כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 1 באפריל נ.ב אני יודע שלא 1 באפריל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לי מחירון של טכנאי לפי האינטרנט תגידו לי אם אני יקר או בסדר ... מחירון שירות בדיקה כללית של מחשב הכול כלול – 150 ₪ התקנה מערכת הפעלה – 150 ₪ התקנה אופיס – 120 ₪ התקנה נרו תוכנת צריבה – 70 שקל התקנה אנטי וירוס – 50 שקל התקנה זיכרון , כרטיס מסך , צורב , CD 50 – 70 ₪ . התקנה לוח אם – 100 ₪ * התרד לא למטרת רווח ** אם צריך להוריד מחירים אני מבקש ממכם להעיר לי תודה !!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה קניתי דומיין מגודדי ולא ידעתי שהחידוש מוגדר על אוטומטי. אני כבר לא משתמש בדומיין הזה. היום קיבלתי אימייל מפייפל שחוייבתי ע"י גודדי. האימייל שמוגדר בפייפל הוא אימייל שאני כמעט ולא נכנס אליו ולכן לא ראיתי את ההתראות שלהם על חידוש הדומיין. יש דרך לבטל החיוב והדומיין האלו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטקס הבא נלקח מאתר אס"ט(אגודת סטודנטים טכניון) תמיכה טכנית עם הרבה נסיון אל: שירותי התמיכה מאת: מנוי הנדון: בקשה לתמיכה טכנית א"נ, לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 . שמתי-לב כי התוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה לה…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside. the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap. at this point i flipped out and jumped out of my seat. i bru…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני) הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים.. לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מבקר ממש בקרוב בארה"ב ויש כמה דברים שאני רוצה שהוא יקנה למחשב כתובת בתוך ארה"ב שבה הוא יהיה יש לי, העיניין הוא שאני מחפש חנות שממנה אוכל להזמין ורוב החנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי בינלואמיים, אלא רק כרטיסים שהונפקו בארה"ב (דוגמא לחנות כזאת היא NEWEGG) ניסיתי להזמין דרך AMAZON, אבל עכשיו הם אמרו לי פתאום שיש איזה בעיה והמשלוח יכול להתעקב שבוע - מה שלא אופציה מבחינתי.. אבא שלי כבר יעזוב עד שזה יגיע בקיצור, אני רוצה להוציא משלוח חדש אבל אני פשוט לא מוצא אתר.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אעריך את זה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html בטוח נתקלתם בזה מתישהו...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8) דרך אגב התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בנתיים יודע רק על כמה בודדים שבאים מהפורום אז מי עוד בא ? ומי הולך להשתתף בתחרות ? אני אשתתף למרות שלא נראה לי שאני אזכה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה למי שיודעה. האם אני יכול לקנות רובה צבע בחו"ל ולשלוח אותו לארץ?. פשוט אני מפחד שיעצרו את מישלוח במכ"ס.האם אני צריך רישיון מסוים בישביל זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא שמע על התחרות: הקבוצות בונות כלי טיס ומשגרות אותם לתוך הירקון, המנצחים הם מי שמגיעים הכי רחוק. לעוד פרטים: http://www.redbull.co.il/cs/Satellite/he_IL/Red-bull-Flugtag---What-is-Flugtag/001242937182413 אח שלי וחברים שלו משתתפים בתחרות, הקונספט שלהם הוא זה: הם רצו להתחפש לציפורים ולירות את עצמם מתותח, אבל זה נגד את חוקי התחרות, אז הם נאלצו להתפשר. בנוסף, הם פרסמו סרטון דל תקציב אך משעשע רציתי לבקש מאלו מכם שאהבו את הרעיון ורוצים לעזור להכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ולעשות לייק, מה שיתן להם להוביל את המפלצת הזו לירקון בחינם. עמוד הפייסבוק: http://www.facebook.com/flugtag.angrybirds תודה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין לוח גרפי בעלות של 380$.. האם המכשיר יעבור במכס ואם כן כמה אני צריך לשלם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.virtzberg.com/music/movies/tm-4.mp3 האתר של האמן: http://www.virtzberg.com
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-