כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
http://axe.ateenk.co.il/ מזה מצחיק מינית ומשעשעת שווה לראות1!!! שרשרו תגובות ושילחו לחבריכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!
-
יש חנויות שאפשר לקנות בהם נגני mp3 באילת ? משהו בסגנון באג. אני יודע שיש בקניון שבסוף הטיילת חנות מחשבים קטנה. יש שם משהו? ואגב - שווה לקנות שם משהו כזה ? או שהמחיר שלהם גבוה ב-20 אחוז ואז הם מורידים 17...?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
So , סיימתי קורס דרג ד' בטכני , ומיום ראשון אני צריך להתייצב בבמצ"א 108 שבצריפין . אני מאשדוד והבנתי שזה משהו כמו שעה וחצי עד שעתיים זמן נסיעה . יש לי בערך מידע על איך להגיע , אני פשוט רוצה לשמוע עוד כמה פרטים ... אולי יש פה חבר'ה מבמצ"א , שיספרו איך שם ...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוסף מזון קריאטין נחשב לתמריץ?? זה פוגע בשינה? חשוב לי לדעת את זה! תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה הרבה חול. 30 שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא ר…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא ממש עניין חשוב, אך אותי שעשע קראתי בכתבה עדכנית באתר על המסך החדש הצפוי לIPAD3, ואז ראיתי בצד [איפה שבד"כ ממוקמות מודעות מכירה באקראי מלוח "יד שניה" של האתר] מודעה על "מחשב איכותי וחזק במחיר מעולה". אני לא מחפש מחשב, אבל תמיד שמח "להתעדכן" ולהתרשם בשווי של מערכות ורכיבים מסוימים, סתם לידע הכללי. הקלקתי- וראיתי למעלה מחיר של 3000 ש"ח... "זה צריך להיות חתיכת מחשב" חשבתי לעצמי... ואז שמתי לב למפרט... ואאאאז שמתי לב לתאריך.... מה המסקנה... כדאי אולי להסיר מודעות מכירה ישנות ולא רלוונטיות מהמאגר? כי הן "תופסות" במידה מסוימת את הסיכוי של מודעות שכן רלוונטיות, להחשף לעיני הגולשים.... לא קריטי, לא כ"כ חשוב, אבל סתם נקודה למחשבה. אותי זה שעשע טיפה : שבוע טוב [atta…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא ממש הצלחתי לכוון לאיזה פורום אני צריך להדביק את הנושא הזה אז שמתי בכללי אני בטוח שמפה זה יגיע למקום הנכון. בכל מקרה אני בעל עסק ובין השרותים שלי נכלל צילום ופקס בקטנה... בקטנה ולאט לאט גודל. עד היום הייתי על hp officjet 8500a ואחרי המון בעיות החלטתי לשדרג... אני מחפש משהו אמין וחסכוני משולב כמובן ושיהיה לייזר. לא משנה לי אם זה שחור לבן או צבעוני העיקר שהטיונר לא יעלה לי 1000 שח. אני די נואש מהחוות דעת הלא אמינות בזאפ... מה גם שכמעט ואין. תראו למשל פה המדפסת נראת מפלצת ראיתי גם ביוטיוב קצת עליה... והחוות דעת נשמעות בזאפ מפחידות מאוד. סומך עליכם! אם יש מישהו שיכול להמליץ מנסיון זה הכי טוב! תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
" גוגל עלולה למצוא עצמה חייבת לאורקל מיליארדי דולרים על שהשתמשה בג'אווה, שפת התכנות והטכנולוגיה שבבעלות אורקל, במערכת ההפעלה שלה למכשירים ניידים, אנדרואיד." - TheMarker הכתבה המלאה אז מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://stage.co.il/Stories/616037 תיראו עד הסוף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנחנו רוצים לסוע בשבת בערב לכינרת. נקח אוטובוס מתחנה מרכזית בת"א. אני צריך המלצה לחוף מסודר וזול לאוהלים, שאפשר לעשות שם על האש. והאם האוטובוסים עוצרים ליד החופים או במרכז העיר בלבד?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כיף זה להוריד מFILEFLYER על 1.10MB לשניה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטע הורס http://www.dumpalink.com/media/1116958595/Real_Life_vs._The_Internet עריכה: למי שרוצה יש גם גרסה באיכות טובה יותר: http://www.jengajam.com/r/RvB-NYC2
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211720,00.html כן רבותיי, הודיעו נא בראש חוצות: הגיעו ימות הגאולה! התופעות להן אנו עדים לאחרונה מאמתות את עיקר הנבואות הכתובות במגילה הקדושה שנמצאה גנוזה במחילה לרגלי הרי הרץ - אדמת רפובליקת גרמניה כיום: זרועות המחץ הערנביות החלו להשתלט על המחוזות הטבטוניים העתיקים ובקרוב תחלנה במסען הבלתי נמנע לכיבוש פלנטה זו וטיהור המין האנושי מהתרבות הקלוקלת המאפיינת אותו. נסיונות התנגדות לערנב הגדול ולכל אשר הוא מייצג ידוכאו במהירות ובאכזריות ערנבית טיפוסית; לפיכך, אני מציע לכל מי שחייו הנאלחים יקרים לו להניח צנצנות כרוב כבוש בפתח ביתו - מנחה צנועה ובקשת מחילה מהר ערנב - מי ייתן ויגלה הוא חמלה כלפיכם וכלפי בני ביתכם ותחסך מיכם אימת המאורעות הב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעזוב לרגע את Milf שלא קיבל מספיק בוולנטין וכנראה לא יודע מה לעשות עם עצמו היום. נמאס לכם מפופ טיפשי, דאנס שיטחי והאוס קדחני שחוזר על עצמו כבר משנת 98? מחפשים מוזיקה לשמוע בווליום שירעיד את העצמות של השכנים. M.I.A. - Arular המלצה חמה שלי. משהו מיוחד וטרי שיר אהוב - 10 DOLLAR אני מנייח שהרוב לא יתלהבו , זה לא "מיינסטרים" , אבל בכל מקרה זה שווה בדיקה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-