כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
http://www.dailymotion.com/Cee-Gee-Productions/video/x1qw98_codeguardian/1 הוא עשה את זה לבד
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...
-
כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת שאלה מכשילה שהרבה אנשים יתבללו .נראה את האדם המקצועי שיגיד את התשובה האמיתית.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם אי פעם הזדמן לכם לראות מעבדי Xeon וליבת Quadro גראפית נדחסים בתוך מארז שאינו רחוק ממימדיו של מחשב NUC? כדאי שתכירו את ה-Z2 Mini G3 החדש לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ידוע למישהו על תוכנה כזאת שמאפשרת להתקשר לקווים פרטיים מהמחשב בחינם?!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש, כמה המחשב שווה או שעדיף לתרום אותו? המפרט הוא: C2D E6600 @ 3.6 Gigabyte GA-965P-DS3P Rev 3.3 BFG 8800GTX G.skill 800MHZ 2GB (1024*2 DC) Enermax Liberty 400W WD 320 KS LG H22
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ). אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה 1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop? 1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח? 2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (n…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בעבר הייתי "משקיע" במניות בכאילו. כלומר הייתי מגדיר לי סכום התחלתי ועוקב אחר ירידות ועליות של השוק. חשבתי אולי יש אתר או תוכנה שניתן לעשות את זה דרכה רק בצורה יותר נוחה ומסודרת. תוכנה שתראה לי גרפים של המניות, ואם ניתן גם מידע נוסף. קיים הדבר? תודה מראש Install
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ואתם עוד חשבתם שהניסן משהו חכו עד שתראו את זה... http://daemlich.net/11655
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא מצליח להבין איך אני צריך לפתור אותה לא מבין את הרציונאל טמפ של אויר היא 0 ועובר תהליך אדיאבטי בכך ש 2V1 = V2 מה הטמפ של האויר אחרי התהליך אם אפשר הסבר על החישוב והשימוש במה שתשתמשו ? תודה מראש אלכס.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב, whoever lurks here בזמן האחרון התעורר אצלי הצורך בניידות קצת יותר גבוהה, אז החלטתי לקנות אוטו. משהו קטן ונחמד להסתובב איתו בעמק (יזרעאל) בעיקר, אבל שלא יבאס אם פעם בעשור צריך גם לתת קפיצה לאיזור המרכז. תקציב- מתחיל ב 7000, עד 10000 בעיקרון, ואם יש משהו שווה בצורה יוצאת דופן, אז אפשר להגיע גם ל 12. ניסיתי כבר את ק(ע)רס פורום, אבל חוץ מבנאדם ורבע נורמליים השאר או מנסים לדחוף את ה 323 שנת תרפפ"ו שלהם שתקעו עליה ספוילר ואומרים "שווה לך להשקיע 15", או שמתעסקים במה יאיץ ל 100 יותר מהר במקום מה יותר בטיחותי/חסכוני בדלק/זול ויעיל מבחינת תחזוקה וטיפולים. אם יש לכם המלצות או פורומים טובים בנושא, אתם מוזמנים לחלוק. כמה דברים שהסתכלתי עליהם- רנו- טויינגו (האופציה הרצו…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-