כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נרגילה, אבל שתהיה אחת ממש שווה מה דעתכם על הנרגילות עם השני צינורות?
-
- 7 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
היום בבוקר קבלתי שיחה מוקלטת,ובה נאמר שנפתח נגדי תיק הוצאה לפועל. מיד נבהלתי,כי אין לי מינוס ואני לא בחובות וגם לא משלם על משהו עכשיו,ישר התקשרתי לבנקאי,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר אצלי בחשבון והכול בסדר גמור. אז התקשרתי מיד לרשות הוצאה לפועל,ונציג אמר לי זאת ככול הנראה מתיחה שמישהו עושה ואני לא בן אדם הראשון שקיבל את השיחה הזאת,בכול אופן הם אמרו שיחזרו אליי עם תשובה ברורה. אחרי כול זה אני לא יודע למי להאמין,מישהו עוד קיבל שיחה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עכשיו ב 5 ולא מתאים לי... מה ההבדל בין 4 ל 5? כמות החומר, קצב ההתקדמות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה, איך, אבל איך לכל הרוחות הוציאו - קיבלו אישור לפרסם את המוצר הזה עם הפרסומת המפגרת הזאת. קליה הכח הכפול. דיבוב מפגר, עלילה מפגרת, שחקניות שלא נמצאות בעלילה. פשוט גועל נפש של פרסומת !!! מי שלא מבין, מדובר על הפרסומת של "אבקת הכביסה" - נוזל כביסה של קליה Kalia.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הם פירסמו את המערכת שלהם http://www.mta.ac.il/AcademitProg/Pages/academitprog.aspx אבל זה כזה סלט, גם כי אני רוצה מרצים טובים וגם כי אני מעדיף לדחוף את המערכת לכמה שפחות ימים ושהשיעורים יהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה - בשנה א' כולם לומדים אותו דבר, בלי קשר להתמחות שנבחרה, נכון? אשמח לקבל טיפים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/main/09/07/22/sky-news-exposes-dodgy-laptop-repair-shops-uk תחקיר מעניין על אמינות חנויות מחשבים שונות ברחבי בריטניה. בתחקיר הנ"ל נבדקה רק אמינות בתיקונים, אבל משהו אומר לי שגם בהרכבת פרטים הם נוכלים. אז תלמדו, רבותי, לא רק בישראל. בכל העולם יש נוכלים שמנצלים חוסר ידע של לקוחות.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות סרט DVD ברשת , האם תוכלו להגיד לי אתרים מהימנים בארץ שמהם ניתן לקנות סרטים במחיר סביר ? (כל זה בא לי אחרי שקניתי את הANIMATRIX וממש נהנתי ממנו והרגשתי שאני תורם לתעשייה ). הסרט אגב עלה 80 ש"ח . ;D
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=NAOSdHFXdU8 באמת תהיתי לעצמי מי בוחר את הבלוקים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה חלק מסויים שאני צריך כדי להשלים מפרט וראיתי באתר EBAY את החלק כולל משלוח לישראל במחיר ממש זול מה פה הקטש למה כולם לא מזמינים משם?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ישנו זמר ישראלי ששר באנגלית עם קול מאוד מיוחד,שר סטייל רדיוהד רוק מתקדם ולא זוכר איך קוראים לו למישהו יש מושג???
-
- 7 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אם אני מתקשר מהארץ מהפלא שלי לפלא' של חבר בחו"ל מי משלם על השיחה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה התייאשתי מחיפושים , תביאו בבקשה אתר מומלץ עם כמות מכובדת של כתוביות
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו שגר באיזור מישור החוף הרגיש בשעה האחרונה בוומים - על קוליים ?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-