עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AsD[eyal],

http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by navk2,

אני כנראה אקנה מנועה את ה- G5 אבל יש לי מגבלה קטנה, ההורים שלי לא סומכים על החנות מכיוון שזה רק חנות אחת והם לא מכירים אותה ובלה בלה בלה... אז אני צריך עדיות של אנשים שקנו מנועה דרך כרטיס אשראי ... פשוט תירשמו מה קניתם ואיך.(טלפון\אינטרנט) תודה רבה רבה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by approx,

יש מחר משהו שביתה משהו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by emil57,

בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מנסה להיכנס לאיזה לינק, וצץ לי ההודעה הזו. ישראל חוסמת חלק מהתכנים שם? או שזה YOUTUBE או מה? ד"א זה הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=Oe5Zc1Kouak

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nehmia,

הממ כל אחד שירשות את הר"ת הכי גאוניים שהוא מכיר אני יתחיל עם- סמ"ל-סגן מחוץ לתפקיד

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by matteo,

שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moshe55501,

חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אנטי-פסטו,

אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ExenTex,

חחחחחחחחח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, ראיתי שבסרט Contact מ- 1997 נעשה שימוש באפקט מיוחד ורציתי לדעת איך. הסצינה שעליה אני מדבר היא הסצינה שבה הילדה (לא ממש זוכר את שמה) רואה כוכבים נופלים וקוראת לאבא שלה,הוא לא עונה והיא שומעת רעש של משהו נשבר והולכת לבדוק. היא רצה אל אבא שלה ורואה שהוא על הרצפה ואומרת שהולכת להביא לו תרופה ורואים אותה רצה במדרגות אך דבר ששמתי לב אליו הוא שהמדרגות בצד השני (כלומר הפוך מהמדרגות שבהם ירדה כדי לראות מה קרה לאבא שלה). רואים שהיא עולה על המדרגות ורצה , וכאשר מגיעה לקומה רואים אותה רצה ב-Slow Motion (חשוב מאוד-מהרגע שהיא עולה במדרגות יש צילום רציף ללא קאט) ולפתע רואים בצילום מיוחד דרך המראה של ארון התרופות! כאילו שכל הצילום של הריצה שלה מהמדרגות לארון מצולם דרך המראה א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omri_ro,

:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by דנדן,

שלום לכולם, רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד! לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'... המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה. דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה. אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה. (אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Chymes,

התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by avivlevy,

אבא שלי עושה מצגות בסלון , עכשיו הוא רוצה לעשות את המצגות עם הפלזמה (הדגם FWD42PV1וSony) חשבתי להעביר כבל S-VIDEO אבל הבעיה שהמרחק 15מ' ואז גם אני צריך שלט של 15מ .........= יוצא יקר וגם קשה למצוא שלט של 15מ..... אז למישהו יש עוד פיתרון איך לעשות אתזה? התקציב 300-600 תודה מראש לעוזרים(אם יהיו)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

איזה מטוס זה בתוכנית 'זאב אוויר' ? תודה -גיל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.