כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
השגתי לפני רבע שעה את השירים לתת ואמא, וממש אהבתי אותם. זה בדיוק סגנון השירים שרציתי. אתם מוכנים בבקשה הלמליץ לי על שירים עבריים נוספים בסגנון הזה? של בועז שרעבי, שלומי שבת וכל אלה? תודה. לא שירים באנגלית, רק בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי MP4 באיביי וכשקיבלתי אותו גיליתי שיש בו הרבה פחות זיכרון ממה שהמוכר הצהיר. פתחתי קייס בפיפאל והשארתי לו פידבק שלילי. המוכר הציע לי החזר מלא, הסכמתי, ופיפאל סגרו את הקייס (חוצפנים, באיזו זכות הם סוגרים, אני אמור להיות מי שסוגר את הקייס) עכשיו אני לא מבין כל כך מה הצעד הבא. קודם כל בחשבון פיפאל שלי אני עוד לא רואה שום החזר, זה בסדר? דבר שני פתאום הופיע לי באיביי שאני צריך כביכול לשלם שוב את המוצר אבל מצד שני באיקון של התשלום כתוב שהכסף הוחזר, זה בכלל מבלבל ואין לי מושג מה זה אמור להיות. איך אני מתקן את הפידבק שהשארתי למוכר? לפי העמוד עזרה של איביי אני אמור לקבל מייל עם לינק כדי לתקן את הפידבק אבל לא קיבלתי כזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע). היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטקס הבא נלקח מאתר אס"ט(אגודת סטודנטים טכניון) תמיכה טכנית עם הרבה נסיון אל: שירותי התמיכה מאת: מנוי הנדון: בקשה לתמיכה טכנית א"נ, לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 . שמתי-לב כי התוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה לה…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לנקות את הלפטופ שלי מסימני ידים שעליו.. איך קוראים לתרסיס הלבן הזה שקונים (היקר) שמרססים איתו את אזור המקלדת מנגבים וזה יוצא מבריק ומריח כמו חדש ? תודה מראש על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתר HWzone, אתר המחשבים הישראלי, יחגוג בחודש הבא 16 שנים לקיימו, מאז נפתח אי שם בשנת 2001 כאתר חומרה ישראלי פורץ דרך, עד שהפך במרוצת השנים למותג ושם דבר בקהילת אנשי המחשבים בישראל, ולמעשה – בעולם כולו. אז מה הולך להיות פה החל מהיום? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צילמתי. ;D http://img387.imageshack.us/img387/407/dscf08330ur.jpg :lol: :lol:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי בחנות KSP רשום: "בעת קנייה ב-KSP ניתן להפקיד פסולת אלקטרונית דומה למחזור בכל אחד מסניפי KSP ברחבי הארץ" האם פסולת אלקטרונית זה רק דברים חשמליים שנטענים / יש בהם סוללה או שזה גם דברים כמו עכבר, אוזניות, מקלדת וכו' דהיינו דברים שלא צורכים חשמל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצא סדר של המשוואה דיפרנציאלית, בדוק שהפונקציה הנתונה פתרון של המשוואה. x+yy'=0 אני לא מבין מה אני צריך בדיוק לעשות אם אפשר תסבירו לי בבקשה מה רוצים ומה אני צריך לחפש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלווםםם, אממ יש להורים שלי במנהטן חבר ילדות דיי עשיר (הוא מנהל שם מסעדה ממש ממש יוקרתית) וכן יש לו גם דירות שהוא משכיר שם והוא הציע לנו דירה (בחינם כמובן).. בגלל שאני בי"ב ולא עשיתי איזשהו טיול בר מצווה גדול עם המשפחה,חשבתי לטוס לשם השנה, פיספסתי את סוכות אבל לא נורא, יש עוד חופשים. חשבתי בעיקרון לטוס בפחס-תקופת הקריסמס .. אמור להיות שם מדהים לא? שלג וכל זה..(למרות שלפי מה שאני זוכר הקריסמס יוצא קצת אחרי פחס אבל בכל זאת..) גם אמורים להיות מבצעים על מלא דברים שם בתקופה הזאת שלפני חג המולד לא? התכוונתי לקנות חשמלית חדשה במילא P: בכל אופן,שלג לא מפריע לי ואני אפילו אוהב אותו מאוד . האם יש תקופה שיותר כדאי לטוס בה? תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שהיו שם בתקופות כאלו או אח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להירדם עכשיו כי כואב לי מאוד אוזן שמאל....נראה לי בעיקר בגלל ששמעתי מוזיקה בוליום מאוד גבוה... בבקשה תעזרו לי .... אני בוכה פה ממש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד לאתמול יכלתי להכנס לאתר זה ללא בעיה בפיירפוקס ובאקספלורר. מאתמול משום מה אינני מצליח להכנס לאתר, ומצליח רק באמצעות HIDEMYASS. אשמח לפתרון אחר, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, וכפי שאתם יועים - ביה''ס מתחיל בעוד כ-9 ימים,ויש לי בעיה חמורה בערבית, אני לא יודע לקרוא אפילו מילה אחת! - ואני בדיוק הסתכלתי בספר - הכל כתוב בערבית,ממש כלום בעברית. זרקתי כבר את המחברת,ושנה שעברה הממוצע שלי בלימודים ירד בזכות המקצוע הנ''ל. מישהוא יכול לתת לי הצעה איך להשתפר (ולו במקצת). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!
-
ששמעתי היום מחבר: "בנות מתכנתות הן כמו חזירי ים. זה לא חזיר, וזה לא ים."
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו בכלל היה ספק? סרט המשך ללהיט הגדול של קיץ 2015 כבר נמצא בשלבי הכנה, עם יעד להשקה בעוד שלוש שנים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עם-הפרהיסטוריה-בא-התיאבון-עולם-היורה-2/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה למי שיודעה. האם אני יכול לקנות רובה צבע בחו"ל ולשלוח אותו לארץ?. פשוט אני מפחד שיעצרו את מישלוח במכ"ס.האם אני צריך רישיון מסוים בישביל זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין שום חידושים. מוכרים לנו את אותה טכנולוגיה כבר 20 שנה רק קצת יותר חזק יותר גדול ויותר מהיר. מעבדים זכרונות וכרטיסי מסך עובדים על אותם עקרונות, התצוגה גם כן. נכון דחפו הרבה מולטימדיה אישית עם כל הסמארטפונים, אבל ברמה העקרונית כבר משעמם הרבה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בזה הרגע סיימתי לצפות בפרק סיום עונה מספר 2. אפשר להגיד שהתחלתי לראות דקסטר באופן רציף ביום חמישי [מפרק מספר 4 עונה 1, לפני כן לא היה לי כל כך הרבה זמן להשקיע בזה]. לכל התוהים - סידרה מדהימה! עשו לעצכם טובה ותתמכרו אליה 8) אחח לילה לילה :hat: נו אז תהיה עונה שלישית? לפי העלילה וסיום עונה 2, נראה כי כן. אם כן, מתי היא תהיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-