עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ben060,

או כאלה שלומדים עכשיו? או שבדרך? או שרק חולמים? אני מדבר על אלה שסיימו טכניון/אוניברסיטה ולא מכללה. בקיצור: יש עבודה בתחום עם משכורת התחלתית של 10 אלף?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yossarian22,

שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל ומחר אני צריך לחבר אותם איכשהו על מנת להעביר ביניהם קבצים. מה הדרך הכי קלה והכי נוחה שאתם מכירים לעשות את זה? אפשר לחבר ביניהם פשוט עם כבל רשת פשוט?[כמו זה שמתחבר לראוטר] תודה מראש. נ.ב לא ידעתי באיזה פורום לפרסם, אז מצאתי לנכון לשים פה. אם אחד המנהלים חושב שמקומו של הת'רד במקום אחר, הוא מוזמן להעביר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eladh16,

שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום . אני הייתי עובד בהלחמות ובזמן האחרון התחלתי להלחים הרבה וגם בבית ומרוב כל העשן של הבדיל אחרי כל יום שאני מלחים יש לי כאב ראש נוראי .. עכשיו אני יודע שיש פה בפורום כמה שמלחימים אז חשבתי אולי למישהו יש פיתרון , אני צריך משהו "שיעלים" את העשן מהפנים שלי חשבתי על מאוורר אבל זה מציק לי בידיים , יש אולי איזה שואב עשן קטן או משהו? כל פתרון יתקבל בברכה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רציתי לדעת מה דרוש היום על מנת ללמוד טכנאות מחשבים משמע טכנאות ותחזוקה של מחשבים בחנות מורשית כמו: גיל השכלה שנות לימוד מהלך הקורס אייפה לומדים אותו כמה הוא עולה תעודת Certifieced ובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אממ אז ככה, אני מחפש כיסא למחשב בתצורה של bucket-seat מישהו מכיר חנויות שמוכרות? או שיש לו רעיון איך אני בונה לי אחד? בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shaithebest,

לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כל היום פקסים דחיות החזרות טלפונים אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה סתומים הםםםםםםם אני משתגע כבררררררררררררררר כל החיים שלי עוד כמה חודשים נהרסיםםם אין בגדים אין מחשב אין אינטרנט אין יציאות אין בנותת אין מכונית אין שיער אין זקן חמוד ויפה אין כלוםםם אוףףףףףףףףף אין HWZONE! למישהו יש לפחות עצות מה להגיד כדי לשרת קרוב לבית?!!? אין איזה חוק או משהו?!?! אני בן יחיד ועוד גר רק עם אמא שלי אי אפשר לארגן משהו טוב?? אוףףףףף אם אני יהיה בסיס סגור אני מתאבד זהו HELPPPPP

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by VoliSuS,

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS הספק: http://www.si…

14. Started by My_Name,

תיכננתי השבוע לקנות את האורגן Yamaha PSR-E313, שעולה בארץ כ-1000 ש"ח. אחרי סיבוב קצר באמזון, ראיתי שהוא עולה שם ~ 300 ש"ח פחות. http://www.amazon.com/Yamaha-PSRE313-PSR-E313-Portable-Keyboard/dp/B000Q6JEPU אף פעם לא יצא לי להזמין משהו מחו"ל, אז לא ברור לי עדיין כמה משתלם הדבר - מהי עלות המשלוח, מכס ? מע"מ ? כל אלה יהפכו את זה לעיסקה לא משתלמת ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני זקוק להמלצה לשרת להעלאת קבצים ,כמו RapidShare אבל שניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ-250 מגה ושאין הגבלה למספר המורידים [או שהוא גדול מ-25]. והכי חשוב, שיהיה חינמי. דברים חשובים נוספים: שיהיה קל להוריד את הקבצים ושקצב ההורדה [וגם ההעלאה אם אפשר לבקש] יהיה כמה שיותר מהיר. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ome,

אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by napoleon45,

בעולמנו המופלא ( בלי שמץ ציניות מצידי ), מתעקשת האנושות להמציא חדשות לבקרים עוד ועוד שיטות להשמדתה הטוטאלית. לפי מקורות יודעי דבר, מדובר בפיצוץ של טיל גרעיני מראש עד הזנב, כלומר לא רק ראש הקרב גרעיני אלא גם המנוע. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5568658,00.html#autoplay

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rk666,

בשיטוט האינסופי באינטרנט בזמן ההפסקות הממושכות, נתקלתי באתר מוזר. 25 החיות המוזרות בעולם (שאני מניח שזה קצת יומרני, אבל זה מצחיק) כלב ראסטה ומשהו לא מזוהה... ועוד איזה ייצור, שמזכיר מישהו שישב יותר מידי על הטלוויזיה בקיצור http://divaboo.info/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלחו לי את זה במייל היום לא יודע איך עשו את זה, אבל המורכבות, והעושר הדימיוני והמנגינה ... פשוט עשו לי את זה ואמרתי שאני חייב לשתף. http://www.pureesoiree.be/Post/?P_ID=2771 (מומלץ לחכות עד שהכל יעלה, ואז לראות\להאזין ברצף) תהנו HF עריכה: זה 34 מגה בייט !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. :AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אתמול קניתי במכרז קולט אדים ויש שם אפשרות לפחם ואני לא יודע אם אני צריך את זה.. השאלה שלי היא אם צריך את הפחם בקולט אדים ומה זה עושה? תודה מראש SubX

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LioR CoHeN,

אתר שבו חותמים על עצומה לביטול פרס הנובל שקיבל עראפת! :AR15: אני כבר חתמתי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by scorpion,

אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.