כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש המון שירים רומנטיים (careless whisper, הט'ים של טיטאניק וכו'), אבל כמעט כולם חרושים. אני מחפש שירים שהם פחות חרושים, כדי להכין למישהי דיסק. חשבתי בנתיים על somthing של הביטלס, ולמרות שלאחרונה הוא התחיל להיות חרוש, את your song של אלטון ג'ון, ושם בערך נמגרו לי הרעיונות... אז אם למישהו מכם יש רעיונות, אני רק רוצה עוד איזה 5-6 קטעים, לא רוצה כמות רצינית.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח להמלצה לאתר שמרכז חדשות כמו http://www.mivzakon.co.il/ רק באנגלית. (או שרק מרכז חדשות מחשבים,שזה גם מספיק בשבילי ) טנקס.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני מנסה לחייג למספר פלאפון ישראלי (אורנג') שנמצא בארגנטינה,דרך סקייפ.כמובן שיצרתי חשבון וקניתי דקות שיחה. אני מכוון את זה למדינת ישראל ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומנסה קידומת שונות ומשונות לפני המספר המקורי וזה עדיין לא מצליח. למישהו יש מושג ירוק איך אני עושה את זה?? תודה רבה, זה יעזור לי מאוד אם אמצא פתרון, המשך לפנות בוקר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתם לב שבווינדוס כל הקבצים\יישומים\תיקיות (או לפחות רובם) נגמרים ב-32. זה אפילו לא רק בווינדוס - בהתקנת תוכנות למשל, קוראים לתכנית ההתקנה לפעמים setup32 וכד'. מה the fucking רעיון?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לנקות מאבק שהצטבר את כל הכרטיסים ואת הלוח אם,כרטיסים כמו כ.מסך ... איך אני יכל לעשות את זה בלי לפגוע בלוח עצמו או בכרטיסים ?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תארו לעצמכם ששלחתם לתיקון רכיב חומרה קריטי בשווי אלפי שקלים, והחבילה שחזרה אליכם הכילה חיקוי זול שנועד ליופי בלבד. זה בדיוק מה שקרה למשתמש שגילה בדרך הקשה את הכאוס הנוכחי בשוק החומרה העולמי, בסיפור שמצטרף לגל מטריד של הונאות וטעויות לוגיסטיות בשוק המחשביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התרגיל: לפי מה שהבנתי צריך לעשות אינטגרל לשטח בפרבולה בין נקודת החיתוך שלה עם הישר ובין ציר ה-y (יצא בין 3 ל-0) ואז לחבר את זה עם האינטגרל שהוא של הישר מנק' החיתוך עם הפרבולה ועד נקודת החיתוך עם ציר ה-x (יצא 3 ו-12). עשיתי כמו שאמרתי ומשום מה משהו שם יתחרבש ולא יצא כמו בספר (התשובה בספר היא 49.5) צירפתי את השרטוט ואת דרך הפתרון שלי. אני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני מה לא עשיתי טוב, או לחלופין איך פותרים את התרגיל כמו שצריך התמונה של השרטוט יצאה באיכות נוראית... מילא תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סתכלו כאן איזה מודים מדהימים עשו: http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-