עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 125,

שמעי שבבנק מסויים אם פותחים חשבון בנק אז מקבלים 400 שקל כמין הלוואה כזאת ,זה נכון ? תרחיבו על זה ... ובאיזה בנק זה קיים ?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by ccc,

חבר'ה, יש לי 100 שקל! ;D חשבתי חשבתי, ואין שום דבר שאני רוצה לעשות איתם אז למה לא להתחיל חשבון בנק קטן? אפשר בכלל ללכת לשים 100 שקל בחשבון חדש ונגיד אבא שלי יוסיך עוד איזה 300 ולקבל כרטיס ויזה+כספומט ? איך זה הולך ? כמה אפשר להפקיד (סכום מינימלי)? מקבלים ויזה לנוער נכון? אפשר לקנות איתה בחנויות אינטרנט?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום. חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו. "We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username." ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה. מה עושים? עריכה: ההודעה התחלפה ב: "Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  6. שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני וחברה שלי מתכננים לעבור לגור ביחד בדירת 2-3 חדרים(כולל סלון) ואני רוצה לדעת מכם, עדיף מניסיון, מה הוא חשבון מים / חשמל "נורמלי" (ממוצע?) לשני סטודנטים שלא נמצאים בבית הרבה, בדירת 2-3 חדרים, בלי מזגנים למינהם. תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 92.6k צפיות
  8. הגיע לי חשבון פלאפון עצום של האינטרנט עכשיו גלשתי לפעמים לא בכזה סכום כמו שהגיע דרך האינטרנט של סלקום בד"כ כל הזמן אני משתמש בWIFI כש3G הזה מכובה

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by elyaz,

אהלן איך אפשר להעביר כסף לחשבון PayPal מכרטיס אשראי? פתחתי חשבון בפיפל, וכאשר אני לוחץ על Add Funds, יש לי רק אפשרות להעביר כסף דרך חשבון בנק באמריקה. איך אני יכול להעביר כסף לחשבון דרך כרטיס אשראי? לא ממש הבנתי מהעזרה שם באתר. תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

אני בן 15 ורוצה לפתוח חשבון צעיר באחד הבנקים, מהסביות הבאות: 1. לא רוצה שהכסף יהיה אצל ההורים בבנק ואצטרך לבקש מהם 2. לא רוצה שיהיה הרבה כסף מזומן בבית 3. מטעמי נוחות(קניה דרך כרטיס אשראי בחנויות, וכד') האם דבר כזה משתלם? כמה עולה לפתוח חשבון צעיר, ואיפה כדאי? אריאל

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Ewingum,

יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&file=cadena&si=זמיר&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&cadena=293 לראות עד.דד..דדד הסוף. בלי תגובות מיותרות חברים. כל אדם טוב שידע את זה ושיראה את זה. לכל אחד זה יכול לקרות . תהנו... לילה טוב . אל תכנסו לקישור ישר . תעתיקו אותו ואז תכנסו בדף חדש.

14. טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. יש תוכנות פשוטות שעובדות על כל מכשיר סלולרי כמעט. עובדות גם על המכשירים הפשוטים יותר כמו 6600 וכו'. בקיצור, התוכנות האלו לא צריכות גישה לWAP ול GPRS. הם צריכות רק מקלט GPS ואותו אפשר לרכוש חד פעמית. הבעיה הגדולה היא מפה. אז חשבתי אולי לקחת את המפות עם זום גדול ורזולוציה הגבוהה מ גוגל. הםא אפשר לקחת את המפות מגוגל במכה אחת? כלומר, אני מסמן את כל מדינת ישראל ועושה DOWNLOAD לכל המפות(בזום המקסימלי)? מכל זה ניצור מפה אחת גדולה ואותה נכניס ללתוכנת ניווט. תודה לעונים.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מסתבר שטעיתי.. http://hwzone.co.il/news/1211819592/34722/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Moty_p,

איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שלום לכולם! לא יודע מה הרעיון של הת'רד ולאן הוא מתפתח אבל שיהיה. בואו ואני אתאר לכם סיטואציה: דפיקות בדלת, השכן מגיע. מבקש שאני יסדר לו התקנה של ווינדוס 98. הוא לא ממש מבין בזה. טוב, אני עולה, מחפשים את הדיסקים של ההתקנה, מחפשים, בודקים. טוב, הגענו לדוס, הפעלנו את הדיסקט הפעלה מA הכל הולך יפה. אני מנסה להבין מה ההתקנה המשונה הזאת רוצה ממני. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הדיסק וההתקנה טענה שיש משהו שלא עובד בסדר בהארד דיסק. לא רק, שהיא גם כתבה שבד"כ כונן הCD יהפך לE מD, ולא ישאר D כמו שקרה לי. טוב אני עדיין ממשיך לנסות להתקין, נכנס לכל קובץ Help אפשרי, ומנסה להגדיר דברים בכל מני דרכים. בסופו של דבר הגעתי לחלק הבלתי נמנע, פתיחת המחשב! ריח של פלסטיק חדש וברגים משומנים הגיע ל…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OR007,

This is not the shit we use to see everyday ! http://mybox.trenger.ro/~torgeir/malec.wmv

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חוץ מהגיר הנוראי וזה שאין 6 כריות אוויר וזה שאין בקרת יציבות(ESP), עכשיו, הסוכנים של טויוטה מתקשרים לאנשים שקנו אותה, ושואלים אם היא טובה והיא לסבירות רצונם. ואם לא, אז מה תקחו אותה חזרה....חחחח.... נראה לי שמשהו פה מסריח. אז אני זזתי להתקלח, וביינתיים, תעדכנו אותי בנושא(מי שנתקל בתופעה המוזרה). נ.ב. טויוטה טויוטה, אבל לא נראה לי שהחברה עד כדי כך דואגת ללקוחות שיהיו מרוצים ובגלל זה הם מתקשרים... חושבים שיהיה כך :auto: ובסוף זה כך:

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. מסתבר שדן מרחסין שיקר לכולכם- תחת תפקיד שליח האתר לטייוואן (איך כותבים אותך, מדינה (?) ארורה?) הוא בעצם נסע להשתתף בניסוי סודי באירופה. מצד אחד של מאיץ החלקיקים עמד יוסי בניון, בצד השני דן מרחסין. הם נתקעו אחד בשני במהירות מדהימה ויצרו את שחקן נבחרת קרואטיה, לוקה מודריץ' התוצאה, לפניכם- (זה לא עובר משהו בתמונות, האמת, תשתדלו לראות יותר כדורגל =)) עוד תמונות גילוי נאות, לא פגשתי את ד.מ, שליח האתר לטאייוואן ומתת האל לאנושות כמה שנים טובות. מצד שני, גם את יוסי בניון לא.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by artyom,

כנסו תראו איזה מתוקקקקים זה משמח ומחמם את הלב לראות את המתוקים האלה http://fishki.net/comment.php?id=13644

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by darkman,

http://media.putfile.com/survive-saigon-short-movie/wide אני לא יודע איך אבל לא היה תאונה אחת מדהים!

• 7 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.