עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by card,

כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by F430,

יש שק שינה ברמה של מה שיש בקישור במחיר יותר שפוי? התכנון טיול למזרח צריך שנה מינוס 6 עדיפות לפוך חומר פינימי וקל משקל http://alpinestyle.co.il/Product.asp?productid=34&catcode=20

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Gil28,

למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SimonSays,

האם אפשר לצאת לחול בזמן סדיר ללא אישור? נגיד לטוס לקפריסין ליום אחד ולחזור בזמן שאתה בחופש מהצבא, האם יש איזשהו איסור יציאה מהארץ לחיילים אןו שלא?

• 7 תגובות
    • 16.4k צפיות
  6. כל כך צחקתי.

7. Started by mshe35,

<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omerha,

http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by האיש הירוק,

שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Joli,

נכנסתי היום ל YNET וראיתי כתבה שהזכירה לי איזה מדריך פה, וראו איזה פלא.. המדריך שלכם: http://hwzone.co.il/guides/pcportal הכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167546,00.html

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by MODY69,

אהלן, מחר אני נוהג דרך כביש 4 מכיוון צפון לפ"ת. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נוהג בכביש זה בשעות הבוקר (אזור השעה 9), אני רוצה לדעת עד כמה הוא פקוק. האם יש בכלל פקקים בשעות האלה בכביש? כמה זמן זה יעכב אותי? תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן, מתלבט דחוף לאן להרשם, האם ליואל גבע או HIGH Q? לכל אחד היתרונות שלו... בשניהם מסכימים לאשר לי הנחה חריגה של חייל משוחרר בגלל שנגמר לי לפני 3 ימים החייל משוחרר 3 שנים... זה 2000 ש"ח פחות! ביואל גבע יש מורים ותיקים בעלי נסיון רב 2 ימים בשבוע של לימודים, שלישי ושישי. עבודה שהיא לא על מחשב. הקורס נפתח בשבוע הקרוב. ב HIGH Q דומה, אבל יש פחות תלמידים באותה כיתה, כל השיעורים מוסרטים בוידאו שאפשר לראות באתר במקרה ופספסתי, הנחה יותר גדולה בגלל שאני עובד שדה תעופה, קורס נפתח בסוף החודש 30/01 ומעכשיו אני יוכל להיות פתוח לחומר עוד לפני שנפתח הקורס. מחיר ליואל גבע - 6870 ש"ח מחיר ל HIGH Q - כ 5500 ש"ח. בנוסף לצערי אני צריך להתפטר מהעבודה כי לא יתנו לי משמרות סטודנט לחודשיים. אז…

• 7 תגובות
    • 12.1k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?

15. Started by 00000,

ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Access Denied,

מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by pwntigo,

שלום, יש לי מזגן אלקטרה 10I, ולאחרונה הוא פשוט לא מחמם קירור עובד מצויין אבל, כשאני שם אותו על חימום אפילו בטמפרטורה מקסימום הוא לא מחמם, אלא מוציא אויר רגיל. כאילו הוא עובד על אוורור, ניסיתי מצבים אחרים כולם עובדים ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה והאם זה דורש הגעה של טכנאי או שיש משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 7 תגובות
    • 20.9k צפיות
  18. Started by klayton,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by אישי555,

גם אתם קיבלתם את המייל הזה? אם זה אכן אמיתי - מה במילים פשוטות הם רוצים להודיע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Internal,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4180783,00.html זה כאילו סיפור מבדר , אבל מה הפואנטה? ועוד באתר כזה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  23. את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by מאיר פלג,

אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.