כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
השיר מתחיל בדקות 11:20 מתי שהם נכנסים לממלכה איך לעזאזל קוראים לשיר אני חייב לדעת זה משגע אותי!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעשייה מרכינה ראש בפני האיש שעיצב מחדש את ז'אנר הפעולה, הקים את האימפריות של Infinity Ward ו-Respawn והוביל את המהפך של Battlefield, לאחר שמצא את מותו בטרגדיה בכביש המהיר בלוס אנג'לס כשהוא בן 55 בלבד. צפו ברגע הפגיעה שתועד בוידאו:לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
או כאלה שלומדים עכשיו? או שבדרך? או שרק חולמים? אני מדבר על אלה שסיימו טכניון/אוניברסיטה ולא מכללה. בקיצור: יש עבודה בתחום עם משכורת התחלתית של 10 אלף?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
זה נכון שמעתי שמועות שיהיה אפשר לשנות חברות ולהשאיר את המספר הגיוני??? זה יהיה סוף הדרך !!!! אף פעם לא שיניתי רק בגלל המספר!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להוריד את השירים של "קוקו" מהתוכנית???? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי ללמוד לתעודת MCPD, לדעתכם כדאי? אני מתלבט, הלימודים הם בהיקף של 350 שעות במשך שנה וחצי (עד סוף י"ב, עכשיו אני י"א), זה מלא מלא שעות.. מצד אחד זה מלא זמן ומלא השקעה וממלא יש לי מלא לימודים ומלא עיסוקים.. מצד שני הבנתי שלומדים שם תכנות C# .NET וזה נושאים שאולי אני לא אגע בהם בהזדמנות אחרת כי אני מרחיב בבית ספר 10 יח"ל אלקטרוניקה ו5 פיזיקה.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות..[br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 17:54:15 אף אחד פה לא שמע על זה? :-\ :-\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת איזשהו פרוייקט אני צריך להעביר "קורס טיס" לכ30 ילדים, איך לתפעל מטוס והכל. מידע פרופר יש לי, אם יש אתר עם הפעלות או משהו... אשמח לקבל לינק
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=gPUQeti36bM&feature=player_embedded אהבתי תשיר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני ועוד 3 חבר'ה שלי רוצים להיפגש לשבת איפשהו ועל הדרך אמרנו למה שלא ניפגש לאיזה הופעה או סטאנדאפ טוב.. אבל הבעיה שאין לי ממש מושג איפה... בעיקרון אנחנו מחפשים מקום שאפשר לשתות, אולי גם לאכול (לא חייב) ושיהיה כזה איזה אירוע מרכזי, הופעה או משהו.. ליום שבת הכי טוב.. בנתיים בדקתי באתר של עכבר העיר מצאתי כמה נחמדים, אולי יש לכם עוד...?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קרה לכם פעם שהייתם כל כך מאושרים עד שחשבתם לעצמכם או מלמלתם: "וואו, אני יכול פשוט למות כרגע וממש לא יהיה אכפת לי..."? זה ממש מעניין אותי.. נ.ב. זהו אינו דיון ספאם! אם אתם לא מבינים מה אני רוצה אז כנראה שהתשובה לשאלה שלי היא שלילית, נא לא להספים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס לתומי לאתר Walla מדפדף בכתבות , ואופס נפתח לי חלון בדיוק כמו של חדשות וולאה ומה יש שם ? לקח לי כמה דקות להבין שהם בנו בדיוק את הדף של החדשות אבל בגרסא של פרסומות של סלקום !!! אני תוהה ולא מבין לאן נכנסתי , ומה קורא עם האתר של וואלה . חוץ מזה כל הזמן קופץ לי הפלאש המעצבן הזה של וואללה ושל תפוז ! צריך לעשות מרד צרכנים על האתרים המפגרים האילו !!! קישור : http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ads/cellcom
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה על המחשב שלכם : המחשב בתוכו הכל כולל מסך כולל צורבים כוננים דיסקים קשיחים מעבדים וכל העולה על דעתכם .... מצפה למצביעים *כל אחד יכול להצביע 2 פעמיים ! *ללא הגבלת זמן המחשב שלי נקנה ב- 7500 ש"ח.....אני טס להצביעה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשפח לי בקבוק מים כמה ימים ולא שמתי לב על שטיח מקיר לקיר והכל מסריחחח שפחתי על זה אקונומיקה עם קצת מים וזה עדיין מסריח (איך האקונומיקה תתיבש? יווצר על זה עוד עובש/חיידקים?) תעשו טובה תגידו איזה פיתרון מדעי מגניב כזה, זה נושא מסובח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-