כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
הייתה כתבה לא מזמן בנענע שבגלל נתינת חישוב שגוי המתבטא בנתינת נק' רבות לשאלה ספציפית או כשל מסוים בבחינת הבגרות בלשון מוסיפים 4-7 נקודות לבחינה, איך אני יכול לדעת כמה בדיוק הוסיפו אם בכלל..??? תודה!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אנשים מי שיכול שיוריד בקשה תשיר של שגיב כהן "אלייך" ויעלה את זה לפורום כמה שיותר מהר..!! זה דיי דחוף.. תודה רבה..!! (מי ששואל למה אני לא מוריד את זה לבד או כל דבר שיצוץ לכם בראש, זה מכיוון שהאימיול נידפק אצלי וגם האיי סיי אז ככה שאין מצב שאני מצליח לארגן תשיר הזה ללא עזרתכם..!! תודה רבה לכול העוזרים..!!!
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות? באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
Ozgur Can feat. Nick Beman - Not Even Winds גירסת המקור, אורך מלא - 7 דקות ו 45 שניות. תקין ואיכותי.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אפשר לפתוח תרד לכבוד השחקן האהוב עליי ביותר בכל הזמנים. מגיל קטן הערצתי את השחקן הזה, גבר שבגברים שיחק בתפקידים רבים ומגוונים בקולנוע ואתמול בגיל 84 נפטר. ראיתי המון סרטים שלו, הסרט הראשון שלו שראיתי היה איש האומגה שהיה סרט מעולה. גם שאר סרטיו כמו: עשרת הדיברות ובן חור היו יצירות מופת. השחקן האמריקאי צ'רלטון הסטון מת הבוקר (ראשון) בגיל 84. הסטון הופיע בלמעלה מ-100 סרטים, בהם "כוכב הקופים" ו"אל סיד". בסרט "עשרת הדיברות" גילם את משה רבנו ואף תרם את קולו לדיבוב אלוהים בסרט. ב-1959 זכה בפרס האוסקר על גילום התפקיד הראשי בסרט "בן חור". לפני כחמש שנים הודיע הסטון כי הוא חולה במחלת האלצהיימר. הסטון נולד תחת השם ג'ון צ'רלטון קרטר, אך אימץ את שם משפחתו של אביו החורג. הוא…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, לפניכם כמה תמונות וסירטונים שצילמתי במפגש, היה ממש מעניין, שימו לב לקליפ ולסרטון של ההונדה החייתית. מפה תורידו את הסרטון של ההונדה: http://briefcase.walla.co.il/data/d/a/v/i/d/z/a/n/g/y/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504222218281977/200504222348583817/honda-600hp.rar לינק נוסף למי שלא עובד הראשון: http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=0GZY41AGXY18N2KXHRUJ7N6DHO לינק לקליפ שעשיתי - מופיע גם בעמוד 8 {תוקן} http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=1QGKFJLP6FSFU2E6RSOWIE640Q
-
- 127 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כנסו ל-Ana.co.il בשביל הוירוס המדובר...גם תומך Xp בשביל מי שמתעצל לכתוב: www.ana.co.il מוגש כשירות מטעם: AaaBb
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע על עוד שפות שנכתבות מימין לשמאל חוץ מ עברית וערבית ? . ???
-
- 10 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
-
The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/26107125/c_____.rar.html (12mb) טוב אני קיבלתי מצלמת אינטרנט והתלהבתי ממנה ומצאתי תוכנה שמקליטה את המצלמה לסרט והתחלתי "לנסות את מזלי" עשיתי כמה סרטים קצרים אבל אני מביא רק את זה כי הוא הכי נורמאלי ומצחיק בסרטון אני מספר על אחות שלי ועל אח שלי אח קטן אחות בינונית ואני הגדול אני בעקרון יורד עליהם בסרטון שללא עריכה ולא התכוננתי מראש ככה שהכל בו אילתוריםולכן על תקחו את זה ברצינות כי כל מה שאני אומר זה שטויות בשביל הצחוק ולא יותר מזה טוב תהנו ותנו תגובות על "כישוריי"
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתגייס מחר, למודיעין שדה. יש כאן עוד מישהו שמתגייס מחר? עכשיו אני לא אוכל להיות פעיל בפורום לעיתים קרובות, אבל אני אבוא לבקר מידי פעם. בכל מקרה גיוס נעים לכל מי שמתגייס מחר, או בכלל בזמן הקרוב .
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החלטתי לעשות מדריך זה בגלל שאני "נפלתי" למרות שלא היה לי הפסד כספי כלשהו אבל היה לי הפסד של זמן, וזמן=כסף. מומלץ לרשם את כל הפרטים שתיקחו בקובץ TXT או על דף המדריך יתמקד יותר בקבלת המוצר מאשר דברים אחרים, בגלל שזה הנושא הרגיש בהזמנה טלפונית או דרך האינטרנט. 1)יצרתם קשר טלפוני(הזמנה דרך הטלפון\אחרי ההזמנה באינטרנט) בקובץ הTXT תרשמו באיזה שעה מדויקת התקשרתם ותאריך. א.תשאלו אם מי אתם מדברים(שם+שם משפחה). חובה ב.אחרי שסיכמתם מה אתה רוצה להזמין (שם המוצר,החברה ועוד, תלוי במוצר...). ג.תשאלו באיזה אריזה אתה מקבל תמוצר(OEM? מקורי? אם דיסקים? ועוד, תלוי במוצר...) ד.עניין האחריות- שנה?שנתיים?שלושה?לכל החיים?, מה האחריות כוללת?(הרס פיזי? מאוורר שנהרס?סתם מת? ועוד, תלוי במוצר...). מה…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול בלילה הועלה אצל קרוב משפחה שלי חשד להפנדיציט אני מעוניין לדעת מהו הניתוח הזה כמה זמן וכו'... תודה מראש roshos..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-