כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת. נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם: ***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף. ***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי להרשם לאתר זה המון פעמים, וכנראה יש שם בעיה בהרשמה. ראשית כל, מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? או מישהו יודע מי האדמין שם בכדי שאוכל ליצור איתו קשר ? תודה לעוזרים. :-]
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שאמש נודע על עזיבתו של מנכ"ל אינטל פט גלסינגר, החברה ממשיכה להפתיע היום עם הכרזה דרמטית בשוק כרטיסי המסך: סדרת Arc Battlemage החדשה, שמביאה איתה הבטחה מסקרנת - ביצועים טובים יותר מה-RTX 4060 של אנבידיה במחיר נמוך משמעותיתלכתבה
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
- 3 followers
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תגובה ל32 מאת "לרץ השני יש שפן" (כרגע מסומן באדום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117651,00.html
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, מי ייתן וזאת תהה שנה מלאת אושר עושר וחומרה שווה. אתם מוזמנים לפנק בברכות ואיחולים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם משהו לא מכיר את האתר, הוא נפלא כאתר עזר(ואצלי כתחליף למורה) ללימודים מכל התחומים, בין אם תאוריה לנהיגה, פיזיקה, מתמטיקה, פסיכומטרי ויש עוד לא מעט... הקונספט הוא מצליח מאוד, מדובר במצגות אינטרקטיביות, הסברים מונחי דיבוב ומבחנים לתרגול, שאצלי מאוד חשובים בעיקר ללימודי פיזיקה כי המורה מאוד לא מובנת ובעלת מבטא כבד.... הייתי שמח להבין איך להוריד את הסרטונים הנ"ל למחשב שלי, ניסיתי תפסני אתרים ומנהלי הורדות, אך אין בהם מן התחכום הדרוש... אגב האתר תומך באקספלורר בלבד. תודה על כל עזרה שהיא.
-
- 8 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל בתור אחד ששנים קונה כרטיסי מסך ולוחות של חברת GIGABYTE, אני נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וראיתי משהו שלא כל כך אהבתי. מתוך רשימת הארצות, יש שם ארץ שנקראת palestine ב middle east, ראו screenshot זה קצת מעצבן ומתחיל להרתיע אותי אישית מהחברה הזו. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://leedeth.wordpress.com/2006/12/03/do-not-shave-your-ass-hair/ עשה לי את היום הבחור ושערות התחת שלו... nasty nasty story חחח XDDDDDDD נראה שאנחנו לא לבד בגזרת הטראדים ההזויים . קריאה מהנה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. ברצוני לעדכן רק, למי שמחפש מתנות, קנייה וכו'. מומלץ להכנס לרשתות אופיס דיפו, המצבעים הינם 1+1 על רוב האיבזרים למחשב כולל LOGITECH כמובן. הנחות על ניידים ללא מע"מ!!! יוצא אפילו יותר זול מאייבורי ו KSP. בהצלחה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי לצאת לקצונה לפני כמה חודשים בתור קצין שלישות עכשיו, התפקיד שלי הוא ג'וב בתל השומר לא משהו רציני ולא משהו שאני אוהב (לא מצריך יכולות מסוימת) בכללי קצונה מתאים לי, לא מפריע לי השנה קבע הדבר היחידי שמפריע לי הוא שכרגע יש לי פטור שמירות (בגלל בעיה מסוימת אני לא אפרט) מה שדי גורם לי להתלבטות היה לי ראיון לפני חודש אמרו לי שהפטור מתבטל בקצונה מן הסתם מישהו פה היה קצין שלישות? זה שווה את זה?
-
- 8 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
היי, אני מתגייס בעוד כשבוע ואני רוצה לקנות מכונת גילוח לפני הגיוס... ראיתי בהרבה מקומות שממליצים על סדרה 7 של בראון. מישהו משתמש באחד המכשירים מסדרה זו? אני אשמח להמלצות לעוד מכונות גם...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלי בזה היום וזה הטריף אותי: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3sSMKxcKt_I#! עכשיו נשאר למצוא עוד כמה אנשים משועממים עם רעיונות כאלה, וכל מקום עבודה "יבש" יהיה תענוג.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נעלי הרים (asolo power matic) אבל המחיר הרגיל בשמיים.. ראיתי באינטרנט כל מיני קניות קבוצתיות שעשו בעבר שהורידו את המחיר לחצי מחיר, חשבתי אולי מישהו מכיר קנייה קודמת או אולי יש פה מעוניינים שנעשה אחת משלנו. או שמישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה בזול, אם זה עוזר אני בשירות סדיר עם תעודת לוחם.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-