כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה כשאני ממלא ווינר דרך האתר (TOTO.ORG.IL) זה עולה לי כסף וכשאני ממלא דרך מכונה זה לא עולה לי שום דבר? אפשר דרך דוכן לוטו למלא ווינר? ד"א מה זה אומר שכתוב לי לדוגמא : בהערות 4 2,5? יש לי טור אחד : מה דעתכם? מכבי חיפה - הפועל ת"א - 1 יהיה קשה להפועל להוציא נקודה אצל חיפה בחוץ. ארסנל- ליברפול- 1 ארסנל בבית בכושר מעולה נראה לי ינצחו. יובה-מילאן -2 הימור קצת משוגע אבל מילאן בכושר שיא ולא נראה לי שיוציאו פחות משלוש נקודות. סכום זכייה כולל: 298 על 30 ש"ח הימור. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משפחת זכרונות ה-Trident Z5 מנפצת שיא מהירות עולמי נוסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 339 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.digitalmachina.com/tetrical/
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
אני שוקל לעשות טיול כזה איפ]ה שהוא בצפון (כינרת, גליל חרמון..) מישהו עשה ויכול לתת טיפים? אני מעוניין כמה שיותר בזול עם המשפחה בלבד (אבא, אמא, 2 אחים) ולא רוצה לצאת בקבוצה עם עוד אנשים שאני לא מכיר. מה האזור הכי יפה בצפון? מה ההבדל בין טיול גיפים וטרקטורונים? מה עדיף? ישחברה מומלצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן. השתחררתי לפני כשלושה חודשים ויש לי בערך חודש חצי לטייל. אין לי רעיונות למשהו מסויים אז אשמח לקבל את עצתכם. דבר ראשון, לא מתחבר למועדונים, מסיבות ודברים המוניים מדי. עכשיו, הייתי רוצה במשך איזה עשרה ימים עד שבועיים להיות Yoga retreat כלשהו, או אולי טנטרה שאני לא בטוח בגלל אילו מהמוחות מעניינת אותי... רק שאני לא כל כך סומך על התוצאות הראשונות בגוגל וזה נראה עניין די אפרפר, ואני רוצה משהו אותנטי. בנוגע לעולם שלישי, לא מאוד מתחבר אבל גם לא סולד מזה במיוחד. כלומר, מנסה לשמור על ראש פתוח כל עוד לא אצטרך להתמודד עם תנאים ממש מזעזעים (לישון ולחרבן בטבע אין לי בעיה, אבל לא להיתקל בהיגיינה ממש ירודה כמו חדר מלון עם ריח של קיא ומקקים או להיאלץ לאכול דברים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לטוס לאירופה בקיץ. כנראה לשבועיים-שלוש. (שלוש זה כבר גבולי בטירוף עקב יוקר המחיה וזה שאין לי כמעט כסף להשקיע) הרעיון הוא לא טיול נופש, אלא טיול זול (לינה בהוסטלים) עם דגש על חיי לילה (מוזאונים לא מעניינים אותנו כל כך). אני רוצה לעבור בין לפחות 2 ערים במדינות שונות (לדוגמה ברלין וקופנהגן או ברלין וברטיסלבה וכו'). שמתי לב שהמחירים של הרכבות פשוט מטורפים. http://www.raileurope.com/us/rail/fares_schedules/ http://www.bahn.de/p/view/index.shtml המחירים נעים סביב ה 300 דולר בעוד שטיסה בין ערים עולה 50-150 דולר. האם זה הגיוני? האם אפשר להזמין רכבות במחירים נורמלים יותר? בנוגע לבחירת הערים: האם למישהו פה יש המלצה על ערים מסויימות? (שוב, הדגש הוא לא על מו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-