כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, לכל חובבי הספורט המוטורי באתי לעדכן אותכם שב-3.5.07 מתחיל אליפות ראלי בארגנטינה. התחלת השידורים תהייה ביום חמישי (3.5.07) בערוץ 57 (יורוספורט) בשעה 19:30.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מייל שקיבלתי הפנה אותי ליוטוב.קצת הזוי לפי דעתי(למרות שלכו תדעו,המציאות עולה על כל דימיון) http://www.youtube.com/watch?v=ccfm4uhXtZo&feature=player_embedded#! כל מה שיש לי להגיד זה-well,welcome abord!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה הלילה אנחנו נוסעים לטאבה! אם נביא את הנרגילה שלנו יעשו לנו בעיות בגבול?? או לחילופין אם נקנה נרגילה שם וננסה להביא אותה לארץ יהיה עם זה בעיה?? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
-
קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט מישהו נוסע ואמור להביא לי משהו משם ,רציתי לדעת אם לקוות למשהו אם שאני כבר אגיד לו שיקר שם????? כי הוא אומר שסיפרו לו שבחלק שם זול,וחלק משם יקר??? אז מה באמת נכון???
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
70 אחוז מהמחשבים בהם לא הותקנה מערכת הפעלה ע"י הספ' קורסים http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ (יש אנימציה בהתחלה של 5 שניות אל תחשבו שנתקע) מה אתם אומרים? זה ממש מלוכלך מצידם!! הם משתמשים במשפטים כמו חבל לזרוק מחשב חדש .. רק משווק מורשה יכול לעשות את זה.. דורש סטירה לכותב הנחנח שלא יודע מהחיים שלו
-
http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2 שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתתף בתחרות המודינג של HWZONE וGAMER אבל יש לי מארז ממש לא רגיל,משהו באיזור 2 מטר על 2 מטר תגידו לי למי לפנות כדי לבדוק מה לעשות pleaaaaaaaaaaase
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://cybernetnews.com/2008/02/29/watch-high-resolution-youtube-videos/ פיי זה עובד =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לא יודע מה נסגר, אבל נראה שלאחרונה ארמיין נתקף בבאג 1999 (באג הקלאב טראנס המשובח!) והתחיל לשחרר קטעים סוחפים בטירוף, כפי שהיה נהוג עוד בסוף המאה הקודמת. ;D Motorcycle - As the rush Comes (Armin Van Buuren Rmx) 9:54 יש לו גם דיסק חדש - "76", צריך להיות בהחלט איכותי.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הורדתי די הרבה סרטונים גדולים (50 דקות לסרטון) מיוטיוב עם orbit download... הבעיה היא שהם מגיעים בפורמט FLV שהוינדוס מדיה פלייר לא מסתדר איתו כל כך. רציתי לדעת לאיזה פורמט כדאי להמיר אותם ואילו פרמטרים לקבוע כדי לא לאבד מהאיכות (הנמוכה גם ככה), ולשמור על גודל מינימלי. תודה אנשים! (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים).
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
יש כמה הצעות שעומדות בפניי, 1. להרשם לקידום לכיתת מועדון 700 במחיר מלא (6500 ש"ח) 2. להרשם ללחמן 2500 ש"ח 3. להרשם להיי-קיו שנחשבים לדיי טובים במחיר מבצע של 3800 ש"ח אתם בטח מבינים שעניין הכסף משחק פה תפקיד אחרת ללא ספק הייתי הולך על מועדון 700, אולי יש מישהו שלמד באחת מהמסגרות האלה ויוכל להמליץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות seedbox עכשיו אני מתלבט איזה לקנות.. מישהו מכיר סידבוקס זול ואמין ? שיעשה את העבודה כמו שצריך ? ושלא יהיה יקר מידי כמובן.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-