עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kidney_stonE,

אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by אישי555,

אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ag43,

בתקופה הזו של השנה הרשת מתמלאת במדריכים שמסבירים כיצד להגדיר את השעון בפלאפון למצב ידני כדי לא לחשוש לקום בשעה לא נכונה. יש דרך פשוטה לוודא האם הפלאפון שלכם יעבור לשעון חורף - בהרבה מאפליקציות השעון המעורר באנדרואיד מופיעה הודעת TOAST בעת כיוון השעון המעורר שכותבת עוד כמה זמן השעון יצלצל. במקרה שלנו - אם נכוון בשעה 8 בערב לדוגמא את השעון המעורר לצלצל בשעה 8 בבוקר, הודעת הTOAST תכתוב שהשעון יצלצל עוד 13 שעות (או יותר נכון 12 שעות ו59 דקות) ולא 12 (כנ"ל 11). כך נדע שהשעון בפלאפון מכוון לעבור בעצמו בזמן הנכון ולא נצטרך להתערב בהגדרות.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Parallel,

אוקיי סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...מעניין אותי בעקבות הפעילות המבצעית שנערכת בשטחים..הרבה חיילים משתלטים על משרדים שמלאים בכל טוב מבחינת מחשבים אני מתכוון אם כן...חבר שלי סיפר לי שמישהו שהוא מכיר נמצא שם...והוא יודע שהוא מחפש אוזניות מקצועיות וגם כרטיס מסך ...אם כן הוא עבר במקרה באיזה אולפן הקלטות והצליח להשאיל משם אוזניות וגם הצליח להביא לו כרטיס מסך..לא ידוע אם יצליח להשיג גם לוח אם ומעבד? מה אתם חושבים על זה?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

שלום הגיטרה שלי טיפה מזמזמת כשאני מנגן... במיוחד במתרים הגבוהים (במיקום הפיזי) עכשיו רציתי לדעת שני דברים... עכשיו אין לי כוח לקחת אותה לחנות למרות שהוא אמר שהוא יסדר את זה בחינם כי זה חצי שעה נסיעה... וגם זאת יכולה להיות אחלה היתנסות בשבילי... א. להגביהה את המיתרים או לכופף את הצוואר שלה? ב. איך לעשות את זה? (גיטרה עם גשר צף...) תודה רבה! טמיר

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by Sargon,

תמיד נהגתי לחשוב שהמוצרים לטיפוח העור הם סתם שטויות ולא ממש עובדים? אבל מסתבר שזה אשכרה עובד... מצאתי את הדף הזה: http://www.wikihow.com/Care-for-Your-Face-(Males) אבל אני לא מצליח להבין איך למצוא את המוצרים האלה בארץ כי יש מלא מוצרים והשמות מבלבלים... השלבים שאני מעוניין בהם זה ה CLEANSER היום יומי לנקות את הפנים. והEXOFLIATE פעם בכמה ימים. ושוב, צריך איזשהיא מברשת אבל לא יודע מה זה אמור להיות בדיוק, זה ספוגית? וMOISTOERZER משתמשים אחריי מקלחת? זה אני יודע שזה קרם לחות. אבל עדיין, יכול להיות הרבה מאוד מוצרים וזה מבלבל... למה אף אחד לא לימד אותי את זה בחיים? שמתי לב שלאח שלי המובגר ממני יש עור הרבה יותר נקי משלי... אוליי ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…

• 0 תגובות
    • 334 צפיות
  10. היי, משהו יודע אם אפשר (בBSPLAYER או תוכנת אחרות), לשנות את ידנית הטיימינג של הסאונד, כך שיתאים לוידאו כתוצאה מחוסר התאמה ביניהם? התופעה הזו מתרחשת ביותר מידי קבצי לאחרונה, ונמאס לראות סרט ככה. תודה רבה (ואני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה)

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by singera,

בעיר בא אני גר (גבעתיים) יש כמה חנות שעושקות אנשים!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: ומצאתי דרך שאפשר לטפל בחנות: יש לי מסך דפוק "14 ומה שאני ישה זה שאת הכבל דאטא אני יחבר לכבל מתח וברגע שהעושק יחבר את זה למחשב שלו יכנס מתח 220V למחשב דרך הכרטיס מסך אפשרות נחמדה יותר זה לחבר את המתח הגבוהה (24000 וולט) במסך לכבל דאטא ובכלל לאדות לו את המחשב !!!!!!!!

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by e.t,

סתם הוראות ששלחו לי במייל, לטיפול בכונן קשיח שעושה בעיות: http://w1.270.telia.com/~u27007970/ghetto.htm תגידו, האחריות תופסת במקרה כזה? ;D

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום מישהו ניסה את המוצר שמסיר רעלים ומתכות כבדות מגוף ועוזר בעצם לפעילות מוח יותר טובה ?

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by UponTheRose,

שלום,אני מסתקרן בעניין של מעבר דירה-צריך להתעסק עם כל כך הרבה דברים שזה סיפור רציני למישהו כאן יש ניסיון עם העניין?מישהו יכול לייעץ על טיפים על התייחסויות לדברים מסויימים? אני יודע למשל שצריך להתייחס לקטע של קרינה סלולרית, של שנאים קרובים לבית, שכנים, ביוב וכל מיני שטויות כאלו...

19. Started by iib,

http://www.5min.com/Video/How-to-Negotiate---Tips-for-Yahoo-5794173

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladbu,

בנו לי אתר יחסית חדש והייתי רוצה לשמוע קצת תגובות על העיצוב+טיפים כמובן www.videopoint.co.il בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by love-its-my-name,

שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by DeaglinG,

שלום, אני חייל שמשרת בתור מנהל רשת בפלחי"ק (פלוגת חיל קשר), והפלוגה שלנו נמצאת במצב חברתי ירוד ביותר, בעיקר עקב אנשים שהתשחררו והרוב חדשים. המ"פ שלנו אמר לנו שמי שיש לו רעיון ל"ערב גיבוש" (בבסיס כמובן), אבל משהו ברמה גבוהה, מוזמן להגיד לו ויקבל את כל מה שהוא צריך בשבילו. כמה דוגמאות למה שהוא נתן: 1) סרט. עכשיו לא סתם לשבת ולראות סרט, אלא לארגן כמויות של פופקורן, מזרונים במגרש, מקרן, גיטרה, והכל בשנטי עד אור הבוקר. הכנה של בריסטולים עם פרסום הסרט וכדומה. השקעה רצינית. 2) ערב תירס חם. קונים 20 קילו תירס ורוטב צ'ילי, ועושים ערב תירס חם כמו בקום המדינה. אני מחפש רעיון למשהו רציני ממש. משהו שיצרוך עבודה של יומיים לפחות, אבל שיגרום לפלוגה להיות בשוק. יש עצות?

• 15 תגובות
    • 8.2k צפיות
  23. Started by nizzan7,

שלום, יש לי מישהי שאני ממש אוהב ואני חושב שגם היא אוהבת אותי, אני רוצה להציע לה חברות וכבר קבעתי איתה ללכת לסרט יום רביעי היא בחרה שרק 3. עכשיו אני צריך טיפים איך להציע ומתי? לחברה הקודמ שלי נתתי שרשרת חצי לב, אתם חושבים שכדי גם הפעם? (הן אוהבות את זה או חושבות שזה ילדותי?) אגב קוראים לי ניצן וגם לחברה הקודמת שלי קוראים ניצן וגם לחברה הזאת קראו פעם עד שהיא החליפה את שמה ניצן נכון יפה? ;D אני בן 14 וחצי אז אל תתנו לי רעיונות לחתונה! תודה מראש, ניצן

• 363 תגובות
    • 28.6k צפיות
  24. Started by Ido.G,

היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם! הייתי רוצה להפוך את התרד הזה לתרד של טיפים ודיון על התנהלות כלכלית נכונה. בעיקרון אני שואל עבורי - אדם רווק שעובד ולומד, מחזיק רכב ורוצה לשכור דירה, שגילה שבחודשים האחרונים הוציא הרבה יותר מידי ממה שחשבתי שאני באמת מוציא. אין לי שום בעיה אם תביאו פה טיפים שיתאימו לזוג\משפחה, אך נא ציינו זאת (שאדע מה רלוונטי לי ומה לא). אני אתחיל בכמה אגדות ששמעתי, אשמח אם תוכלי לאמת (או לא לאמת) את נכונותם. 1. פחות שימוש באשראי 2. פחות הוראות קבע וכל מיני מנויים. אומנם פסיכולוגית הרבה יותר כואב ללכת לחדר כושר ולשלם על כל ביקור, אך לרוב רכישת מנוי יוצאת יקרה יותר במובן של עלות ביקור מאשר עלות ביקור בודדת. כמו כן, סעיף שנורא כואב לי, זה בטוח צד ג' לרכב שכולל גרר ושמשות. תיאורית זה…

• 58 תגובות
    • 7.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.