עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mei,

ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by {the one},

שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by Kurt,

למשל לקחת את הטרייבל הזה http://rousseaux3.carole.free.fr/pages/dragon/dragon1/images/tatoo%20145.jpg ולעשות ממנו שבלונה, כלומר להפוך את כל החלקים השחורים לחלולים (מבלי לגזור את הדבר הבלתי אפשרי הזה) שמעתי מחבר שיש דבר כזה שנקרא מטול שקופיות, מישהו יכול להסביר לי עוד בנושא? תודה דוד

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  4. אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  5. http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ השיא שלי הוא 3.2..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by darkman,

שלום. בזמן האחרון התמכרתי למשקה. הבעיה שאני לא מוצא מאיפה אפשר לקנות את האבקה. לצערי מצאתי רק באתרים מחו"ל כולל EBAY אשר מוכרים את האבקה ובהרבה כסף! האם מישהו נתקל במקום שמוכר בארץ? בתודה

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by imac,

http://home.wanadoo.nl/bsnow/bush/bush.html ROFL ... ;D

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by yuvalkosh,

ביקשתי המלצות לחנויות בפורום מפרטים והפנו אותי לפורום הזה מעוניין לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/view/52 עדיפות לאזור המרכז. תודה !

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by netanelj,

אפשר הזמנה לאתר (ST(supertorrents

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  10. אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Stingray,

היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by nir_ofer,

מישהו יודע אם כתוב לי ברישיון שאני צריך נהג מלווה עד תאריך X אז מותר לי בתאריך הזה לנהוג לבד או רק למחרת :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lost Spirit,

כיצד הציון בבגרות הסופי בהבעה מתחלק בין לשון והבעה? תודה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by aviran_n,

אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by free_me_0,

כולם שעירים...טוב זה רק אני

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1232061 7 ש"ח לקילו אני עוד יכול להבין, אבל 1.7 ש"ח!!!!!!!!!! מה קורה כאן? זה נשמע טעות, קשה לי להאמין שמחיר עלות כל כך נמוך

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by compman112,

חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Green,

היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה

24. שלום, בעוד כחצי שנה אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת בתפקיד בתחום הטכנולוגי או מדעי, תפקיד שיקדם אותי כשאצא לאזרחות. יש לי פרופיל עורפי וקב"א די גבוהה. חוץ מפרויקט גאמא, לאן לשאוף להגיע ? הבנתי שאם אני נופל מכל המיונים של מודיעין אני יכול לבקש בעצמי להתמיין לפרויקטים או מסלולים שונים בצבא, אם זה באמת ככה אז לאן מומלץ ? ( חוץ מ-ממר"ם ) באותו הקשר, אם אני דוחה את השירות הצבאי, אני יכול לנסות להתמיין מחדש שנה לאחר מכן לכל המסלולים שלא הצלחתי לעבור? יש לי אופציה להרשם לעתודה אקדמאית (החודש זה תאריך אחרון להרשמה ) והוצעה לי גם עתודה טכנולוגית ( י"ג-י"ד ) שבסופה אקבל תואר הנדסאי. מה עדיף מביניהם ? עדיף להיות בעל תואר מהנדס או בעל תואר ראשון/ שני ? מה ההבדל בכלל בין מהנדס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.