עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם אפשר לקרא לזה נאום... בע לא משנה הנאום עצמו הוא על מרטין לותר קינג [עשיתי עליו את העבודה שעליה יבחנו אותי בעלפה אז אני צריך לעשות עכשיו נאום קטן לגביו] ויהיה כמובן בעל פה. רציתי לדעת אם יש מקום גדול לשיפורים או שזה בסדר? The Afro-American population has been suffering ever since from discrimination. If you were an Afro-American at this point in time, what would you do about that? Would you surrender to the injustice reality or would you fight it no matter what? Well, all I know is that one man, against all the odds, broke with his own hands the wall of social separation in the American society. This man was Martin Luther king Jr, Martin Luther king was an afro-American…

2. Started by --Shadow--,

שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by X-_PLOSIVE,

גם לי רסמי יש יומולדת יום שישי אני גם רוצה פורום (אני לא ממש רוצה) , למה מגיע לפלןץ הזה שמדבר רק על שטויות להוסיף לו עוד פורום? שיחזור לשחק בחול נ.ב החדר שלי חוגג עוד מעט שבוע בלי שניקו אותו אז ענקודר עשה טובה פתח איזה פורום קטן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

מה אתם אומרים על זה : במקום שכל אחד מאיתנו יקנה כמות קטנה של מדיות במחיר גבוהה אפשר להתאגד מספר אנשים יחד מאותו אזור לעשות רכישה גדולה, להתחלק בכמות וכך סוף סוף להשיג אולי מדיות טובות במחיר סביר! אני לא יודע אם מישהו כבר העלה את הרעיון הזה אבל ני אשמח לדעת מה דעתכם.

5. שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיות עם ערך מוחלט ואני קצת מתקשה להבין את העיקרון שלו. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by adi518,

היי, לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm) הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז. השאלה היא... מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by R0ck,

http://www.freeonlinegames.com/play/2210.html

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by MishaK,

זה מה שהחטלתי לעשות היום במקום ללכת לביצפר, לסוע לנהריה, לטפל בכמה דברים ולהעביר קצת זמן איכות בים... בטעות העברתי שם בערך שעה ומשהו בלי לשים לב.. רק צילומים ורגיעה... צריך לעשות את זה יותר. בכל מקרה, צילמתי בערך 70 תמונות, איזה 10 מחקתי, ובחרתי 31 הכי טובות שיש. תהנו

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by gryffin,

שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by SharP,

ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק... עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ag43,

ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה (מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by overload,

http://www.ryoni.com/videos/the_little_giant_girl.html

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by intel suck,

שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by 114508534,

אני רוצה לקנות כבר אוטו ואני רוצה לראות באינטרנט מכוניות

19. שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://en.thisbitch.info/?id=5e5416281dd63b19dfc3233b2e14d86d שווה הצצה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Internal,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4180783,00.html זה כאילו סיפור מבדר , אבל מה הפואנטה? ועוד באתר כזה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by eli33,

יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by sherlock1212,

שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  25. אם מרעבים למוות בן אדם עם עודף משקל רציני או בן אדם רזה שניהם ימותו באותו זמן? או שלשמן יש יתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.