עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

כרומקאסט חינם ברישום ל-3 חודשי סטרימינג לאחד ממבחר הערוצים לבחירה. יוצא 8.97$ אם בוחרים את הערוץ הזול ביותר: https://ownzones.com/chromecast-free-media-player/ תנאי המבצע : דרוש כתובת אמריקאית. עד 4 מכשירים פר כתובת רשומה. עד 45 ימים למשלוח מרגע הרישום. המבצע עד סוף מאי. תודה ל oreach מפורום .hometheater על ההפניה למבצע. אם מישהו מנסה ומקבל (לפחות עד למחשנים של BUY2USA או שירות דומה) - שידווח.

2. Started by Nemesis,

מישהו מבין קצת באופניים חשמליות? שוקלים בחיוב להפטר מהרכב של בת זוגי שנוסע 6-7 אלף בשנה בלבד. בזבוז כסף משווע. המסלול העיקרי שלה זה מפ"ת לרמת החייל ובחזרה. מדובר על כ-7 ק"מ לכל כיוון. עדיף משהו מתקפל בקלות, ולא כבד מדי. יש מעלית במקומות העיקריים. נתקלנו באופניים של Jager שהיא נדלקה עליהן, עם שלדה נמוכה ועגולה. במפרט עם סוללת 48V, חישוקי אלומיניום ובלמי דיסק מדברים כבר על סביבות ה-8,000 ש"ח. לא שבלתי אפשרי, השאלה אם יש תמורה יותר טובה למחיר לצרכים שלה. ראיתי גם Neo Eagle, אבל במחיר של כמעט 13 אלף זה כבר ממש מוגזם. בקיצור, הלכתי קצת לאיבוד בין כל הזבל הסיני שמסתובב בכל מקום. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by AvlK,

שלום חברים משום מה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש האתר של PPCS לא עולה לי, אני מקבל איזה שגיאה מוזרה.. מישהו יכול בבקשה לנסות ולומר אם עולה לו וזה בעיה רק אצלי? תודה מראש.

4. Started by R'n'B,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת. ברצוני לעשות השוואת מחירים. חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת, ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם אתר אינטרנט שניתן להתרשם מהמחירים שלהם? תודה.

5. היי לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז הלכתי על פה... האם ניתן להזרים וידאו (או תמונות\מצגת) מלפטופ לטלויזיה (חיבור HDMI) אבל להמשיך להשתמש במחשב כרגיל ? כלומר, שאני אוכל נניח לגלוש באינטרנט ועל מסך הטלויזיה יראו סרטון שמגיע מהמחשב ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by OreoCookieh,

אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. הי אנשים, אני רוצה לעבור לגור עם בת הזוג שלי קרוב יותר לעבודה שלי ושלה. אני עובד בגבעת שמואל והיא ברמת החייל. אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על שכירות אבל רוצה דירה נורמאלית (קצת ניגוד...) חשבתי לעבור לבני ברק, אני מגיע מרקע דתי (כיום אני לא דתי - אבל מכבד ומכיר את הדת) ככה שלא יפריע לי לגור שם. בקיצור, איך אני יכול לדעת איזה שכונה היא חרדית מאוד ואיזה שכונה היא חרדית "לייט"? איך אני יכול לדעת אם נתקבל יפה בשכונה ? אני הולך למהלך כזה רק כי אין לי ילדים ואני רק שוכר דירה ולא קונה כרגע. אשמח לעזרה תודה

8. Started by dovik,

שלום לכולם. אם תשימו לב לשעה הוצעת ההודעה, תראו זמן די מוקדם. ובכן, אני מגיע לעבודה עם הסעה ורציתי לשאול ולשמוע עצות. צריך אתר (לא אפליקציה) שמחשב את המסלול הקצר ביותר ע"י הכנסת נקודת היציאה, נק' היעד וביניהן אולי 10 נקודות-כתובות באמצע. ניסיתי לעשות זאת דרך אתר mapa.co.il אך זה הציע תוצאה מאוד לא הגיונית.. מה תגידו? יום טוב לכולם

9. Started by lev-27,

איפה אתם גולשים בשביל לשרוף את הזמן? כל כך נמאס לי לגלוש ב-Ynet...

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה. הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין... (הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Stingray,

היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי טלויזיה בסלון (סמארט טי וי), מחובר לטלויזיה אנדרויד TV BOX. המחשב נמצא בחדר סמוך, אך כדי להעביר כבל HDMI צריך לפחות 25-30 מטר, זה אומנם פתרון קל , אך לא הכי אסטטי וחכם. האם יש דרך כלשהי להשתמש במחשב ולצפות בו דרך הטלויזיה בסלון ללא חיבור HDMI ? תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה

14. Started by matanv,

שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by noodle,

אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ModChiP,

סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Symbore,

אז מחיפוש קצר ברשת למעט קורסים שעולים כסף אין שום מידע על המבחן. אני יודע שאני צריך להרשם באתר הרשמי ויש מועדים (פעם בחודש לערך) בהם המבחנים מתבצעים בערים מרכזיות בישראל. אין טלפונים של המקומות, אין ייעוץ, אין כלום. יש לי אנגלית טובה. אני קורא להנאתי ספרים באנגלית, סיימתי מעל 90 ב-5 יחידות והוצאתי 147 באנלגית בפסיכומטרי. עם זאת, הייתי רוצה לדעת מה מצפה לי במבחן והאם יש תרגילי דוגמא או ספרים או משהו. האם יש פה אנשים שעברו את התהליך ויכולים לייעץ לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 11.9k צפיות
  19. רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין להזמין חבילה מVITACOST דרך DHL, המוצר הוא תוסף תזונה במשקל של 5.5 קילו המחיר למוצר הוא 40 דולר + 43 דולר למשלוח .. אני מודע לזה שקיימות הגבלות על חבילה מבחינת המחיר והמשקל וגודל וכו'.. איך ואיפה אני מברר את ההגבלות הנ"ל לגבי החבילה הספציפית הזו והאם צפוי לי תשלום נוסף בעת הגעה החבילה לארץ ? חבר שלי אמר לי שיש בעיה עם חבילות אשר תכולתן מזון שהן מעל 5 קילו, האם זה נכון ? ומה היא העלות הנוספת לחבילה בגודל שמעל ל5 קילו? האם מבחינת המחיר קיימות הגבלות גם כן ? והאם מסתכלים על המחיר של החבילה עצמה בלבד או החבילה והמשלוח כאחד? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yarin153,

שחקתי עם הממיר בבסיס ועכשיו אין לי קליטה ניסיתי לשנות את הלווין כי היה לנו בעיות קליטה ועכשיו זה לא עובד... איזה לווין לבחור?

• 7 תגובות
    • 19.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.