עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheRedEye,

http://www.torec.net/ ע"י טורקים טיפשים.. מה עם קהילת האקרים בארץ? לא מתכוונת לעשות משהו? נשב ונשתוק מול מדינות ארב המוגבלות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Gimel,

לפני כמה שבועות הייתה בעיית רטיבות בבניין שלי. היום גיליתי שמאחורי שולחן המחשב צומח לו טחב\עובש בצבע אדום-כתום, מרחוק זה נראה כמו רוטב שנשפך על הקיר... מה זה????? איך הורגים את זה??? הוא מאיים להשתלט לי על החדר..........

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Fistuk1,

תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. http://www.digitalmachina.com/tetrical/

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. "קול הרע"מ מקהיר 2" למי שטרם ראה:

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. כותרת..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shaypoi1,

אני שוקל לעשות טיול כזה איפ]ה שהוא בצפון (כינרת, גליל חרמון..) מישהו עשה ויכול לתת טיפים? אני מעוניין כמה שיותר בזול עם המשפחה בלבד (אבא, אמא, 2 אחים) ולא רוצה לצאת בקבוצה עם עוד אנשים שאני לא מכיר. מה האזור הכי יפה בצפון? מה ההבדל בין טיול גיפים וטרקטורונים? מה עדיף? ישחברה מומלצת? תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

אהלן. השתחררתי לפני כשלושה חודשים ויש לי בערך חודש חצי לטייל. אין לי רעיונות למשהו מסויים אז אשמח לקבל את עצתכם. דבר ראשון, לא מתחבר למועדונים, מסיבות ודברים המוניים מדי. עכשיו, הייתי רוצה במשך איזה עשרה ימים עד שבועיים להיות Yoga retreat כלשהו, או אולי טנטרה שאני לא בטוח בגלל אילו מהמוחות מעניינת אותי... רק שאני לא כל כך סומך על התוצאות הראשונות בגוגל וזה נראה עניין די אפרפר, ואני רוצה משהו אותנטי. בנוגע לעולם שלישי, לא מאוד מתחבר אבל גם לא סולד מזה במיוחד. כלומר, מנסה לשמור על ראש פתוח כל עוד לא אצטרך להתמודד עם תנאים ממש מזעזעים (לישון ולחרבן בטבע אין לי בעיה, אבל לא להיתקל בהיגיינה ממש ירודה כמו חדר מלון עם ריח של קיא ומקקים או להיאלץ לאכול דברים…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NadavAfuta,

שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by imac,

אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by iakovl,

טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Chymes,

זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?

13. אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  14. שלום, אני שוקל לטוס לאירופה בקיץ. כנראה לשבועיים-שלוש. (שלוש זה כבר גבולי בטירוף עקב יוקר המחיה וזה שאין לי כמעט כסף להשקיע) הרעיון הוא לא טיול נופש, אלא טיול זול (לינה בהוסטלים) עם דגש על חיי לילה (מוזאונים לא מעניינים אותנו כל כך). אני רוצה לעבור בין לפחות 2 ערים במדינות שונות (לדוגמה ברלין וקופנהגן או ברלין וברטיסלבה וכו'). שמתי לב שהמחירים של הרכבות פשוט מטורפים. http://www.raileurope.com/us/rail/fares_schedules/ http://www.bahn.de/p/view/index.shtml המחירים נעים סביב ה 300 דולר בעוד שטיסה בין ערים עולה 50-150 דולר. האם זה הגיוני? האם אפשר להזמין רכבות במחירים נורמלים יותר? בנוגע לבחירת הערים: האם למישהו פה יש המלצה על ערים מסויימות? (שוב, הדגש הוא לא על מו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Lev-UFO-Child,

גג

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by pringles,

אהלן אני רוצה לעשות טיול לאפריקה כנראה לקניה יש מישו שהיה ויכול לתת קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by ad112,

באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום. אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק. רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים. איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד). יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'. פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש? ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו? תנקס'

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by BDylan,

שלום, רציתי להתעייץ איתכם. המשפחה שלי טסה לחו"ל דרך טיול מאורגן בסביבות חודש יוני-יולי, לארצות הבלטיות או לקנדה והציעו לי להצטרף על חשבונם וזה. הבעיהה היא שזה לשלושה שבועות ונופל בדיוק על מודעי א' של מבחנים? זה הטיול: http://goo.gl/XdR6t מה דעתכם? מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, סבא וסבתא הזמינו אותי לנסוע איתם לטיול באיטליה מכמה ימים לפני כיפור ועד אחרי סוכות (הקרובים), כאשר ביום כיפור עצמו נהיה בסיינה. חשבנו על פירנצה, לוקה, פיזה ועוד כמה ערים, אבל אני צריך לבוא עם רעיונות כדי שהטיול יהיה מעניין בשבילי, אני למען האמת צריך להחליט האם אני בכלל נוסע או שומר את הכסף לטיול אחר באירופה בעתיד (סבא מוכן לזה). הטיול הזה ישלב בין השאר גם חלקים של טיול שורשים אבל רציתי לנסות לוודא שיהיה לי כמה שיותר מעניין. אני לא חובב אומנות גדול וגם נופים של מבצרים עתיקים משעממים אותי יחסית מהר. חיפשתי קצת באינטרנט על דברים מעניינים שאפשר לעשות ולא מצאתי מי יודע מה דברים שמתאימים. בין השאר חשבתי ללכת להופעות בזמני החופשי , אבל אני מחפש תעסוקה לימים שלמים, משהו ש…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by avi2014,

אני אבא שלי ואחי מתכננים לנסוע ללונדון בחנוכה הקרוב.. התיכנון הוא נסיעה של כדורגל יענו לראות משחקים של צ'לסי ארסנל בניון וכו'.... מישהו מכאן עשה טיול דומה??? מה עלות של דבר כזה (מעל ל20 אלף שקל?) איזה מלונות מומלצים בלונדון? עכשיו מה עדיף לקנות כרטיסים כבר במשרד הנסיעות בארץ או לקנות שם?? ואיך מתנהל כל העסק???(כאילו זה מודרח ע"י מישהו או שצריך לשבור את הראש להגיע למשחק וכו'..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by davidreznic,

הי. ההורים שלי מתכוונים לנסוע ללפלנד בפרברואר-מרץ. הכוונה היא לטיול מאורגן. יש למישהו נסיון עם חברה מסוימת?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by qwerty1987,

מתכנון טיול של כחודשיים מתישהו בין יולי לאוקטובר. מעוניין בטרקים, צלילות, בע"ח. כמובן מעוניין לראות גם מנזרים/ארמונות, אך זה לא העיקר. לא מתעניין במסיבות למינהן. במגבלות הזמן - היכן מומלץ לדעתכם לבקר בתאילנד עצמה ובמדינות השכנות? טיפים כלליים בעניין יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by TicTacToe,

רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום ביקר במקום? אני מתכוון ללכת לשם באוגוסט ויש לי כמה שאלות בנושא: 1) האם ניתן להגיע לשם לא במסגרת טיול מאורגן? כלומר לחצות את הגבול דרך המעבר, להגיע למקום ולשלם על סיור מודרך? 2) האם שינה סכנה בטחונית לכל הנושא? 3) אם עדיף לעשת זאת במסגרת טיול מאורגן מישראל - דרך איזו חברה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  25. Started by hitman123,

אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.