עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by buzaglo,

ל"ת.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 1nstall,

ערב טוב לכולם. פשוט עצוב שזהו שר הבטחון שלנו... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8639 Install

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

היה לי מאוד משעמם משיעור ג"ג(כמו הרבה שיעורים) אז ציירתי... Audi a6/a4 לא עבדתי עליה בבית מול תמונה אולי מחר אני ימצא תמונה וישפר אותה קצת ד"א כמו בחשבון... איכות סריקה 200DPI [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Mantis,

כשאני מנסה להכנס ל HWZNOE עם FIREFOX הוא כותב לי: Reported Attack Page This web page at hwzone.co.il has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences. Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system. Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners. http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472494.msg4027267;boardseen#new מה פירוש הדבר?? הבעיה אצלי?

6. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.

8. Started by huber,

שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by klayton,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלחתי משהו בדואר שליחים למישהו הוא טוען שמה ששלחתי הגיע ביום X ואני אומר ביום Y יש דרך לבדוק מתי זה הגיע? בכל זאת היה שם בן אדם שמסר את החבילה, זה רשום איפה שהוא? (לא ביקשתי שזה יהיה רשום ולא זוכר איפה שמתי את הקבלה מהדואר על זה ששלחתי את הדואר)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sikl,

אני מאוד מופתע כי חשבתי שיהיה מבחר סביר אבל בחיפוש ראשוני מצאתי רק דגם זה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=401856 וחוות דעת עליו שם לא מי יודע מה. אם יש לכם כזה, איך הוא? ואולי מישהו מכיר דגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by IG,

איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 00000,

http://video.google.com/videoplay?docid=6153021917561387332 או שכל אחד יכול להכין בבית?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Vega,

קרה לכם פעם שהייתם כל כך מאושרים עד שחשבתם לעצמכם או מלמלתם: "וואו, אני יכול פשוט למות כרגע וממש לא יהיה אכפת לי..."? זה ממש מעניין אותי.. נ.ב. זהו אינו דיון ספאם! אם אתם לא מבינים מה אני רוצה אז כנראה שהתשובה לשאלה שלי היא שלילית, נא לא להספים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישהו יודע איפה ניתן להוריד את השירים של "קוקו" מהתוכנית???? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mnm,

אני מתכוון לקנות בקרוב מערכת פנטיום 4 והייתי מאוד רוצה להרכיב את המחשב מהרכיבים לבד בבית ולא לשלוח להרכבה. כדאי לעשות את זה למישהו שאין לו ידע \ ניסיון בחומרה? מה רמת הקושי של ההרכבה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by darkman,

השיר מתחיל בדקות 11:20 מתי שהם נכנסים לממלכה איך לעזאזל קוראים לשיר אני חייב לדעת זה משגע אותי!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by liorgal26,

אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Tomerb1,

כניסה זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים כמו: ".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים" "אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך" "!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו " "ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח תהנו [תגיבו?]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by IG,

אני רוצה לקנות מצלמה, אבל לא יודע איפה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Delapro,

כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רוחב פסי הרכבת בארה"ב הינו 143.5 ס"מ. (4 פיט ו 8.5 אינץ'). זהו מספר די מוזר.. למה דווקא כזה רוחב? התשובה הפשוטה והמיידית היא שככה בנו אותם בבריטניה ולכן כך נבנו בארה"ב ע"י הבריטים המוגלים. ולמה בבריטניה השתמשו ברוחב כזה? המסילות הראשונות נבנו ע"י אותם אנשים שבנו את הרכבות העתיקות שהשתמשו ברוחב פסים זה. ולמה דווקא השתמשו ברוחב כזה? כיוון שהשתמשו אז באותם כלים ותבניות ששימשו לבניית כרכרות, שזה היה המרחק בין הגלגלים שלה. ובכן, ולמה בכרכרות השתמשו ברוחב מוזר כזה בין הגלגלים? כיוון שאילו זה היה אחרת היו נגרמים נזקים לכרכרות בעת נסיעה בכבישים עתיקים באנגליה בהן קיימות עקבות (סימנים "חרוטים" על פני הכביש שנוצרו משחיקה ע"י כרכרות שנסעו במהלך השנים). ומי בנה את הכבישים העתיקים…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אתמול יצא לי להסתובב בדיזינגוף סנטר ולגלות חנות מעניינת שיש בה כל מיני בובות, פסלים ודברים בסגנון מסרטים, סדרות כמו מלחמת הכוכבים, סאות פארק, סימפסונס, כלבי אשמורת ורבים אחרים. מישהו מכיר עוד חנויות שכאלו בארץ שבהם ניתן למצוא דברים נחמדים ונדירים יחסית בארץ? אני לא מדבר על בובות יו גי או אלא על דברים קלאסיים ובוגרים יותר. לילדים בנפשם מצורף תמונה של הרכש החדש משם, שהצטרף לדיאבלו שנקנה בצרפת לפני 7 שנים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים