ש ממישהו[פרסומת סמויה] או שמא אני אבקש ממנה שתקנה לי בנתב"ג בבאג או בוולמארט בקנדה- צריך לחשב מה יותר זול!) *נטבוק- כרגע מעוד קורץ לי ה-1000HE או איזה UMID, אבל קיימת בעיית המקשים בעברית(:-X) וגם הבעיית אחריות. *אוזניות KOSS KSC 75 *כרטיס מסך פשוט כי הקיים שלי קקה ובקושי זז.. (גג עד 350 שקל- 80 דולר בערך) *משהו אחר שאתם תציעו... אשמח להצעות נוספות ממכם ולדברים …
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.crazymonkeygames.com/swf/boxheadmorerooms.swf
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי זה עושה פשוט להקיא, אני לא יודע מה איתכם.. <צונזר> מצטער, לא ידעתי שאסור להכניס כאלה דברים.. :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נמאס לי מהמורה הזאת לאנגלית... כל הזמן בוחרת אותי והיא אומרת לי שזה מאהבה חחח שרמוטה... היא הטילה עליי משימה לכתוב ולהרצות בעל פה על כל נושא ביום שישי הזה. עכשיו, אני לא יודע אפילו על מה לעשותת!!!! חשבתי על גלישה אבל זה סתם לא יודע... יש רעיונות? חייב היום לבחור ולהתחיל [זה בסדר, מחר אני מתחיל ב 12] ובקשר לרמה של הנושא - אני 5 יח' תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דחוף חשבון ישן ב-'תפוז אנשים', אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה אני מכיר משהו ניפדק (RK אל תגיד להם מי! ) ) ואני יודע שחלק פה בצבא ..והכל... אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי כמה דבר אני יודע שאחרי מספר ימים של ניפדקות מקבלים כבר משפט אזרחי וזה נכנס לתיק הפלילי , מישהו יודע כמה ימים? (איזה סוהר אמר לי זה 40-45 יום אבל אני לא זוכר במדויק) וכמה יכולים לתת בפנים על נפדקות כזאת מעלה ל 50 יום? ועם ככל שזה יותר ימים נותנים יותר? ועם זה בכלל עוזר לצאת מצבא הנפדקות הזאת? ( זה לא אני שניפקד אני סיימת בהצטיינות את הצבא שלי היה לי שרות קצר ))חחחחח ) -- לנפדקים נפקדות העתדיים כאלו שרוצים לצאת מצבא .. יש דרכים פשוטות יותר... סתם טיפ (קבן - 21 וזהו )
-
- 17 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
מאכזב ביותר שלא ניתן להעלות קבצים יותר, הסיכומים במסמך וורד באירוח Nana. (קישור בסוף ההודעה) להלן המבוא מתוך הסיכומים: שלום רב, להלן מאגרי השאלות הראשון והשני והתשובות להן לפי מיקודי הבגרות בהיסטוריה לכיתה י' (קיץ תשס"ד). קיבצתי בקובץ זה תשובות, רובן בצורה של 8-שורות per תשובה. תשובות אלה נלקחו ממחברתה של תלמידה מצטיינת בהיסטוריה (מגן 100 וציון 97.5 במתכונת). מוטב שאציין כי אין בסיכומים אלו את התשובות לכל השאלות, אלא רק לשאלות שתצטרכו בשיטה שמנפה כ-6 שאלות מהבגרות, בעזרת ניצול שיטת הבחירה, כך שאתם יודעים בדיוק את מספר התשובות שעליכם לדעת ולא קיימת מבחינתכם אפשרות בחירה. לטעמי, ולטעם רוב התלמידים זוהי שיטה הרבה יותר טובה ללמידה, שבה במקום ללמוד 20 תשובות מספיקות רק 14. (…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ידוע שאמורים לצאת מלא דברים חדשים ורובם כבר יצאו... אבל כמה זמן יקח עד שאני יוכל לקנות מחשב חדש עם כל הדברים החדשים בארצנו הקטנה במחיר נורמלי ? ? ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר רוצה לבוא לבקר בארץ וביקש ממני לעזור לו במציאת מלון טוב במחיר שפוי (רצוי כמובן באיזור גוש דן עם עדיפות לת"א - בכל זאת תייר...) מישהו יכול להמליץ על אתר (או אפליקציה) להשוואת מחירי מלונות? את כל הגדולים והמוכרים בעולם אני מכיר (booking, trip advisor, expedia, trivago וכו'...) השאלה איזה כאלה יש בארץ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לשתות נביעות במקום מי ברז בצירוף של פילטר. השאלה מה יותר בריא בין השניים? תודה מראש למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני כרגע רוצה להזמין מזיגזג מוצרים והם ישלחו לי אותם לבית, אבל הבעיה היא שאני צריך לרשום את המיקוד (אני חושב שהם מתכוונים למיקוד של השכונה/רחוב), אבח אני לא יודע מה המיקוד. אז איך אני אמור לגלות?
-
- 10 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לטוס לחול לתקופה ארוכה האם זה אפשרי לשהות שם ואיפה יש תנאי מחייה זולים?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפעם הבאה אפשר לשקול לשים דם במדפסת במקום הצבע האדום, זה בטוח יהיה יותר זול מלקנות דיו מקורי: http://www.gizmodo.com/gadgets/peripherals/hp-ink-costs-more-than-human-blood-booze-212444.php לי אישית יש לייזר, אבל זה עדיין, ממש, ממש מרגיז.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי ראיתי באיזה מחשב של מישהו תמונה של מקום שניראה ממש יפה רק שהוא לא ידע להגיד לי איפה זה וממש עיניין אותי. למישהו יש מושג איך אני יכול לברר את זה בעזרת התמונה? (אני מוסיף את התמונה אגב למיקרה שאולי מישהו פה יזהה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-