כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין שום חידושים. מוכרים לנו את אותה טכנולוגיה כבר 20 שנה רק קצת יותר חזק יותר גדול ויותר מהיר. מעבדים זכרונות וכרטיסי מסך עובדים על אותם עקרונות, התצוגה גם כן. נכון דחפו הרבה מולטימדיה אישית עם כל הסמארטפונים, אבל ברמה העקרונית כבר משעמם הרבה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6153021917561387332 או שכל אחד יכול להכין בבית?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3263678,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למי פה יש Skype? זה יהיה נורא נחמד אם כל אחד יפרסם פה את הסקייפ שלו ונוכל לשמור על קשר עם כמה שיותר חבר'ה מ- hwzone.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד עקב צורך רכישה של מחשב חדש אני מחפש אתר שמסביר על מונחים חדשים כגון: גשר צפוני/דרומי סלוטים חדשים וכדו' בתודה רספיוטין
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hebrew.irib.ir יש להתייחס אל מה שכתוב שם בהומור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צילמתי. ;D http://img387.imageshack.us/img387/407/dscf08330ur.jpg :lol: :lol:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לכם כתובת שתסביר הכל אני פשוט לא יודע איך מעלים לינק אם מישהו מוכן להסביר אני אודה לו אפשר גם בפרטי כמובן ביי ותהנו <סודר> <סורי - הלינק סודר אבל הוא שבור... העמוד לא שם>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8) דרך אגב התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בנתיים יודע רק על כמה בודדים שבאים מהפורום אז מי עוד בא ? ומי הולך להשתתף בתחרות ? אני אשתתף למרות שלא נראה לי שאני אזכה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה..בעקבות המלחמה דחו לי את הצו ויש לי אותו ב28 לחודש.. בן דוד שלי שסיים קומנדו לפני כמה שנים אמר לי שממש לא מומלץ להגיע ללשכה ולא לדעת לאן רוצים ללכת... בקיצור..אין לי מושג מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מאיפה לקחת "מידע" על החיילות ועוד יותר על המקצועות השונים מתוכן.. אפשר קצת כיוון ועזרה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
" גוגל עלולה למצוא עצמה חייבת לאורקל מיליארדי דולרים על שהשתמשה בג'אווה, שפת התכנות והטכנולוגיה שבבעלות אורקל, במערכת ההפעלה שלה למכשירים ניידים, אנדרואיד." - TheMarker הכתבה המלאה אז מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-