עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cryptonite,

שלום,אני סתם רציתי לדעת אם מישהו היה שם ויכול לתת חוות דעת כי אמרו לי שדווקא סבבה שם ומחירים זולים תודה ויום טוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קיבלתי זימון למבחני התאמה לחיל המודיעין. למישהו יש מושג מה עושים שם? (זימון ראשון) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי קרוב לבית סניף של KSP.. לא קניתי שם אף פעם שום דבר ואני לא מכיר אותם... כדאי ללכת אליהם או שיש איזה משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hercutrek,

אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by redti,

שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שמות של שירים של מדונה סגנון שנות ה-80 דוגמת השיר la isla bonita ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dark Respect,

אני מחפש טראנסים יפנים מהירים עם מלודיות ארוכות מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איך החיבור אמור להיות כתוב ? מה םהכליים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by רוני1,

בליוןנטורק אין יותר לינקים. אם באופן תאורטי בלבד אתם הייתם מחפשים איזה סרט (משהו בלי זכויות יוצרים , חוקי כזה אתם יודעים... איפה אתם עושים את זה?? ראיתי כמה אתרים אבל השמועות מספרות על מהירות דלה בעקבות חוסר במקורות. ואולי בעצם אתם מעדיפים פאבים???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להוציא חולצות לצוות שלי בצופים, והיה לי רעיון מגניב עם התמונה של... בירז'יט (המנקה המוזרה.. ) לא יודע איך נזכרתי בזה אבל זה ממש מתאים, הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיסק של המשחק ואין תמונות באינטרנט.. :-\ אני צריך או תמונה שלה מהמשחק הראשון עם מגב (או מה שזה לא יהיה שהיא כל הזמן מחזיקה.. ) או תמונה מדיסק השני (ששמה היא נראית ממש עצבנית.. היא הולכת עם פלומבה מכות...) תודה רבה ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין ירושלים לבן גוריון, אבל אני פתוח לשמוע הצעות. האם יש הבדל משמעותי בין שתי האוניברסיטאות הנ"ל? מישהו יכול לשתף אולי חוויות מהלימודים שלו? מדובר בתואר ראשון אגב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קראתי בכמה מקומות ברשת שהפיירפון כלכך כשל שאמאזון רוצה לפנות מקום במחסנים אז מוכרים אותו ב1$ כמו שעשו HTC עם הפייסבוק פון, אבל אני מוצא אותו רק ב400$ ומעלה. היה/יהיה או לא ולא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eviatar28,

לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by הדוד משה,

היום הגיע אלי סמס כדלקמן: שם השולח: FACEBOOK אין לי חשבון פייסבוק ואני לא יודע מי זה עידו, אבל זה נראה כמו מקרה פישינג\ספאמינג ברור, שבו השבת SMS תהיה גרועה כמעט כמו כניסה ללינק (אם מישהו מוכן לברר מה זה האתר הזה בכלל). מזכיר מאוד את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538680.0 עוד מישהו נתקל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by פילון153,

הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, ביום ראשון הקרוב אשנה סטטוס ל"חייל משוחרר", ואני מחפש לעצמי תחום ותעסוקה שיעניינו אותי וחשבתי ללכת על קורס טכנאי-מחשבים. מכאן צצות להן כמה שאלות: 1. אין לי 12 שנות-לימוד, והרקע שלי במחשבים חובבני (זה משהו שבא לי בצורה אינטואיטיבית, הייתי אומר). האם יש לנושא זה משקל על תנאי קבלה למוסדות שמעבירים קורסים מסוג זה? 2. האם ניתן להשתמש בפקדון לצורך תשלום על הקורס, וכמה זמן הוא אורך? 3. האם שווה בכלל להיכנס לעסק הזה? האם יש ביקוש גדול, או שמא יש עודף טכנאים בשוק? חוץ מלהיות עצמאי, האם יש חברות שמחפשות טכנאים? מהו השכר הצפוי לסוג זה של עיסוק? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by OR007,

תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו ! חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא ! :jump: :hi: עריכה - אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני די חדש בנושא הזה של נגינה בגיטרה , אני מניח שזה לא המקום הכי מתאים לשאלות הללו אבל אני מאמין שכל נגן ידע לענות לי על התשובה - ואני בטוח שיש פה כאלה. אני מנסה לקרוא את הטאבים, ואפילו די מצליח לי - אבל יש משהו שאני לא מבין. למשל ניקח את הדוגמא הזאת: מה פירוש האותיות שמעל הטאבלטורות? אני יודע שזה אקורד אבל מה הקשר שלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jeyjey,

בתקציב של 500 ש"ח - לקנות מגהץ קיטור זול או אדים יקר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by r0ckY,

שלום, מה דעתכם על החנות? איך שירות שלהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בעונה השניה פרק 2 זאת שהיתה בפיג'מות מופיעה או שזאת אחת שממש ממש דומה לה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by freee,

שלום, מישהו פה בפורום רואה אמריקן איידול? לכול מי שלא יודע מה זה: זה כוכב נולד של אמריקה על הבסיס של אמריקה כול המדינות בעולם עשו את הכוכב נולד שלהם. יש את זה בערוץ 3 בימי שישי ושבת.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.