עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם יש מצב שמורטל קומבט חוזר והוא ניראה טוב!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  3. מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bebush,

אני כרגע חייל משוחרר ואני מחפש עבודה, רוב העבודות שאני מקבל זה נציג תמיכה טכנית לחברות סלוללר, אינטרנט וטלפון. הקטע הוא שהם שולחים אותי לקורס של בערך שבועיים וצריך להתחייב לפחות לחצי שנה עד שנה. אני לא מחפש להתחייב אליהם אלא רק עבודה זמנית ל3 חודשים בערך. לעשות את המינימום אולי טיפה יותר וזהו. עכשיו כמה חבר'ה אמרו לי להגיד להם שאני מוכן להתחייב אבל בסוף שאני משיג את הסכום שאני רוצה "לשבור" את ההתחייבות ע"י כך שלא מגיעים לעבודה, לא מבצעים את העבודה כמו שצריך.. וכו'.. הקטע שאני די מפחד שיתבעו אותי על הפרת חוזה ואין לי זין להתעסק בזה. אם מישהו מכיר או יודע משהו בעיניין אז תנו עצות איך זה עובד פחות או יותר. מה לגבי עבודות במלצרות האם צריך רקע קודם? הבנתי שמלצרים עושים משכורת …

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by elvisalive,

הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by iurkin,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום לכם , אתם מכירים את חברות המימון או חברות מתן ההלוואות , הם תמיד מבקשים שלושה תלושים אחרונים . עכשיו השאלה האם הם יכולים לבדוק את תקינות המסמכים האלו ?? או שזה סתם בשביל להיות בטוחים שיש עבודה ?? זה משהו שצץ לי בראש היום פשוט איך הם יכולים לבדוק ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אמרו לי שהם לא בטיחותיים אבל אני לא מבין מה הבעיה למכור כאלה לשימוש בסיסי ולא לתחרויות. האם יש איסור בחוק על מכירה או ש"כוחות השוק" קובעים זאת הלכה למעשה? ובלי קשר לבטיחות - האם ייצור טרקטורון עם 3 גלגלים זול יותר מאשר 4 גלגלים?

9. רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב? (יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט) מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול. מישהו יכול להמליץ על כסא נוח אורטופדי ואיכותי ב500-1000 ש"ח לעבודה ממושכת מול מחשב. ברור לי שבסופו של דבר זה גם ענין של העדפה אישית אבל עם אלפי הדגמים שיש היום בשוק לפחות היתי שמח עם היתי יכול להתמקד בחברה מסוימת או בכמה דגמים בודדים

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אנשים. השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת. הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? --> ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים מרץ- 137 שעות = 19 ימים אפריל- 150 שעות = 20 ימים מאי- 184 שעות = 25 ימים יוני - 139 שעות = 17 ימים יולי- 154 שעות = 19 ימים אוגוסט- 201.90 שעו…

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by jeet87,

שלום לפני שעה בערך חזרה אלי משהי מציק פויינט והזמינה אותי לראיון ביום שני, ממה שהבנתי יש 3 מבחנים אחד בתכנות(C/C++ בחרתי בC++ ) והשניים האחרים יהיו לא תכנותיים בכל מקרה רציתי לשאול אם משהו עשה או יעשה את המבחנים הללו ואיך אני לומד אליהם, אני מסיים השנה מדעי המחשב אבל ניהיתי קצת חלוד בC++ ואני לא יודע על מה בדיוק להתמקד תודה

• 7 תגובות
    • 12.4k צפיות
  19. אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yehonatan_giladi,

ברצוני לרכוש ממיר DTT עם 5 הערוצים.רק רציתי לשאול מספר שאלות מאיפה ניתן לרכוש את הממיר במחיר מצחיק אני ראיתי מבצע במחסני חשמל של ממיר ful hd במחיר של 168,אך המבצע נגמר.מישהו מכיר אולי חנות אחרת שניתן לרכוש בה ממיר במחיר נמוך? לאו דווקא ממיר HD כי גם ככה אין ברשותי טלויזיה HD. ועוד שאלה קטנה אני גר ביישוב קרוב לקרית מלאכי (ליד אשקלון) האם אני אקלוט טוב? יש לי אפשרות לחבר את האנטנה הזאת: http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/1497708.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Blue Cheese,

היום בבוקר קבלתי שיחה מוקלטת,ובה נאמר שנפתח נגדי תיק הוצאה לפועל. מיד נבהלתי,כי אין לי מינוס ואני לא בחובות וגם לא משלם על משהו עכשיו,ישר התקשרתי לבנקאי,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר אצלי בחשבון והכול בסדר גמור. אז התקשרתי מיד לרשות הוצאה לפועל,ונציג אמר לי זאת ככול הנראה מתיחה שמישהו עושה ואני לא בן אדם הראשון שקיבל את השיחה הזאת,בכול אופן הם אמרו שיחזרו אליי עם תשובה ברורה. אחרי כול זה אני לא יודע למי להאמין,מישהו עוד קיבל שיחה כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by e.s,

טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by idofr,

הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.