עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spiderpaz,

יש לי בעיה עם הקטע של הSMS אני כותב את הפלאפון שלי .........+972 וה SMS לא נשלח אלי!

2. Started by Morphine,

שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  3. שלום לכולם. כאשר עליתי לארץ גרתי בעיר א' ומן הסתם רשמו אותי בסניף ביטוח לאומי של אותה העיר. כיום אני גר בעיר אחרת וקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שדורש את ההתייצבות שלי בסניף שלהם. זה משנה אם אני מגיע לסניף בעיר א' או לסניף בעיר שאני גר בה כיום? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. כבר שנה פלוס אני גולש קבוע בסרטונים השמורים אצלי בFavorites, ולאחרונה שמתי לב שחלקם פתאום לא אפשריים לי כי אני מישראל. אני רוצה לפנות לתמיכה הטכנית של יוטיוב, אבל בשום מקום לא מצויין אי מייל שלהם או אפשרות לשלוח להם טופס תלונה. מה בידיוק אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כפי שכתוב, החבר חונך דירה חדשה, אז לכבוד הדירה הדשה החלטתי לקנות לו משהו צנוע. התקציב: 50 ש"ח. הוא אוהב אופנועים ובחורות (שרוף בעיקר על פלייבוי). חשבתי לקנות לו חולצת פלייבוי, איפה אפשר להשיג? ועד הדרך, תנו המלצות שעולה לכם לראש. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mz155,

לפני חודש וחצי בערך הייתי במיונים ראשונים לפרויקט תלפיות. (המיונים עם המבחנים בפיזיקה, מתמטיקה, לוגיקה ועוד) היום קיבלתי הודעה בקיוסק מידע שיש לי עוד זימון : "תלפיות שלב א המשך מיונים". אם אני לא טועה השלב שכבר עשיתי היה "שלב א'", אז אני טיפה מבולבל. מה זה אומר? שעברתי את השלב? התאריך למיון הזה הוא קרוב אבל עדיין לא קיבלתי מכתב בנוגע לזה, רק באינטרנט (כמו שציינתי למעלה), לכן פניתי אליכם כי אין לי הרבה זמן להבין מה זה אומר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 7.1k צפיות
  7. אהלן, התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK. היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם? קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי. אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום לכולם. אני חושב כבר הרבה זמן לשפץ את החדר שלי , ואחד הדברים שמפריעים לי זה בכך שהמיטה צמודה לקיר הקר. עכשיו זה יכול להיות ממש מגניב לצפות איזה 60 ס"מ מהקיר מסוף המיטה במין "כריות" כאלה של עור או מה שזה לא יהיה. הבעיה שממש אין לי מושג איפה אפשר למצוא דברים כאלה... אני מתכוון לדבר כמו זה: שיש מאחור המיטה , רק לצפות בזה איזה מטר מהקיר. יש לכם איזה רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בדיוק עשיתי ריפרש בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html האם הסבל של הגלישה האיטית והלא מותאמת למחירה - בדרך לסיום?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

צונזר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by F430,

אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.

15. Started by DAVIDKI19,

טוב אז ככה.. אני גר בחו"ל ואמא שלי בארץ... אני צריך שלאמא שלי יהיה אינטרנט היא לא מבינה בזה כלום ולא ממש רוצה להתעסק עם ההתחברות בקשה ממני לעזור לה.. אני צריך אינטרנט במהירות אני חושב הכי פשוטה שיש (אם הפרש קטן אפשר מהירות סבירה..) כדי שנוכל לדבר איתה דרך הסקייפ.. דרך בזק... אפשרי להתחבר ללא התחייבות?? או התחייבות מינימלית ל3 חודשים? כמה זה עולה דרך בזק וכמה ספק? תודה..

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by alons126,

הי זה נכון מה שאומרים שלשים לפטופ על הברכיים זה מסרטן? איך זה מסרטן? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Meir787,

יש לי 24. מישהו רוצה ?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=NAOSdHFXdU8 באמת תהיתי לעצמי מי בוחר את הבלוקים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MODY69,

יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=ldY2s9fxuPs

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sgt_flippy,

המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by xtract1,

אני נכנס לדף הראשי http://www.fibi.co.il/fibi/site/he/homepage.asp ומנסה להוריד את התוכנה שלהם, BizWiz או איך שלא קוראים לה, והוא רושם לי משהו לגבי החבילות HTTP שפגומות או שקר כלשהו. יש פיתרון לסיפור הזה או מה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Fighter,

של booth babes כמובן מה נראה לכם, של החומרה?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.