כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כידוע לכם דואר ישראל גובה כעת עמלה של מינימום 35 שח על זה ששלחו לכם חבילה מחול וזאת פשוט חוצפה אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הזמנתי את ההוט מגיק במחיר של 21 שקל לחודש בגלל שאני מחזיר ממיר ישן עכשיו יש לי כמה שאלות עליו 1. כמה אתם שילמתם על הממיר (למי שיש כמובן)? 2. באמת אפשר לעצור תמונה בשידור חי למשל חדשות ? 3. וכמה זיכרון יש על ההארד דיסק ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני נרשם ללימודי תואר ראשון במתמטיקה (ו/או מדעי המחשב) בשנה הבאה, והבנתי שיש תכניות מצטיינים (אמירים מדעי הטבע באוניברסיטה העברית, ותכניות המצטיינים החד-תחומית והבין-תחומית בתל אביב). מישהו מכיר את התכניות האלה ויכול לספר קצת עליהן?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related קצת מזכיר לי את Pizza the hut מSpace balls
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חח הגיע הזמן שאני אחפש איזה חיה ולשאלה.. אני מחפש שרת אחסון חינמי שלא יהיו בו פרסומות. יש לי כמה שהיו בלי פרסומות, אבל בזמן האחרון החליטו שהם צריכים אותם. זה חשוב לי שזה יהיה בלי פרסומות. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה
-
אני רוצה לקנות ממישהו משתמש כי אין לי כרטיס בינלאומי ושמעתי שיש דרכים לקנות דרך PAYPAL יש הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כמה שווה מחשב במפרט כזה: Pentium 4 1.5ghz 512 mb ram 80HD HD DVD-RW ספק ומארז ג'נרי של אייבורי. ראיתי מחירים גבוהים יחסית לפנטיום 4 משומים ב'יד 2' ורציתי לדעת כמה מחשב כזה ספציפית שווה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחברתי היום ל012 כי נאמר לי שהם לא חוסמים פורטים, והם הציעו לי את החבילה הכי משתלמת, אבל לצערי התברר שחסום לי איזה פורט באימיול. רציתי לדעת איך החברה הזו, והאם יש איזה אפשרות להפר התחייבות (תוך 14 יום או משהו כזה)? וכן, אני יודע שזה קצת באיחור, אבל זה מה יש לכמה חודשים הבאים.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותי הבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהם חומרה ותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקה ושפת תיכנות הבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחות אני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאת האם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זה אני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם. השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחום תודה שי אשמח לע…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על עתודה בכלל, ותוכנית פסגות בפרט? יש פה מישהו שעשה עתודה? אני יודע שבד"כ עתודאים מוצבים אחרי הלימודים בתפקידים הכי משעממים בארץ.. למישהו יש נסיון עם פסגות? איזה תפקידים הם מקבלים בד"כ אחרי הלימודים? ומה עם עתודאים לפיסיקה? או מתמטיקה? ומה לגבי התנאים בזמן הלמודים? כמה זה מפריע ללמוד עם אנשים שגדולים ממך בלא מעט שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי מנו בנובמבר והם שמו הגבלה של 2.66G ליום! וזה ממש לא מספיק! כשעשיתי לא הודיעו לי שום דבר לגביי ההגבלה! לכמה זמן ההגבלה?והאם אני יקבל פיצוי?(כמו הערכה של המנוי) אני לא מצליח להוריד כלום עם ההגבלה הזאת!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רשום לאתר כלשהו ואני לא מעוניין למחוק בכלל את הכרטיס וביקשתי רק הסרה מרשימת תפוצה אולם אני עדיין ממשיך לקבל מיילים מהם התהליך כבר חזר עליו פעם אחת אחרי חוק הדואר זבל ונמאס. למי צריך לפנות ע"מ לתבוע ? יש לי מייל שבו הם מאשרים את ההסרה מרשימת התפוצה מהראשון לחודש ומייל חדש שנשלח היום.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני משגע אתכם היום, שאלה שניה כבר, אבל הראשונה הייתה באמת בקטנה... יש שאלה שאני לא מצליח לפתור, בבקשה מי שפותר אז שירשום הסבר מובן, כיוון שאני לא באמת מבין את החומר הזה ברמה מספיק טובה (כי היו לנו רק 2 שעורים). תודה מראש ערן. עריכה אני ארשום את התרגיל שיהיה יותר ברור... בתרשים מתוארים במבט מלמעלה שני כדורים בעלי רדיוסים שווים, הנמצאים על משטח אופקי חסר חיכוך. כדור א שמסתו 0.3kg, נע במהירות של 3m/sec. כדור ב שמסתו 0.2kg נח. לפני ההתנגשות, היה המרחק בין מרכז כדור ב לבין מסלול התנועה של כדור א' (מרחק זה מכונה פרמטר התנגשות) שווב לרדיוסו של כל כדור (ראה תרשים). לאחר ההתנגשות נע כדור ב' במהירות שגודלה 1.2m/sec. הנח כי הכדורים אינם מפעילים כוחות חיכוך זה על זה.…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כפי שהובטח, עקב הצפיות הרבות ומספר התגובות אני מפרסם לכם את החלקים הבאים מתוך הסיפור מי שהחמיץ את החלקים הקודמים, או שסתם מעוניין לקרוא שוב, מוזמן להכנס ללינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377123.0 החלקים החדשים: [glow=red,2,300]חלק 5 - 'שובה של השושלת'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca [glow=red,2,300]חלק 6 - 'עד שהגברת הזקנה שרה'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca מצפה לכמות גדולה בהרבה של תגובות מהטופיק הקודם, ומקווה שתהנו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
altec lansing vs2421 טוב אז כאמור אתמול קניתי את הרמקולים המדוברים הסתכלתי על התגובות באתר זאפ ראיתי שהרוב משבחים את הרמקולים אך יש משהו כמו חמישה אנשים שאומרים שיש בעיה ברמקולים עם כל מיני תיקתוקים ברמקולים הבאתי את הרמקולים חיברתי אותם ולהפתעתי הינה גם אצלי רמקולים כחדשים מהיבואן הרשמי קרט עם רעשים נוראיים שאי אפשר פשוט לסבול עניין אותי נורא מה הבעיה של הרמקולים התחלתי לנתק מכשירים חשמליים סביבו והגעתי לראוטר האלחוטי שלי כאמור איך שמתנקים את הראוטר מהחשמל התיקתוקים נעלמים מה גם שיש בעיה עם פלפאון למי שבחברת אורנ'ג מכיר יותר את הבעיה כאשר מישהו מתקשר אלייך הרמקולים מתחילים לעשות רעש ובכן אני בסלקום ועד עכשיו עם הרמקולים הקודמים שלי של לוגיטק לא היה את הבעיה איך שהבאתי א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לציין שאני עבדתי במקום מגיל 17 עד 18.5 כלומר עבדתי שנה מתחת לגיל 18 וחצי שנה מעל? מה אני צריך לדרוש מהמעביד? דמי פיטורין? הבראה? ימי חופשה לא מנוצלים ? הפרשים?[לא יודע מזה]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-