כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש אפשרות לוותר על מקצוע חובה אחד לבגרות (כמו ספורט או תנ"ך) ועדיין לקבל בגרות מלאה בתנאי שעברתי את שאר המקצועות. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני כבר מחפש המון זמן פתרון לזה . יש לי חשבון פרימיום ב- uploaded.net לצורך העניין,ושאני מחפש משהו להורדה ישירה כל העמוד הראשון בחיפוש בגוגל מראה לי ברובו רק אופציות של טורנטים ! אפילו אם אני מצרף להורדה בחיפוש את uploaded.net אני שואל אם יש אפשרות לחפש להוריד משהו מסויים ושהמנוע חיפוש לא יראה לי תוצאות של טורנטים, בקיצורלחסום את המילה טורנט מהחיפוש...האם יש דבר כזה,משהו מכיר??? תודה לעונים !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מטען למחשב נייד שנשרף אחרי שעתיים שימושץ הצלחתי לקבל החזר רק אחרי שעירבתי את EBAY. יש אפשרות לשמור את המוכר אצלי בתור מוכר לא רצוי? אני יודע שיש אפשרות לסמן כמוכר רצוי, השאלה אם אפשר ההיפך. מילה טובה על השירות של EBAY - אני רדפתי אחרי הנודניק הזה כבר כמה שבועות והוא כל הזמן מרח אותי, גם כאשר פתחתי CASE מולו. 30 שניות אחרי שעשיתי ESCALATE קיבלתי מייל מפייפל עם REFUND מלא.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אני יצטרך לשלם כסף למכס? או שאני יכול להביא בלי לשלם מכס?(אני מתכוון שישלחו לי מארה"ב מחשב אחד) ויש אפשרות שאני יביא את זה על שם חברה שמקבלת החזר מע"מ, ואני באמת יקבל אותו חזרה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*באמצעות פייפאל... לקנות מוצר שעולה איזה 500 ש"ח ומעלה זה קצת כבד לי לכיס
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום גיליתי שאני משלם לספקית אינטרנט מסויימת 160 שקל בתשתית adsl המחיר לא כולל תשלום נוסף לבזק על הקו!!! זאת אומרת ששילמתי לספקית האינטרנט ל1.5 מגה 160 שקל!!!! במשך שנתיים!! (היום אפשר להשיג את החבילה ב30-40 שקל..) כדאי/יש אפשרות לתבוע את אותה חברה..
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש כל מיני שליחויות שאני שומע עליהן, חלקן מבתי הספר, כגון שליחות של בני נוער לאיטליה, או לגרמניה בחגים ועוד כל מיני. (אני מתכוון לשליחויות של מספר שבועות אם לא פחות, בד"כ בסוכות וכו' או בחופשת פסח וכאלה) השאלה שלי האם יש אתר שמרכז מידע על שליחויות כאלה ואיך להגיע אליהן?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאפשר לשלוח ממנו הודעות SMS יש משהו כזה? שלא צריך להירשם שם.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המשחק של היום של מנצ'סטר למשל, אם משהו מכיר מבקש לשתף תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-