עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by genia,

למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Djx,

http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp בדיקת ראייה און ליין תרגישו חופשי לפרסם את תוצאות הבדיקה נראה מי רואה פה טוב ומי לא ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EasyPooper,

שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איך החיבור אמור להיות כתוב ? מה םהכליים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yossi_s1,

קניתי MP4 באיביי וכשקיבלתי אותו גיליתי שיש בו הרבה פחות זיכרון ממה שהמוכר הצהיר. פתחתי קייס בפיפאל והשארתי לו פידבק שלילי. המוכר הציע לי החזר מלא, הסכמתי, ופיפאל סגרו את הקייס (חוצפנים, באיזו זכות הם סוגרים, אני אמור להיות מי שסוגר את הקייס) עכשיו אני לא מבין כל כך מה הצעד הבא. קודם כל בחשבון פיפאל שלי אני עוד לא רואה שום החזר, זה בסדר? דבר שני פתאום הופיע לי באיביי שאני צריך כביכול לשלם שוב את המוצר אבל מצד שני באיקון של התשלום כתוב שהכסף הוחזר, זה בכלל מבלבל ואין לי מושג מה זה אמור להיות. איך אני מתקן את הפידבק שהשארתי למוכר? לפי העמוד עזרה של איביי אני אמור לקבל מייל עם לינק כדי לתקן את הפידבק אבל לא קיבלתי כזה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Booobb,

יש מישהו שיודע מהם הדרגות של צה"ל (בחיל הרגלים, אם יש בכלל הבדל), מטירון עד אלוף. זה לאיזה עבודה קטנה שאני עושה על צה"ל ולא הצלחתי למצוא באתר שלהם את כל הדרגות.. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ZacNaboot,

קיבלתי את הרעיון על המשחק הזה מפורום אחר מה שצריך לעשות זה לתת "באן" על כל דבר שקשור וגם לא קשור איכשהו למשתמש, זה יכול להיות כל דבר שעולה לכם בראש (גם אם זה קשור לפרופיל שלו או לאיזה בדיחה פנימית שלכם או אל צורת הדיבור/לבוש/כתיבה שלו) לדוגמה: משתמש1: קיבלת באן על זה שלא עברת את 500 הודעות משתמש2: קיבלת באן על זה שאתה מתרברב שאתה עברת את ה500 הודעות משתמש3: קבלתה באן אל זה שיש לך 0 בREPUTATION משתמש4: קיבלת באן על זה שיש לך שגיאות כתיב נ.ב. תזכרו שזה רק משחק, אף אחד לא יתן לכם פה באן במשחק הזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אלוויס,

שלום, אני לא מצליח להירדם עכשיו כי כואב לי מאוד אוזן שמאל....נראה לי בעיקר בגלל ששמעתי מוזיקה בוליום מאוד גבוה... בבקשה תעזרו לי .... אני בוכה פה ממש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sniper434,

הזמנתי לפני 3 שבועות פריט מאייבי בשווי 62 דולר,במשלוח USPS כולל מספר מעקב,ועדיין לא קבלתי את הפריט. המוכר רשם לי שהמשלוח עלול להתעקב בגלל החגים,אבל אני לא סומך על זה. המספר מעקב מראה לי שהחבילה נשלחה בסניף דואר בUSA ע"י המוכר. הבנתי שבמשלוחים שמעל 50 דולר,חייבים לשלם מע"מ במכס.. יש מצב שהפריט נמצא במכס והם פשוט מתעצלים לשלוח לי מכתב ? איך אני מברר אם המשלוח תקוע במכס ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. <צונזר...מצטער, מוגזם מדי.> אחד המטורפים, לדוברי הרוסית אנא פרשו את זה, צחקתי אבל מהתמונות לא מהטקסט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם דגם הגיימינג העתידי של AMD יהיה עוצמתי יותר מה-GeForce GTX 1080, למרות הכל? לכתבה

13. עד לפני חודש נהנתי לי מאינטרנט מהיר בחבילה של 5 מגה עם בזק בינלאומי ובזק. בחודש האחרון הלכו וגדלו הבעיות. האינטרנט מתנתק כל כמה דקות, איטיות מטורפת בהורדות, P2P שלא זז, גלישה איטית בכלל. בסופו של דבר הגעתי למצב שבו האינטרנט בכלל לא התחבר בקיצור קצר ביותר: אני מתקשר לבזק - בודקים מה הבעיה - מורידים לחבילה קטנה יותר - שולחים טכנאי - טכנאי מגיע, לא עושה כלום - מתקשר לבזק - שולחים עוד טכנאי - טוכנאי לא מגיע - אני סובל כמה ימים עם מהירות אינטרנט נמוכה יותר - שוב בעיות, אינטרנט לא מתחבר - מתקשר לבזק - מזההים את התקלה - מורידים שוב חבילה ושולחים טכנאי - טכנאי לא מגיע - מתקשר שוב - בזק מוציאים תירוץ מהתחת "אין אפשרות לגלוש בחבילה של 5 מגה באזור שלך" למרות ששבועיים לפני גלשתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בקטע של העשן השחור שנעצר מול מיסטר אקו, עוד ישהו שם לב שלהבזקי תמונות? יש שם הבזק אחד של ילדה (ואיי יש לי צמרמורת שאני כותב את זה) שמתם לב? תיאוריות רציניות מישהו? :

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. במהלך שיטוטיי באינטרנט נתקלתי במאמר על האתר "The Million Dollar Homepage". האתר היה הוא רעיון טיפשי בעיקר, שמשום מה ובאופן מוזר לגמרי הצליח להביא לבעליו בערך מיליון דולרים, בעצם על שום דבר... האתר נוסד בשנת 2005 על ידי הסטודנט אלכס טו בן ה-21 מווילשייר שבאנגליה, במטרה לממן את הלימודים האקדמיים שלו. מה יש באתר הזה? בסך הכול מעין תמונה גדולה, המורכבת ממיליון פיקסלים (בצורת ריבוע של 1000,1000). כל פיקסל נמכר תמורת דולר אמריקאי אחד, בחבילות של 10 × 10 פיקסלים (כי פיקסל אחד קטן מדי בשביל להיראות). הרוכשים סיפקו קובץ תמונה בגודל השטח שנרכש, היפר קישור (URL) וסיסמת פרסום שתוצג כאשר סמן העכבר מרחף מעל לתמונה. מטרתו של האתר הייתה למכור את כל מיליון הפיקסלים וליצור הכנסה של מיליון…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. למישהו בכלל היה ספק? סרט המשך ללהיט הגדול של קיץ 2015 כבר נמצא בשלבי הכנה, עם יעד להשקה בעוד שלוש שנים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עם-הפרהיסטוריה-בא-התיאבון-עולם-היורה-2/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kobipk,

לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 אני רוצה לדעת עם הוא יחזיק לי תמשחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zorgi,

שעשועון טלויזה ביפן, וכמה מתיחות .כנסו זה חזק. http://www.youtube.com/watch?v=3ihyj1xhOvM http://www.vidilife.com/video_play_1120070_Crazy_Japanese_Komodo_Dragon_Game.htm היפנים האלה קרועים על כול הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, עד לאתמול יכלתי להכנס לאתר זה ללא בעיה בפיירפוקס ובאקספלורר. מאתמול משום מה אינני מצליח להכנס לאתר, ומצליח רק באמצעות HIDEMYASS. אשמח לפתרון אחר, תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. יש ברשותי 2 מחשבים שולחניים שאני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור אותם המחשב הראשון: PENTIUM4-3GIGA זיכרון512mg כונן קשיח 160G כרטיס מסך חיצוני NVIDIA GeFORCE 6600GT לוח אם אינטל רוק לייק (פרל) מעבד 3 GIGA המחשב השני: PENTIUM DUAL CORE E-2180 זיכרון 2GIGA כונן קשיח 250G כרטיס מסך חיצוני פנימי לוח אם JETWAY 2G-RAM מעבד E-2180 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MacGyver,

שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היום אישרה וועדת הכספים את העלאת משכורתם של שרי הממשלה והעומד בראשה בסכום שבכותרת. כל אחד ואיך שמרגיש לו .... לא יודע מה איתכם, אבל השרים נהנים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים