עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ToMuSH,

אהלן חברס, אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם. תודה רבה מראש אנשים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by Gilo2005,

אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לדעת האם אפשר בשירות סדיר (13 חודש בצבא) אפשר לנסוע לחו''ל ללא אישור? יש לי וועדה רפואית וכנראה יביאו לי 20 גימלים, לפחות! מה יקרה במידה ואני נוסע לחו''ל ללא אישור? מה הסיכוי שלהם לדעת מה קורה איתי?מה הסיכוי שהפרטים שלי שאני נוסע ישר ישלחו לצבא? תודה.

• 24 תגובות
    • 15.9k צפיות
  5. Started by ngc224,

שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by jeyjey,

ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by חן מ,

אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. אז אני מגיע ללונדון אחרי שהייתי שם כבר פעמיים עם משלחות, ולכן לא הספקתי לעשות שם הרבה, הפעם אני יוצא לבד ( ובערך שבוע אחרי מתגייס) אז התחלתי לעשות רשימה של מקומות שאני רוצה לבקר בהם, לא רק הכי מוכרים, שבהם כן הייתי עם המשלחות, ורציתי לקבל קצת רעיונות למקומות, או סתם עצות לטיול.. (אני הולך להתאכסן בYOUTH HOTELS כאלה בחדרים של 6-8 אנשים בחדר כדי לחסוך כסף, אין לי ממש הרבה כי גם קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה) אז המקומות שאני ממש רוצה לבקר בהם: MPH'05 http://www.mphshow.co.uk תערוכת רכב שנראת לי ממש שווה, ואולי אפילו אני אקנה את הכרטיס היותר יקר, למרות שאני לא בטוח מה הוא נותן לי.. כי לפי האתר זה נותן מושבים יותר קרובים לבמה, אבל עם זאת תערוכת רכב (וככה רואים גם בסרטון באת…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. שלום, פעם ראשונה אני טס לשם ורציתי לדעת האם יש אנשים שטסים הרבה ויודעים על מבצעים והנחות שיש לקראת פסח . הכוונה שלי לטוס בערך מתחילת החופשה (שהבנתי שמתחילה ב-19.3 עד סוף החודש ) .. אם זה מגביל את הטיסה אין לי בעיה לקצר בזמן . אני דיי בטוח שלקראת פסח יהיו מבצעים לא ? אני לא בטוח כי מעולם לא שמתי לב לדברים כאלו .. תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by Posford,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים טיול לתאילנד ומצאנו שהטיסה עם חברת Turkish Airlines הכי זולה, הטיסה כוללת קונקשן של שעה בטורקיה. הטיסה זולה בכ -250 דולר לכרטיס אבל אנו מתלבטים אם זה בטוח לטוס דרכם. אם יכולים להיות עיכובים בשדה תעופה על רקע המצב הפוליטי...או יחס לא מכובד מצד הצוות.. אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו מניסיון קודם או ידע. תודה

15. Started by FlameThrow,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לטוס לחו"ל ללא אישור הורים יש משהו שאפשר לעשות בשביל שיתנו לי לטוס בלי אישור הורים?

• 34 תגובות
    • 9.3k צפיות
  16. אני מתכנן מסע ברכבות ברחבי אירופה,שמעתי שיש כרטיס גלובאלי שמשלמים בשבילו פעם אחת ואני יכול לנסוע ברכבות ברחבי אירופה. האם זה באמת קיים,ואם ניתן להשיג פרטים נוספים על הכרטיס ומחיר וכן הלאה.

17. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שלום, חבר שלי גר ברומא והזמין אותי ועוד שני חברים לטוס אליו.. ראיתי באלעל שהמחירים הם בערך 350 דולר כל כיוון.. האם יש ביותר זול? או שהמחירים עלו באיזה 50 דולר בגלל שזה סוף אוגוסט? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, ראיתי בחדשות שיש טיסות זולות לתאילנד שנותנות אותן חברת התעופה התאילנדית אייר-טאי מדובר על טיסות ב150 דולר בערך ו2 לילות במלון והטיסה היא הלוך ושוב... הראו את זה בחדשות יענו בגלל הטסונאמי אז אין הרבה מטיילים והתיירות לא משהו אז הם רוצים להחזיר את התיירים! אבל לא מצאתי בשום מקום באינטנרט כרטיסית זולים כאלו!!!! מישהו ראה את זה בחדשות ויכול לעזור לי למצוא?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by subarel,

מחפש חברות שמטיסות לוילנה בליטא. מישהו מכיר משהו? החברה היחידה שמצאתי זה http://www.greitai.lt/en מישהו מכיר משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by udicol,

שוב פעם שימו לב :

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

לתמונה: http://flyhi.org.il/news/jete.htm תביאו גם תמונות של טיסני סילון, הדבר הזה כל כך מגניב 8)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by A_D,

הרבה זמן כבר אני רוצה להכנס לתחביב של הטסת מסוקים וסוף סוף יש את הכסף והזמן. אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא וכמה כל העסק יעלה. משהו יכול להסביר את כל הדברים הבסיסים שצריך לדעת בשביל להתחיל?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. נראה לי שאפשר לרכז פה טיעונים חוזרים ונשנים של שמאלנים והסתירות שלהם. שמאלנים נוטים להשתמש בכל מיני טיעונים חסרי הגיון או שמשתמשים בהגיון כושל. כלומר טיעון שיקרי בעל הגיון פנימי. או טיעון שמבוסס על אמת אבל בלי הגיון פנימי. 1) השוואות לא הגיוניות: "גם צה"ל וגם חמאס הורגים ילדים. אין הבדל בין צה"ל לחמאס" יש הבדל מהותי בין צה"ל וחמאס. בעוד השמאלנים מסתכלים רק על התוצאות הם מתעלמים מהסיבות וממה שהביא לתוצאות האלו. בנוסף הם מתעלמים מהמהות השונה שכשצה"ל הורג ילדים זה לא המטרה אלא זה טעות, וכשחמאס הורג ילדים זאת המטרה בפני עצמה. 2) מהות לעומת נסיבתיות. כשאומרים לשמאלנים שהפלסטינים הם קיצוניים שמעוניינים בהשמדת ישראל אז התשובה שלהם היא "גם המתנחלים הם פאנטים". ההבדל הוא שאצל הפלס…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.