עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  2. מדובר כמובן באימיול המקורי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. http://moomoo.co.il/films/supermario.html :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by psu,

בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא... שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה: שלום רב , כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבי לגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכן בברכה , mail_kfir אפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך אני יכול להתקשר מהטלפון שלי בבסיס לטלפון אזרחי רגיל או לפלאפון שלא מירס ? אני מכיר שלוחצים על ספרה מסויימת (מי שמכיר מכיר) ואז אפשר להתקשר לקווי של בזק אבל איך מתקשרים לשאר המספרים האזרחיים ? (הוט, סלולארי) אם אתם לא רוצים לפרסם את זה פה אז אפשר גם בפרטי. תודה רבה מראש !

• 7 תגובות
    • 12k צפיות
  6. Started by anatoli,

משהו יודע במקרה מה המשכורת שמשלמים במקדונלדס? אני שוקל להתחיל לעבוד בקרוב, ואני רוצה לדעת כמה אני יקבל במידה ואתקבל. כמו כן, מישהו מכיר אתר שבו אפשר למצוא את משכורות המינימום לפי גילאים, או לפחות יכול להגיד לי מה המשכורת מינימום לנער בגילי (16 וחצי)? תודה רבה, Anatoli.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום, יש לנו שני מכשירים של מוטורולה, אחד מדגם L2, והשני מדגם C650. לשניהם יש חיבור מיני-USB, אך שניהם הגיעו ללא כבל. האם אני יכול לחבר אותם למחשב בעזרת כבל סטנדרטי שכזה (כמו של מצלמה דיגיטלית)? כמו כן, האם אני חייב לקבל דיסק עם תוכנה או שאין חובה בתוכנה/אפשר להשיגה באינטרנט? תודה רבה, Anatoli.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש אתר שיחשב את המרחק בין קרית אתא לים המלח?

• 7 תגובות
    • 9k צפיות
  10. עונה 5 פרק 16. זה כדאי (ולא... אל תתחילו להמליץ על כל חרטא שאתם רואים... זה פרק טוב במיוחד- לא הזבל שרובכם רואים בד"כ (וגורמים לכם לפתוח ת'ראדים מטומטמים בסיגנון "מה מידת התחתונים המועדפת עליכם, ובכמה מידות הם קטנים עליכם..."))

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by yuraxp,

אהלן חברה,שאלה לי אליכם אולי אתם יודעים, הבנק שלי נותן לי אפשרות של מסגרת אשראי של 2500 שקל בקניה בלי ריבית ועם ריבית עד 1000 שקל,למשל ניסית להזמין קונסולה ב12 תשלומים ולוקחים על זה ריבית כיוון שלי מותר עד 1000 ופה הסכום הוא 2400לא התאפשרה העיסקה,לכן אני צריך לבקש מסגרת גבוהה יותר ,השאלה שלי היא האם הבנק צריך איזה תנאים ממני בשביל לאפשר כזה דבר? שפוט הבנק עובד רק מיום שני,וזה בעצם מה שיקבע עם אני אוכל לרכוש את הקונסולה או לא,לכן אני ממש במתח

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by raiman1,

קיבלתי שנה שעברה מגן חרא בעברית שדפק לי את הציון הסופי. אני רוצה לגשת לבגרות גם השנה.. המגן ישמר לי? או שהציון הסופי יהיה רק הציון בבגרות עצמה?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

אני צריך אתרים לתיקון מכוניות ל מקור של מידע בנוסף אני צריך ם אתריםשל ספרים ברוסית הרדה בחינם אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא ישתף אותי

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  15. השאלה בכותרת בפלאפון אני יודע שזה 15150XXXXXXX כלומר 151, אח"כ 50 ואז שאר המספר. בסלקום זה לא עובד עם 15152XXXXXX, זה מגיע לאיזה מודם אנלוגי (בחיי, קולות שאני מכיר 100%, זה מודם...) (?!) או פקס או משהו כזה מישהו יודע, איך עושים את זה בסלקום ?

• 7 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. יש למישהו קישור להורדה של קובץ אודיו של dial tone? (כן גיגלתי את זה כבר).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BloodFist,

איך אני מגיע מתחנה מרכזית ת"א לבה"ד 7 (צריפין?) הייתי שם כבר פעם אחת אבל הקפיצו אותי, ככה שאין לי מושג לגבי קווי אוטובוס שמגיעים לשם ומשם. אני צריך להגיע בעיקרון לצומת שם, איפה שיש גשר כזה להולכי רגל, שאפשר לעבור לצד השני כשיורדים ליד המין קניון הזה או מה שזה לא יהיה.. איזה קווים מגיעים לשם? וחזרה לתחנה מרכזית אפשר לעשות עם אותם קווים?

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  18. ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אמרו שאני צריך לעבור בדיקות במכון פילת... ראיתי עכשיו מבחן ניסיון של מבחן בדיקה כזה במכון נועם, אלוהים ישמור!! זה כמו מבחנים לנאס"א, איך אני עובר את הבדיקות האלה בכלל? איך להתכונן???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by redead,

קצת קשה לי עם GOOGLE CHINA..

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Funkyzord,

http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by yanushka,

דבר ראשון שאני חייב לברר זה, האם אפשרי לסרוק את שאלון ההעדפות האישי שלי ולהביא אותו לפה ע"מ לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון ועזרה ברישום ? האם זה לא מהווה עבירה על החוק הצבאי? אם כן, יש לי כשבוע ימים לשלוח להם אותו ואני נורא מתלבט במה לבחור (לא שיש שם דברים יותר מדי מובחרים, אלא *דברים מעניינים יותר וכאלה שלא מעניינים בכלל*). הסיבה לקושי היא המידעון הזה שגורם לי להעריך תפקידים בצורה אינה נכונה - מש"ק לוגיסטיקה נשמע כמו משהו בנ"ז עפ"י מה שכתוב במידעון.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Tik-Tak,

תקשיבו, אני צריך שרת חינמי שיתמוך בASP. אין צורך בהרבה מקום, רצוי ללא פרסומות. או רק פרסומות קופצות קטנות שאפשר ליסגור בקלות. חשוב שהשרת יעבוד ללא נפילות. תודה, ולא מצאתי פורום מתאים לשאול אז שמתי פה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by RoyShefy,

אני בבית כי יש לי איזה טקס ללכת אליו! ניום יפתח אולם (באמת אין לי מושג מה יהיה בתוכו) ע"ש קרוב משפחה שלי (ז"ל) שיחד עם רבין הציל מאות עצורים. אז אני והמשפחה הולכים לחנוך את העולם ;D מפסיד בצפר!

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Symbore,

אז מחיפוש קצר ברשת למעט קורסים שעולים כסף אין שום מידע על המבחן. אני יודע שאני צריך להרשם באתר הרשמי ויש מועדים (פעם בחודש לערך) בהם המבחנים מתבצעים בערים מרכזיות בישראל. אין טלפונים של המקומות, אין ייעוץ, אין כלום. יש לי אנגלית טובה. אני קורא להנאתי ספרים באנגלית, סיימתי מעל 90 ב-5 יחידות והוצאתי 147 באנלגית בפסיכומטרי. עם זאת, הייתי רוצה לדעת מה מצפה לי במבחן והאם יש תרגילי דוגמא או ספרים או משהו. האם יש פה אנשים שעברו את התהליך ויכולים לייעץ לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 12k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.