עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ghtm,

http://youtube.com/watch?v=hnrHU9ElA3o אין לי מה להוסיף.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

http://www.slimail.com אני לא יודע כמה זה ריאלי לשנות שוב את הכתובת וכמה באמת יעשו את זה אבל אני חייב להודות שהרעיון מגניב, לא יודע למה אין אפשרות סינון כזאת בכל ספקי הדואר למינהם. (גם אם בפועל המיילים ששלחתי לעצמי לא ממש השתנו בדרך )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by navk2,

אני כנראה אקנה מנועה את ה- G5 אבל יש לי מגבלה קטנה, ההורים שלי לא סומכים על החנות מכיוון שזה רק חנות אחת והם לא מכירים אותה ובלה בלה בלה... אז אני צריך עדיות של אנשים שקנו מנועה דרך כרטיס אשראי ... פשוט תירשמו מה קניתם ואיך.(טלפון\אינטרנט) תודה רבה רבה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מתי התגייסתם?. כאילו עד עכשיו ראיתי שאני מתגייס ב1/5 והיום דחו לי את זה ל1/10. לא שזה רע אבל פשוט אני רוצה לדעת מתי אני מתגייס, או יותר נכון מתי מתחילים את הקורס קדצ(בהנחה שנכנסתי לגאמא/ממרמ). כי הבנתי שזה בא לפני הטירונות ולא אחרי כמו שחלק אמרו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חברי הפורום, ובעיקר מנהלי האתר, שלום, הייתי כותב את זה בפורום "על האתר", אבל הוא נעול, וזה נראה הפורום הקרוב הבא... בכל מקרה, בשבועות האחרונים יש לי בעיה להתחבר לאתר הזה (HWZONE) מפעם לפעם - האתר לא עובד בכלל, או עובד מאד לאט. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה עם התקשורת, אך הפינג לאתר טוב גם כאשר יש בעיה עם האתר. הבעיה הזו לא נובעת מעומס על הרשת שלי (אין קשר ל eMule או תוכנה אחרת התופסת את רוחב הפס), ולא כתוצאה מחסימה של firewall כלשהו (כמו שאמרתי - האתר עובד, אבל לא תמיד, אז הוא לא נחסם תוכנתית). רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש בעיה דומה? ואם כן, האם המנהלים פירסמו משהו לגביה באחד הפורומים? תודה על התגובות. *** עריכה: ב"פורום הקרוב" התכוונתי לפורום שהוא לדעתי הוא המתאים ביותר לפרסם…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nim901,

אהלן, אני מחפש VPS מהיר, וזול באירופה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by F430,

אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eben,

כותרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הוריי קנו לא ממזמן מחשב חדש והמחשב הישן שלא שווה כלום נמצא בביתם.האם יש איזה מקום מיוחד שאפשר לזרוק את המארז עם כל חלקיו שם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofirsa,

שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ido.G,

היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benor,

למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MishaK,

ולא, שום דבר לא קופץ פה בסוף.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/?w=//449353 ;D אני הכי אהבתי את "משרד החינוך: היא הזהירה אותם."

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב יש כמה מילים שאני צריך תרגום שלהן, אני מבין את משמעות המילה אבל אני לא יודע איך לתרגם, אז הנה: battleship cruisers destroyers את הראשון תירגמתי בתור "ספינות מלחמה", וזה נשמע לי גרוע את השני תירגמתי בתור "משחתות",אבל אני לא בטוח שזה נכון ובקשר לשלישי, אין לי מושג איך לתרגם... תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מצאתי חנות אם הרבה מוצרים טובים ששלוחים ל ישראל. http://www.xoxide.com/ ואני רוצה להזמין מהם פלטייר שעולה 41$ , אבל המשלוח יעלה לי 30$ שזה כבר ממש לא משתלם . מה אתם חושבים על העניין? כי בארף לא ניתן להשיג פלטייר. :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?

24. Started by alex.turovsky,

חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.