עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Agepox,

בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אתמול היה לי בוחן במתמטיקה על היסתברות בשני שלבים .. אני לומד 3 יח' מתמטיקה ואני בכיתה י' .. השאלה היא כזאת : לכד מכניסים 5 כדורים כחולים ו4 כדורים אדומים. מוציאים כדור אחד. 1. מה ההיסתברות שהכדור הראשון יהיה כחול ? 2. מה ההיסתברות להוציא כדור כחול אחד בדיוק ? 3. מה ההיסתברות להוציא לפחות כדור כחול אחד ? אלה התשובות שרשמתי : 1. 5 ל9 2. 4 ל8 3. 4 או 5 ל8 (כי זה תלוי מה הוא הכדור הראשון או השני ..) זה הסירטוט : N=9 Pb=5 Pr=4 (r מסמל RED) (b מסמל BLUE) סורי על הכתב הלא ברור האים אני צודק ? אם לא אז מהם התשובות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.

4. Started by kotel,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://video.google.com/videoplay?docid=-6506358326999437612 אחחח איזה מסכן לא הייתי רוצה "חברה" כזאת חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: מי כן היה רוצה והוא מסתיר משהו

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by unknown,

של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אחרי הפרידה הצורמת מה-BBC הבריטי, שלושת המנחים של תוכנית המוטוריקה המצחיקה ביותר בסביבה נוחתים במיזם הוידאו השאפתני של אמאזון האמריקאית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הקאמבק-המנחים-של-סדרת-top-gear-יצרו-תוכנית-חד/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Zeev86,

זה הולך להיות טוב http://www.imdb.com/video/imdb/vi3768753433

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. או שזה רק אצלי ככה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שעלולה להזיק האם זה נכון? כתוב גם שמסוכן שיהיה חלון במארז כי אז הקרינה עוברת בעוצמה יותר גבוהה ובכלל אני עם דלת פתוחה אז האם קיימת קרינה מזיקה כל שהיא שנפלטת מהמחשב? תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aaviran,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום הזמנתי דרך EBAY מוצר ועכשיו קיבלתי מיל מPAYPAL שהמוצר נשלך ובנתונים של הכתובת למשלוח רשום שהכתובת לא אושרה. למה זה? אך אני מאשר אותה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by parlov,

אני מנסה כבר כמה ימים להוריד את הלינק הבא:http://www.tp-link.com/resources/simulator/841_v5/index.htm אבל ללא הצלחה הכוונה שלי להוריד את כל האתר שזה כמה דפים. זהוא בעצם אמולטר של נתב של TP-LINK אשר אני רוצה להוריד אותו למחשב פשוט ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל דווקא עם האתר הזה התוכנות לא מצליחות להתמודד. עם למישהו יש רעיון או עצה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי. ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tom123,

COMPANY או COMPUTER

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sevenX,

תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by redti,

אהלן חבר'ס עוד 3 חודשים יש לי צו ראשון ורציתי לדעת אם יש איזה אתר שאוכל לקבל אינפורמציה על היחידות השונות וכך אוכל לנתב את עצמי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ilay22,

אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.