כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
יש למישהו מושג איזה תפקידים טובים כדאי לי לכוון בבקום ? אני רוצה משהו של מחשבים אבל לא תיכנות ...מחשבים של אינטרנט ורשתות דברים כאלה ...אני אנסה ללכת לטממ עוד פעם בקורס הבא שיפתח אבל לא בטוח שיש לי נתונים מספיק טובים בשביל זה ... ממה שהבנתי בחיל התקשוב זה החיל של הרשתות אז כנראה מה שאני רוצה זה להיות בחיל תקשוב הבנתי שיש משהו בשם מר"מ- מפיל רשת מחשוב שזה תפקיד טוב בצבא ובאזרחות ומשהו בשם מטמיע מערכות מידע ,ומצו"ב-מפעיל מערכות תקשורת והצפנה מישהו שמע על התפקידים האלה ? זה על מר"מ http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=645&secid=945 זה נכון מה שרשום על האזרחות או שזה חרטה ? כולה קורס של 6 שבועות לא נראה לי הגיוני ...וגם אם זה לא כמו שרשום זה נותן משהו או כלו…
-
- 27 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
http://idx.co.il/main/news/14.html אנחנו צריכים לדאוג?l
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בינתים לא התפרסמו רשמית המבצעים . . . אבל בבאג בצורה נסתרת כנראה שכבר מופיעים המבצעים, אולי לא כולם : http://www.bug.co.il/subc.asp?t=54
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף המסך שרצינו לדעת עם נוכל לתקן אז הלכנו לחנות המחשבים הקרובה לביתנו ושאלנו מה אפשר לעשות אז מה הוא עונה לי (התכנאי) תיכנס ל-Bios ותשנה ל-VGA MODE , אמרתי לא אמר המסך נשרף איך מעשה את זה? אז כך את המחשב שלו אליך ותשנה ל-VGA MODE. מה זה הפיגור הזה? נשרף המסך? הלו משהו שם??? מה התשובה הזאת? :bash:
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חג שמח לכולם מה הפירוש לראשי התיבות? הייתי רוצה לדעת פרטים על התפקיד הזה כי לא שמעתי על זה, לפחות לא בצורת ראשי התיבות הללו... לכן אשמח אם תוכלו לתרום מהידע האישי שלכם או להפנות אותי למקור מידע אחר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באחד מהפרקים בסדרת פינקי והמוח צירפו עכבר שמן וצהוב, מישהו זוכר איך קוראים לו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חוקרים שואפים להזניק את המהפכה השנייה בתחום הספינטרוניקה – ולהגדיל משמעותית את נפח הזיכרון במכשירים האלקטרוניים שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
או בתרגום לעיברית- טיפה,לה פחות מ9 ס"מ קוטר פנימי. כן, מה לעשות, הדירה ישנה יחסית. כבר הייתי בשלושה טמבוריות שונות וכולם ניסו למכור לי אחד בקוטר הסטנדרטי של 10 ס"מ. ההיכן מוצאים?
-
- 13 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
מחר אני הולך לנסות להתקבל לתמיכה טכנית אז אמרו לי לבוא לאיזשהם מבחנים אז מבין האנשים שמכירים את העסק , מה הולך להיות שם.?? ד"א זה לאינטרנט זהב
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה פותחת את שערי שירות הסטרימינג שלה לצפייה חינמית בכל התכנים - ללא תנאים מוקדמים או התחייבותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אפשר יהיה לקנות אותה בארץ??? ביקורת אצל טום
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה בנמצא כרגע בטיול... עכשיו ניו זילנד ועוד כמה ימים מגיע להונג קונג בקיצור, הוא אמר לי להעביר לו כסף לחשבון בנק ומה שאני ירצה הוא יקנה לי מה כדאי לי?! פלאפון כבר יש לי חדש, אייפוד אני לא צריך כי אני שומע שירים ורואה סרטים בפלאפון. אני צריך משהו לא גדול מדי, כי הוא ייסחב עם זה בתיק איזה חודש... אני דיי חזק בתוך הקטע הזה של המודינג, אבל כבר יש לי הכל (קתודות, מאווררים, פאנל LCD) מה אתה מציעים לי??
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך קובץ כשל כתוביות לסרט "the longest yard" ובבקשה לא להגיד תחפש בגוגל כי עשיתי את זה מלא פעמים... מי שיכול שיביא לי...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-