עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

אדיייייייייררררררררררררררררר!!!!! :lol: http://fs5.deviantart.com/f/2004/359/4/c/halflife2.swf

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by R3gM4n,

את הבאן כבר נתנו לו, אבל עדיין הספקתי לתפוס תמונה קטנה שמתעדת את החוסר חיים ומחלת הנפש העמוקה אשר שררה באחד ממשתמשי הפורום המרוגזים בשעות הלילה הקטנות: (וכן, גם אני משחק בMAFIA WARS )

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gohan,

יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by InFecT[0]r,

הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ציינו את הסידרה/מכשיר, ואם אפשר כמה מילים על המשחק.... הא.. וכן סנייק זה משחק ענק...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoav9,

אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע. תגדירו עכבר חומרה????????? (ולא gkpl) נ.ב. הבהרה בנושא שיר: 1) היא ממש ממש לא פוטוגנית 2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה. 3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by [NOS],

1. קיבלתי הודעה שכתוב בה: This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment. You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! איך אני מעלה את ה RATIO ?? וכמה ג'יגה אני צריך להעלות כדי לשלוח הזמנה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

הטלויזיה לא מחובר לשום חברה, ולא עידן פלוס. הצהרתי זאת. אך הם ממשיכים להטריד עם איומים וקנסות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by danield51,

מישהו יודע כמה זמן אורך הגיבוש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לאחד מסרטי הבאט מן פס קול מדהים, אני זוכר כי היה לי אותו לפני כמה שנים טובות . אחד השירים אני זוכר הוא של זמר שחור משהו כזה הפזמון: and did you know?...........that when it snows........me eye become brighter, my XXX become XXX XXX=לא יודע, לא ...XXX אני חושב שאולי היה שם בסרט את הג'וקר, אם זה עוזר. מישהו יודע את השם של השיר והשם של הסרט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by darkman,

http://www.happyhenrik.dk/spas/celebxxx.swf cough...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by avi2014,

לאחרונה אבא שלי סובל מכאבי גב והוא מחפש מזרון נורמאלי.. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=WUORTOTEVA1 עד 2500..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by First Squad,

אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש ברשותי 2 מחשבים שולחניים שאני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור אותם המחשב הראשון: PENTIUM4-3GIGA זיכרון512mg כונן קשיח 160G כרטיס מסך חיצוני NVIDIA GeFORCE 6600GT לוח אם אינטל רוק לייק (פרל) מעבד 3 GIGA המחשב השני: PENTIUM DUAL CORE E-2180 זיכרון 2GIGA כונן קשיח 250G כרטיס מסך חיצוני פנימי לוח אם JETWAY 2G-RAM מעבד E-2180 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by overload,

נעזוב לרגע את Milf שלא קיבל מספיק בוולנטין וכנראה לא יודע מה לעשות עם עצמו היום. נמאס לכם מפופ טיפשי, דאנס שיטחי והאוס קדחני שחוזר על עצמו כבר משנת 98? מחפשים מוזיקה לשמוע בווליום שירעיד את העצמות של השכנים. M.I.A. - Arular המלצה חמה שלי. משהו מיוחד וטרי שיר אהוב - 10 DOLLAR אני מנייח שהרוב לא יתלהבו , זה לא "מיינסטרים" , אבל בכל מקרה זה שווה בדיקה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, וכפי שאתם יועים - ביה''ס מתחיל בעוד כ-9 ימים,ויש לי בעיה חמורה בערבית, אני לא יודע לקרוא אפילו מילה אחת! - ואני בדיוק הסתכלתי בספר - הכל כתוב בערבית,ממש כלום בעברית. זרקתי כבר את המחברת,ושנה שעברה הממוצע שלי בלימודים ירד בזכות המקצוע הנ''ל. מישהוא יכול לתת לי הצעה איך להשתפר (ולו במקצת). בתודה, MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

כמה אנשים בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

20. שמו לי פלטת הרחבה ללסת העליונה, ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה- אבל היא ממש מציקה לי, ולא בגלל הלחץ בשיניים אלא כי אני לא יכול לסגור את הפה כמו שצריך ולאכול פיתה למשל זה כמעט בלתי אפשרי ומלווה בכאבים. לפי דעתי ההרכבה שלו על הפנים (כי לפני כן היו אמורות להיות לי 4 גומיות להרחיב את השיניים, ולפי מה שהבנתי 2 מהם "נפלו" [לפי מה שאני זוכר היא בכלל לא שמה לי את ה2 האחרות]). אז ככה זה אמור להיות האי נוחות הזאת? היא אמורה לעבור? מחר אני הולך אליהם בכל מקרה בתקווה שאפשר לתקן את זה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כבר מצאתי... למנהלים: אפשר למחוק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לא כל גוזל חותך את השמיים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.