כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
יהודים יקרים,ימי הגאולה קרבים,חזרו בתשובה!!! יהודים ,מלחמת גוג ומגוג בפתח,מי שלא יחזור בתשובה וילחם בצבאות השם,ימצא את עצמו מת! יתברך שמו,חיזרו בתשובה ויאללה טרנסים בלאגן!!! https://www.youtube.com/watch?v=rYnqhKp28d8 טיפים לחוזרים בתשובה,כדי להימנע ממחשבות לא טהורות!: בברכות משיח ישראל .
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא יודע היה היום בצהריים פיגוע בצומת אום אל פחם מחבל מתאבד התפוצצץ לייד שניח שוטרים אחד נהרג והשני נפצע זה שנהרג הוא בן דוד של חבר מאוד טוב שלי....והוא חזר עכשיו מהביית שלו..אני אישית דיברתי עם הבן אדם ביום שבת...ולהאמין שהוא כבר לא עימנו זה נורא...אני לא מעכל את זה! צריך למצוא פיתרון לכל המצב הזה זה לא יכול להיות שאימהות ימשיכו לקבור את הבנים שלהם! ראש הממשלה שלנו יודע רק לאכול כמו בהמה ולהשמין...שימצא פתרון למצב המחורבן הזה! יהי זכרו ברוך
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
החשבון המקורי שלי הוא RoyShefy. אני פעיל בפורומים מאז גיל 14, שזה 12 שנים כבר. 1000+ הודעות ואפילו טאג קטן מתחת לשם על שבירת שיא OC עם Radeon9500P. יש לי המון עבר פה. והיה חשוב לי לפרסם את עצמי כאן. כתבתי ספר, שמיועד לאנשים כמוני, 'אנשים שלא קוראים ספרים'. הספר נקרא 'יובל' (הדרך של יובל ואמא ש'ך) ונמכר בכל הרשתות. כבר מכר מעל ל1300 ובעיצומו של המהדורה השניה שלו. הספר מלא בסקס, סמים, טירוף, ניבולי פה וצחוק היסטרי. הוא לא מיועד לכולם. יש אומרים 'הומור סטלנים', יש אומרים 'אילן הייטנר' אבל לטענת הקוראים זה רק בגלל שאין למוכרנים ברשתות שום דבר אחר להשוות לו. יצא עם הוצאת 'גוונים' (חכמת הבייגלה, מלבי אקספרס) והוא קיום ספר השנה שלהם (בארבעה חודשים על המדף). קהל היעד הוא ח…
-
- 33 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
דבר ראשון אני יודע שזה לא מקום כ"כ מתאים, אבל אם יש למישהו עצה איך להעלים אותו במהירות האפשרית השתמשתי בשפתונים האלה ושמתי שמן זית על השפתיים וכלום לא עוזר ממש. (שמעתי שגם לעיסת מסטיק עוזרת לא יודע במה חח). יש איזה דרך אחרת מהירה להיפטר מזה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מועדון הנחות לחיילים אשר מרכז בתוכו מוצרים בהנחה לחיילים. המועדון קם בשיתוף עם עשרות ספקים מרחבי הארץ אשר חפצים בהוקרת תודה לחיילי צה"ל המשרתים את מדינת ישראל ומגנים עליה יום ולילה. המועדון מציע לחיילים מוצרים ממגוון רחב של תחומים, החל מחופשות באילת, צימרים ועד למוצרי חשמל לבית. דוגמאות למוצרים: אוזניות BOSE בפחות מ300 ש"ח - http://hoger.co.il/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Bose-In-Ear-1167 לדרמן leathrman wave ב400 ש"ח - http://hoger.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-%D7%9C%D7%93%D7%A8%D7%9E%D7%9F-Leatherman-Wave-901 שעוני דופק במחירים מעולים - http://hoger.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%A7 ה…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
החופים שלנו במצב דיי מזעזע מבחינת נקיון (ניילונים ושאר לכלוכים אחרים) לכן, חשבתי לאסוף אנשים דרך האינטרנט/פייסבוק בשביל לנקות את החופים בארץ. (גם בתוך הים עצמו) מה אתם אומרים על הרעיון, ואיך אני אוכל להריץ אותו ולהעביר אותו הלאה? http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-65a198834e0f221004.htm&Partner=rss
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שמתי לב מלפני שבוע בערך שאני כבר לא יכול לראות חלק מהסרטונים על 720. SPEEDTEST מראה לי 12 מגה (כמו שצריך). עכשיו שמתי לב שבשבועות האחרונים הפינגים ממש קפצו לי באירופה (עלו). גם אנשים אחרים התלוננו, לא יודע אם מאותה הספקית. מאז שיוטוב נהיה איטי מאוד, הפינגים השתפרו מאוד ! אישית אני מחובר לבזק בינלאומי (דרך הוט). יש מצב שהם ראו שיש להם עומס יתר והחליטו לחסום את הרוחב פס לאתרים שרוב העומס מגיע מהם ? מישהו שם לב לאותן התופעות ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע שעבר יכולתי לראות 1080p חלק ועכשיו גם סרטוני 480p בקושי רצים. זה קורה רק לי? אני בבזק
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
החברה משנה את אופן פעולת מחוות ההחלקה בווידאו במסך מלא, ומשבשת הרגלי שימוש מושרשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 246 צפיות
- 3 followers
-
-
היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יוטיוב מנסה טקטיקה חדשה במלחמה נגד חוסמי פרסומות, מסתירה את כפתור הדילוג ומאלצת צפייה ממוקדת יותר בפרסומותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 223 צפיות
- 1 follower
-
-
בhtml5 הכל תקין, אבל בפלאש כמעט בכל וידאו אי אפשר לעבור לBuffered parts ! יש פתרון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X
-
-