עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

דוד שלי בא לביקור מאמריקה ואני רוצה לקנות דרכו כמה רכיבים למחשב. איזה רכיבים הכי בטוח לקנות ככה? איזה רכיב לא יתחיל לעשות לי בעיות שבוע אחרי שהדוד יחזור לארה"ב (יענו, באיזה רכיבים הפאקים מתגלים ישר עם ההפעלה הראשונה...)? אני חשבתי על ספק חדש או כרטיס מסך או כרטיס קול...

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

מחפש ספר (אפילו לרכישה אם יש אותו למישהו כאן, אבל גם אסתפק בשמו בשביל למצוא בחנות..) של ע.הלל, זה היה ספר סיפורים, ואני חושב שהסיפור האחרון עסק בשני חתולים - שחור ולבן, שבסוף התחבקו עם הזנבות שלהם או משהו כזה יש למישהו מושג ?

3. יש לי חור במזרן כזה חור דיי קטן יש איזה שהיא דרך לתקן אותו?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Green,

היי אמא טסה לארהב עוד שבוע וחוזרת עוד חודש אני יודע שהIPHONE יוצא סוף החודש הזה אני חושב להגיד לה לקנות אחד אבל אני לא בטוח בגלל כמה סיבות הסיבה העיקרית היא חוסר תמיכה בעברית בכל דרך (כלל בגלישה בבאינטרנט כנראה לא יהיה לראות עברית) חוץ מזה מפחיד אותי שהוא בסופו של דבר לא יהיה כזה מוצלח כמו שהוא נראה ונשמע והדבר האחרון הוא שאני מפחד שהוא יהיה כמו איפודים למינהם וכל דבר הכי קטן ישרוט אותו בקיצור מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר. אבל מה עם החתולים? http://news.walla.co.il/?w=//750112 מדינת ישראל מפקירה אותם! אני מתבייש.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

^ אני מחפש כלי כזה ואני לא מוצא (לא מחבט) למישהו יש מושג? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי מכשיר של sharp דגם TM100 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: הוא תומך באינפרא רד...אבל לא קיבלתי איתו כבל האם כל קבל יספיק (קיבלתי תוכנה איתו)? שאלה שנייה....לשים עליו עברית אפשר דרך האינפרא? תודה רבה לעוזרים...נ.ב. הוא מקורי ולא גנוב והוא חוקי לגמרי...אז זה לא שזה לא חוקי אני פשוט רוצה לשים עליו עברית כי קניתי בחו"ל

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by d-murder444,

יש לי עבודה להגשה.... אני צריך לעשות עבודה על כיצד משפיע המחשב בתחום.... כלשהוא [רפואה, צבא וכו'] ואני אמור להעביר את זה לכתב יד העיקר שיספיק ל3 עמודים.... בבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקשששששששששששששששההההההההה מישהו יכול לעזור??? אני מתחננןןן מנהלים פעם ראשונה תוותרו לי ואל תנעלו.... להרבה אחרים ויתרתם גם בפעם המאה וזו הפעם הראשונה שאני מבקש לא לנעול... מישהו יכול לעזור בבבבבקשהההההה??

• 7 תגובות
    • 499 צפיות
  9. לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by aldema,

למה כשאני ממלא ווינר דרך האתר (TOTO.ORG.IL) זה עולה לי כסף וכשאני ממלא דרך מכונה זה לא עולה לי שום דבר? אפשר דרך דוכן לוטו למלא ווינר? ד"א מה זה אומר שכתוב לי לדוגמא : בהערות 4 2,5? יש לי טור אחד : מה דעתכם? מכבי חיפה - הפועל ת"א - 1 יהיה קשה להפועל להוציא נקודה אצל חיפה בחוץ. ארסנל- ליברפול- 1 ארסנל בבית בכושר מעולה נראה לי ינצחו. יובה-מילאן -2 הימור קצת משוגע אבל מילאן בכושר שיא ולא נראה לי שיוציאו פחות משלוש נקודות. סכום זכייה כולל: 298 על 30 ש"ח הימור. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Os.Master,

altec lansing vs2421 טוב אז כאמור אתמול קניתי את הרמקולים המדוברים הסתכלתי על התגובות באתר זאפ ראיתי שהרוב משבחים את הרמקולים אך יש משהו כמו חמישה אנשים שאומרים שיש בעיה ברמקולים עם כל מיני תיקתוקים ברמקולים הבאתי את הרמקולים חיברתי אותם ולהפתעתי הינה גם אצלי רמקולים כחדשים מהיבואן הרשמי קרט עם רעשים נוראיים שאי אפשר פשוט לסבול עניין אותי נורא מה הבעיה של הרמקולים התחלתי לנתק מכשירים חשמליים סביבו והגעתי לראוטר האלחוטי שלי כאמור איך שמתנקים את הראוטר מהחשמל התיקתוקים נעלמים מה גם שיש בעיה עם פלפאון למי שבחברת אורנ'ג מכיר יותר את הבעיה כאשר מישהו מתקשר אלייך הרמקולים מתחילים לעשות רעש ובכן אני בסלקום ועד עכשיו עם הרמקולים הקודמים שלי של לוגיטק לא היה את הבעיה איך שהבאתי א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by artyom,

שתהיה קלאסית עם מקצב מודרני של תופים, שמעתי הרבה בסרטים ומה זה אהבתי... מישהו יודע איך זה נקרא? זה כמו קלאסיקה מעורב עם DRUM N BASS

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי מישהו מכיר את התפקיד ויכול לתת לי קצת פרטים עליו. יש לי סיוווג ביטחוני לעבור אבל אני לא יודע מה זה התפקיד הזה בכלל. אפשר קצת פרטים. נחשב לתפקיד טוב ? מה בדיוק עושים ? עוזר באזרחי לאחר מכן ? ...אתם יודעים, הפרטים שמעבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by guysfa,

רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תגידו אנשים אתה מצליחים לראות את התמונה שבחתימה שלי?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, הייתה לי מכונת גילוח של אבא אבל היא ישנה והתקלקלה לאחרונה, אז אני צריך מכונת גילוח טובה ליום יום (חייל). חשוב שיעשה את העבודה ובזריזות ולא יהיה יקר, או במילים אחרות, יתן את התמורה לכסף. התקציב הוא 400 ש"ח, אם מומלץ להוסיף עוד קצת כסף למשהו טוב מאוד אז אני מוכן.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by dovik,

שלום לכולם. אם תשימו לב לשעה הוצעת ההודעה, תראו זמן די מוקדם. ובכן, אני מגיע לעבודה עם הסעה ורציתי לשאול ולשמוע עצות. צריך אתר (לא אפליקציה) שמחשב את המסלול הקצר ביותר ע"י הכנסת נקודת היציאה, נק' היעד וביניהן אולי 10 נקודות-כתובות באמצע. ניסיתי לעשות זאת דרך אתר mapa.co.il אך זה הציע תוצאה מאוד לא הגיונית.. מה תגידו? יום טוב לכולם

20. Started by Armageddon26,

מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by someone,

השאלה: בסדרה 10 איברים. סכומם 210. האיבר הראשון 3 א. מהו סכום הסדרה ב. מהו האיבר התשיעי ויש כל מיני שאלות בסגנון הזה.. אז אם מישהו יכול בבקשה לפתור את זה ולהסביר מה הוא עשה (עדיף שזה יהיה גם די מהר כי העבודה למחר..) אני יודה לו מאוד!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  23. על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by yot,

עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע

• 7 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.