עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alexbmw,

שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by duk4u,

Double Your Internet Speed for Free Double your WiFi Speed for Free

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://gprime.net/video.php/magicmissile כל מה שיש לי להגיד זה WTF?! :screwy: :screwy:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  5. איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. כן, הכניסו, כן... חינם...כן..כן #!טוב אני קופץ לחברה, יש לי דיבור איתה

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בסביבות 2:10, הלילה, ככל הנראה, הורגש בום עצבני ממקור לא מוגדר. מסתבר שהבום הזה הורגש בתל-אביב ונשתמע מפיו של עוד משתמש, שהוא הורגש גם בנתניה. אני שמעתי רעש חזק של נפילה, אבל לא הבחנתי ברעידות כלשהן, הרעש היה חזק ביותר, בלי שום ספק. בספק שהיה מדובר ברעידת אדמה רגעית או משו.

• 146 תגובות
    • 7.8k צפיות
  9. חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני בחרתי טעים, זה גם הולך טוב עם פיצה (נ.ב - כן ! איך ידעתם ? משעמם לי)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. http://www.cbsnews.com/8301-204_162-57590251/james-gandolfini-dead-at-51-cardiac-arrest-explained/

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. Started by ccc,

קיבלתי טופס הזמנה לשחרור חבילת EMS. הם דרשו ממני את העמוד של איביי, אבל המוכר הזה כבר לא קיים והמכירה הוסרה מאיביי. האם אפשר לצרף להם את החשבונית של פייפאל של המוצר ? כי זאת האסמכתא היחידה שיש לי ששילמתי על זה מחיר מסויים. כמה זמן לוקח כל תהליך השחרור הזה ? אני כבר רואה את עצמי שולח להם את הקבלה ומחכה איזה שבועיים שזה יזוז. למישהו יש נסיון עם זה ? ד"א מה שהם עושים שם זה ממש מחזיקים חבילות בתשלום כופר כי הם דורשים כמויות עצומות של כסף ללא שום קשר למיסי המדינה הקבועים בחוק. לפי וויקיפדיה: Ransom is the practice of holding a prisoner or item to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aldema,

אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by redti,

אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Artist,

מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by aldema,

למה כשאני ממלא ווינר דרך האתר (TOTO.ORG.IL) זה עולה לי כסף וכשאני ממלא דרך מכונה זה לא עולה לי שום דבר? אפשר דרך דוכן לוטו למלא ווינר? ד"א מה זה אומר שכתוב לי לדוגמא : בהערות 4 2,5? יש לי טור אחד : מה דעתכם? מכבי חיפה - הפועל ת"א - 1 יהיה קשה להפועל להוציא נקודה אצל חיפה בחוץ. ארסנל- ליברפול- 1 ארסנל בבית בכושר מעולה נראה לי ינצחו. יובה-מילאן -2 הימור קצת משוגע אבל מילאן בכושר שיא ולא נראה לי שיוציאו פחות משלוש נקודות. סכום זכייה כולל: 298 על 30 ש"ח הימור. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by R0ck,

זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by surfface,

http://www.youtube.com/watch?v=iVcupfjW81g

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. משפחת זכרונות ה-Trident Z5 מנפצת שיא מהירות עולמי נוסףלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.