כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שנאמרו לפני חנוכה הדברים הללו: בהינתן והמו"מ יתפוצץ ובמהלך חנוכה הצדדים לא יגיעו לפשרה, בית הדין לעבודה יוציא צווי מניעה לשביתה. אז מה קורה, חמישי חוזרים ללמוד? או שהשביתה בכל זאת יוצאת לפועל ללא כל צווי מניעה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481521,00.html אז חוזרים אני מניח?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לשפר את ממוצע הבגרויות. מאחר ואני עדיין לא יודע מה ללמוד החלטתי לעשות קורס פיזיקה באנקורי כי פקולטות רבות דורשות פיזיקה. (בעיקר הנדסה) לצערי קורס בפיזיקה לתלמידים שסיימו תיכון לא יפתח מחוסר ביקוש והיועצת באנקורי המליצה לי להצטרף לקורס פיזיקה תיכון. מדובר בקורס שנתי ואלמד ביחד עם תלמידי כיתה י"ב. המחיר 3,700. מה דעתכם? ללכת על זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש אתר טוב\תוכנה ל-poker texas hold'em? אני יודע שיש המון כאלה - אבל איזה מהם הכי איכותי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי חלקי מחשב שאני רוצה למכור ואני מחפש אתר שניתן לפרסם אותם (חוץ מ PCTIP ) או עם מישהוא מכיר חנויות מחשבים של TRAID IN אז זה יהיה מצוין וממש ממש יעזור לי. אשמח לקבל תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. 8) אני חדש בפורום והייתי מעונין לדעת האם מישהו מכיר אתר המכיל סכמות או תרשימי אלקטרוניקה למוצרי חשמל (כמו טייפים, טלוויזיות וכ'ו). הרעיון הבסיסי הוא לתקן מוצרי חשמל בבית ללא הצורך לרוץ לטכנאי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום אני מחפש עבודה ומי שיכול להציע לי משהו בכיף.. יש לי ניסיון עמוק במחשבים וידע טכני גבוה מחפש עבודה בתחום החומרה או בתחום מערכות הקולנוע (פריק רציני בתחום) מי שמעוניין ליצור קשר המייל: eran26bm@gmail.com ואני אשלח ק"ח תודה חבר'ה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים פסק בית המשפט לחובת בנק לאומי לשלם פיצויים בסך עשר מיליון שקלים. בנק לאומי גבה ריביות מקסימליות בתיקי גביה וחויב לשלם פיצויים. נאמר לי מלשכת עורך דין הגבייה שישנו אתר שבו רשומים שמות הזכאים ושעלי האחריות לבדוק אם אני זכאי. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני לא מתפלא שבנק לאומי מנסה לקבור את זה האתר. מישהו מכיר אתר מרוכז שמטפל בדברים האלה, או אולי את האתר עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SAMSUNG 640 או LG 810 [או 820] ? כי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ולא יודע איזה :-X
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה). ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד? טנקס 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה קלטתי אתמול בלילה,נכנסתי למתחם כדי לצלם מקרוב (חבל שהמצלמה לא הייתה איתי). :lol:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני עולה מ יא' ל יב' ואני בתכנונים של הרשמה לפסיכו', זה התחיל מעתודה והמשיך בזה שהבנתי שזה תופס 7 שנים, מה שאומר שאני לא אצטרך להתעכב עד התואר שאני כבר אהיה משוחרר. גם אחרי שהבנתי שהסיכויים שלי להיתקבל לזה קטנו מאוד כי אני 4 יח"ל מתמ' לא וויתרתי. עכשיו אני ממש בימי הירשמות האחרונים ככה שלא נשאר לי הרבה להתלבט, באמת שעד לפני כמה ימים הייתי סגור על עצמי שאני חורש לפסיכו' ומנסה אשכרה לעשות תואר לפני הצבא, מה שקרה זה שכל מי ששמע ישר שאל "ועל איזה תואר חשבת ?" אז פתאום כל הדבר ניהיה פתאום ענק והבנתי שזהו, בוחרים עכשיו תואר, תמיד היה ניראה שהכי הולך לי בפיזיקה אבל הבנתי שאני לא מספיק אוהב את זה כדי להמשיך עם זה הלאה, עובדה יש לי מחרתיים מבחן מסכם ואני פה במקום ללמוד... אז התחל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במבצע טכנולוגי מורכב הצליחה קבוצת "הארכיון של אנה" לשאוב את רוב קטלוג הסטרימינג הגדול בעולם. בעוד הכותרות בעיתונות זעקו על "מוזיקה בחינם", ניתוח מעמיק של הנתונים חושף את המטרה האמיתית: בניית התשתית הלא-חוקית הגדולה בעולם לאימון הדור הבא של הבינה המלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-