עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LazyBoy,

http://www.slyck.com/news.php?story=1065 לאאאאאא!! אני אוהב את RELOADED :'( :'( אגב:

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Scorpion17,

למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ? הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1138445591/Vibrator_Prank_Call_ :lol: :lol: אני עוד רגע מת מצחוק! תקשיבו איך היא משנה גרסאות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by cleric,

מקווה שלא פירסמו את זה כבר, עשיתי חיפוש לא מצאתי אתם חייבים לראות את זה .. זה מדהים, אמנית ישראלית שעושה ציורים מדהימים בחול-ים http://video.google.com/videoplay?docid=8608767523218085402 (לא להיבהל מהמוזיקה המרדימה, תזרמו ..)

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by shuy,

http://www.metacafe.com/watch/33085/video/R/CFD_1002/ אני יודע למה זה לא עובד!, לא חיברנו אותו! :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by tombcatz,

אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by mostwanted,

רואים שמשעמם לו בחיים אבל יפה :xyxthumbs: http://www.break.com/index/rubegold6.html

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  8. נסו ליצור לכם בדמיונכם מן סוג של כדורגלן חלומות.אל תחשבו על שחקן שכבר קיים. פשוט דמיינו לכם את הכדורגלן הטוב ביותר שאתם יכולים לדמיין .ממש צרו לכם שחקן חלומות משלכם. האם הוא טוב יותר ממראדונה?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by neogod,

האם עד עכשיו יש רק 13 פרקים? אם כן מתי ישדרו את העונה השניה?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/859417 נראה מדהים פרסומת * תומך ב-mp3, aac, aac+ * זכרון מבוסס-פלאש בן 4GB * מסך מגע 2.6 אינץ' עם 262 אלף גוונים * הצגת Album Art בדומה לאייפוד-פוטו * ספיקר * האזנה למוזיקה עד 10 שעות * משחקי תלת מימד * בלוטות' כולל A2DP * רדיו FM * רינגטונים פוליפוניים 40 פולי * צפייה בוידאו 30fps (עד 30 פריימים לשנייה) * זיהוי כתב יד * כבל USB מצורף (חיבור במכשיר USB 2.0) * דפדפן אופרה 8.0 מובנה * תמיכה ב-RSS (!) * דור שלישי (UMTS) ........................ כל זה אבל אין מצלמה!

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  11. למישהו יש מושג כמה זה עולה פחות או יותר?

• 7 תגובות
    • 18.7k צפיות
  12. שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום הזמנתי מארה"ב משלוח (דואר אויר), תוך כמה זמן לוקח לו להגיע בערך (כולל מכס וכו')

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

מחפש ספר (אפילו לרכישה אם יש אותו למישהו כאן, אבל גם אסתפק בשמו בשביל למצוא בחנות..) של ע.הלל, זה היה ספר סיפורים, ואני חושב שהסיפור האחרון עסק בשני חתולים - שחור ולבן, שבסוף התחבקו עם הזנבות שלהם או משהו כזה יש למישהו מושג ?

15. Started by giloman,

אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by EliranB,

http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/crazygamer.wmv

17. Started by miki26,

יש איזה חלק מסויים שאני צריך כדי להשלים מפרט וראיתי באתר EBAY את החלק כולל משלוח לישראל במחיר ממש זול מה פה הקטש למה כולם לא מזמינים משם?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by aldema,

יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  19. בבדיקה עצמה מה בודקים בשתן??? כי בדקו לי ונפלתי פעמיים ואני לא מעשן או משהו יש שם 3 קרטריונים שאני לא יודע מה הם יצא לי פעמיים ככה: + - - מי שמבין שיעזור לי בבקשה אני הבנתי שבודקים שם חלבונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, המורה שלי נתנה לחברי הכיתה לחשוב מה התרגיל/משהו אחר שייראה לנו שאפשר להגיע לסכום 0 עם כל מספר שיהיה, האם יש הוכחה חד משמעית? E-מס' שגיאות X-ממוצע Y-מספרים למשל יש לנו את המספרים האלה ואנו מחשבים ממוצע: 3,2,5,11,4 5=25:5 הממוצע הוא 5 X-Y=E 3=5-2 2=5-3 0=5-5 6-=5-11 1=5-4 כל המספרים שחישבנו בייחד שווים ל-0... תנו לי הוכחה חד משמעית שאומרת שאם אני אשתמש בכל מספר התוצאה תהייה תמיד 0.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by dannygnh,

מי אחראי על נתונים שהיו במחשב ונימחקו לאחר תיקון המחשב? האם הטכנאי אשם או הלקוח שלא גיבה את הנתונים שלו?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by doperla,

למה לא מומלץ להקפיץ דיונים ישנים?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by the king2006,

שלום ... מאיזה גיל אפשר לקבל רשיון לנשק??? מעל 18 או 21?? תודהה

24. Started by Chymes,

הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by iem,

נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.