עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הרוב מחפשים ידע ב-Active Directory ואני טכנאי פשוט. מה זה הדבר הזה? אפשר ללמוד את זה בבית? למה אין משרות בלי זה? חייב?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Chymes,

העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  4. לדברי אפל, Lockdown Mode מציע "הגנה קיצונית עבור מספר מצומצם של משתמשים שמתמודדים עם מתקפות חמורות" ■ החברה הודיעה כי תשלם 2 מיליון דולר למי שימצאו דרכים לעקוף את הנעילה ויעזרו לשפר את ההגנה שלהלכתבה

• 0 תגובות
    • 280 צפיות
  5. Started by darkman,

נכנסתי לשער הממשלה האתר הרשמי של ממשלת ישראל. כל שרציתי זה לקבל מידע וטלפונים של שגרירות ישראל באיטליה. ושם כתוב: באתר זה מידע אודות שגרירות ישראל ברומא איטליה. באתר מידע על השגרירות, הכולל שעות פעילות של השגרירות, כתובות, מספרי טלפון ופקס, ודואר אלקטרוני של השגרירות. וכן מידע רב על ישראל. באתר גם חדשות עדכניות על ישראל המקוטלגות על פי תאריך. המידע הוא בשפה האיטלקית. גלגלו מטה ותנסו להיכנס לאתר שגרירות ישראל באיטליה. וראו הפתעה "נעימה". להלן הקישור http://www.israel.gov.il/sub-JUZUBITJUN-SGRIRUIUTBARZUBAULM.asp נלקח מפורום ROTTER

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב לכולם. ברצוני לעדכן רק, למי שמחפש מתנות, קנייה וכו'. מומלץ להכנס לרשתות אופיס דיפו, המצבעים הינם 1+1 על רוב האיבזרים למחשב כולל LOGITECH כמובן. הנחות על ניידים ללא מע"מ!!! יוצא אפילו יותר זול מאייבורי ו KSP. בהצלחה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. למישהו יש איך זה הולך ? אני מדבר על הצורה שכותבים בבגרות - מודל F. אולי מכתב דוגמה או משהו... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור טלפון נייד חדש.. הדרישות שלי ממנו הן: * מצלמה איכותית * איכות סאונד גבוהה * אפשרות לראות TV דרכו * שיהיה אותו בסלקום * שמחירו לא יחרוג מ2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים. נ.ב: שקלתי את הW800I אבל אני מעוניין בהמלצות לניידים נוספים. שוב תודה ד"א, יש ירידות מחירים צפויות בקרוב או שינויים מהותיים בתחום שצפויים?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//872450 למי שלא יודע זה נמלים אדומות קטנות ואלימות מאוד שיש להם עוקץ והם תוקפות כל דבר שאומד להם בדרך ומעצבן אותי שבימקום לנסות לטפל בבעיה דחוף רק מדברים ומדברים אולי הם חושבים שהנמלים רוצים לרוץ לבחירות

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by s k,

הייתי שמח לקבל חוות דעת על אוזניות Fresh N Rebel דגם Twins Tip 3-True Wireless Headset-Silky Sand

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by yot,

של מי המחשב בגלרייה שקוראים לו Cupra? ???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by MishaK,

ולא, שום דבר לא קופץ פה בסוף.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NadavAfuta,

היי, אני מתגייס בעוד כשבוע ואני רוצה לקנות מכונת גילוח לפני הגיוס... ראיתי בהרבה מקומות שממליצים על סדרה 7 של בראון. מישהו משתמש באחד המכשירים מסדרה זו? אני אשמח להמלצות לעוד מכונות גם...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. :lol: חבר שלי שלח לי לינק לזה ולפי הדיווחים הדבר הזה באמת קיים http://www.facebook.com/pages/tl-byb/wdd-hmnh/320402071651?ref=nf אני עוד לא ניסיתי אבל אם מישהו כאן ניסה מוזמן לשתף חווית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, יש איזה שיר אחד שפעם שמעתי וכל החיים שלי אני מת לדעת איך קוראים לו.. אם אני לא טועה שמעתי אותו לפני איזה 4 שנים ברדיו באוטו של GTA SA בקיצור זה שיר רוק כבד כזה באנגלית, והפזמון שלו מתחיל ככה: And I'm feeling, I'm feeling..---->אלה המילים And I'm fee(hi)leeheng... ---->ככה זה נשמע אשמח אם תעזרו לי! נ.ב צריך לעשות שתהיה אופציה להקליט צליל לתוך פורום.. במקום להקליד אני יכול ללחוץ "Record", מקליט מה שאני רוצה ואז "Stop", ויהיה סמל כזה של רמקול שניתן ללחוץ עליו ולשמוע את ההקלטה.. לא רעיון גאוני?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  19. 8)

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Internal,

אוקי שמעתי שיש מחר חג אירי יום הגינס ורציתי לשאול אם יש אירוע כלשהו בארץ או פאבים(עדיף בצפון) שחוגגים ויהיה שמח שם ומומלץ לבוא?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים