כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אני צריך ליצור קשר עם הרקדן עידו תדמור בקשר למשהו, (ולא, אין פה שום קשר לנולד לרקוד או משהו בסגנון ... ) ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר (או עם הסוכנות שלו, אם יש לו כזה דבר) יש למישהו רעיונות? (אני יודע שזה מפתה אבל תשתדלו לא להסטלבט, זה עניין די רציני )
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לכל מי שחשב שבסרטי "מכות" יש את האפקטים הכי גרועים תראו את זה http://www.filecabi.net/video/WorstCGIEver.html
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להדפיס עבודה גדולה 40 -50 עמודים ...... שחור וחלק צבעוני ... מישהו מכיר מקום שאפשר להדפיס בו בתשלום כמובן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מישהו? זה למתנה לסבא שלי ליומולדת 70 שלו [שיחיה גם עד 200]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
הרגע ראיתי את הפרק הראשון שלהם ויש לציין שזה לא כמו TSS הישן אבל זה הרבה יותר טוב מTSS החדש חוץ מזה הם מראים דברים שלא ממש מותר להראות בטלווזיה עכשיו אני מוריד את הפרקים החדשים(יש רק עוד 2) ויש לי כמה שאלות: 1.כל כמה זמן יוצא פרק של זה(נרשמתי לNewsletter שלהם)? 2.מה דעתכם על התוכנית? כתובת: http://thebroken.org ד"א הקטע עם רמזי זה בדיחה נכון?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.blackcats-games.net למי שיש שם משתמש באתר אני צריך לדבר איתו בפרטי דחוףף אז שישלח לי הודעה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אדם אשר דובר גרמנית , שיכול לעזור לי לתרגם איזה כמה משפטים . אני מעוניין להזמין אופניים מגרמניה והמוכר הטיפש לא יודע אנגלית . האם מישהו יכול לעזור לי ? ממש בקטנה , מאוד מאוד חשוב לי כי רק לו יש את הסוג הזה .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין איפו אני יכול לקנות כרטיסים למשחק כדורגל (חוץ מכמובן ללכת להצטדיון עצמו) בוא נגיד שאני רוצה לקנות כרטיסים למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה שיערך ב 5 לאפריל באצטדיון בר"ג אז אך אני בדיוק עושה את זה ??? תודה מראש לעונים אתם תעזרו לי מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עם סיום כיתה יב' אני אהיה בן 17 וחצי בערך, ורציתי לדעת אם יש אופציה כלשהי להקדים את השרות כדי לא "לבזבז" זמן. לא מצאתי על זה מידע בשום מקום, וממש לא בא לי לשבת על התחת ולא לעשות כלום חצי שנה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
כן אני רציני. השאלה היא די פשוטה. יש דף נייר. צריך לקפל אותו לשלוש , כמו שמקפלים לשניים. יש תנאים: א. אסור להשתמש בכלי מדידה. ב. אפשר להשתמש רק במימד אחד של הדף ( אורך או רוחב ). כלומר, על מנת שהשיטה תעבוד עבור כל סוגי הדפים. ג. הקיפול חייב להיות מדויק. בדיוק כמו שכשמקפלים לשניים מצמידים את הקצוות הרחוקים ואז יודעים בבטחון שיווצר בדיוק חצי. אני משתגע מהדבר הזה.. שעות אני יושב ומנסה לפתור את זה.. אם מישהו מצליח, אז בבקשה תגידו לי איך עשיתם את זה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם? זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק? למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים? והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..? תודה וחג שמח.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זה לא אמור להיות קשה אבל... אני לא מצליח לפתור את השאלה הזאת: סכום האיברים הראשון והשני בטור הנדסי אין סופי שהמנה שלה בין 1- ל 1 הוא 10. סכום הטור גדול פי 4.5 מהאיבר השני. מצא את סכום הטור. לא צריך הסברים מפורטים יותר מדי תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הלו... תראו, אני צריך עצות. יש לכם רעיון או דרך לאתר בנאדם שעקר מהארץ עם פרטים נורא בסיסיים כמו שם, שם משפחה ותמונה? (אגב, יש גם IP) זה למטרה חשובה אז אם יש לכם מושג... אגב, זה למטרה טובה, אם חששתם.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=2FpD345SjCo ציטוט של גולש:"כל פעם שאני רואה תסרט טבע הזה,אני נזכר שאנחנו גובלים באפריקה. כמה עולה להיכנס לשמורה?" רק בגלל הפסד בוכים, איפה אנחנו חיים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-