כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פה שם לב שיש את השילוב של T ו-i, הקו המאוזן של הT נראה כמו פרבולה שמחה! Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למה ניו-יורקרים שונאים את ניו-ג'רזי ? (איך פגשתי את אמא עונה 4 פרק 3, וגם הבנתי שזה באמת נכון)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מרכיבי משקפים יכולים ללכת לשיטת 13 או לסיירת מטכ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום . עצתכם . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הרעיון על המשחק הזה מפורום אחר מה שצריך לעשות זה לתת "באן" על כל דבר שקשור וגם לא קשור איכשהו למשתמש, זה יכול להיות כל דבר שעולה לכם בראש (גם אם זה קשור לפרופיל שלו או לאיזה בדיחה פנימית שלכם או אל צורת הדיבור/לבוש/כתיבה שלו) לדוגמה: משתמש1: קיבלת באן על זה שלא עברת את 500 הודעות משתמש2: קיבלת באן על זה שאתה מתרברב שאתה עברת את ה500 הודעות משתמש3: קבלתה באן אל זה שיש לך 0 בREPUTATION משתמש4: קיבלת באן על זה שיש לך שגיאות כתיב נ.ב. תזכרו שזה רק משחק, אף אחד לא יתן לכם פה באן במשחק הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי MP4 באיביי וכשקיבלתי אותו גיליתי שיש בו הרבה פחות זיכרון ממה שהמוכר הצהיר. פתחתי קייס בפיפאל והשארתי לו פידבק שלילי. המוכר הציע לי החזר מלא, הסכמתי, ופיפאל סגרו את הקייס (חוצפנים, באיזו זכות הם סוגרים, אני אמור להיות מי שסוגר את הקייס) עכשיו אני לא מבין כל כך מה הצעד הבא. קודם כל בחשבון פיפאל שלי אני עוד לא רואה שום החזר, זה בסדר? דבר שני פתאום הופיע לי באיביי שאני צריך כביכול לשלם שוב את המוצר אבל מצד שני באיקון של התשלום כתוב שהכסף הוחזר, זה בכלל מבלבל ואין לי מושג מה זה אמור להיות. איך אני מתקן את הפידבק שהשארתי למוכר? לפי העמוד עזרה של איביי אני אמור לקבל מייל עם לינק כדי לתקן את הפידבק אבל לא קיבלתי כזה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מחשב חדש ( המפרט בצד ) ההזמנה בוצעה יום ראשון שעבר מ SKYPC, היום בצהריים היה מוכן וחטפתי את המחשב עוד לא בדקתי משחקים ( אין זמן, היה יום עמוס ), מחר כבר נבחן את זה הדבר הכי חשוב במחשב - הוא שקטטטטטטט בטירוף וכמובן שכל הטמפ' במנוחה סבבה לחלוטין. כרטיס מסך: 42 HD: הסאמסונג 29 והסייגט שהיה לי 32 מעבד: או 25 או 36 ( התוכנה הזו לא הכי ברורה, בהזמנות נוריד EVEREST ) לאחר 6 שנים עם XP ששירת אותי נאמנות, השתדרגתי לווינדוס 7 וכמובן שגם בעניין הזה לא ממש הספקתי למצוא את עצמי. כמה בעיות... 1. ניראה לי שטעיתי עם הלוח אם, הייתי צריך לקחת ATX ולא MATX. הקירור של המעבד פשוט "יושב" על הזכרונות \: 2. צריך להיות עם תואר בהנדסה בשביל לחבר HD חדש לכלוב של ההארד דיס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא תמונות בסגנון של אלו ברזולוציה גבוהה? http://mad.walla.co.il/archive/391219-5.jpg http://mad.walla.co.il/archive/391222-5.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש? כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שעשועון טלויזה ביפן, וכמה מתיחות .כנסו זה חזק. http://www.youtube.com/watch?v=3ihyj1xhOvM http://www.vidilife.com/video_play_1120070_Crazy_Japanese_Komodo_Dragon_Game.htm היפנים האלה קרועים על כול הראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני חייב להגיד שהתאכזבתי.... אין שחקן אחד מהסרטים הקודמים, כל המרוצים שם זה Drift, והסרט נראה כמו חיקוי של need for speed underground(למרות שהם חופפים.... זה אמור ליהיות ההפך!!!) לא אומר שלא סרט טוב.... סרט לא רע רק שהתאכזבתי קצת.....
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אין כבר את הפורום שנוגע לאתר אז לכן אני כותב את זה פה. בשבועות האחרונים כניסה לאתר HWZONE או לפורום שלו גורמים לקריסה של האינטרנט אקספלורר. אני משתמש גם בפיירפוקס ששם זה לא קורא אבל מעצבן שכשאני נכנס מ-IE האתר קורס. אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה או שאצל עוד משתמשים, אבל רק רציתי להביא את זה לתשומת לבם של מנהלי האתר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-