כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01295 ... ;D
-
-
החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה. התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון. מתחיל לחפש את חנויות המותגים. ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אמנם לא הכל אבל אכן חלק מכובד ביותר ;D http://www.facebook.com/topic.php?uid=28551024024&topic=5373#topic_top
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רבותי עכשיו ברצינות! נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר! רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה. יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה. חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא? סליחה שיר בשם כולם :saint:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם. ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו. אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו, היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים) אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו") ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו, הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכרזתו של מנכ"ל X על תוכניות להתחרות בג'ימייל מעוררת דאגות בקהילת אבטחת המידע, בזמן שהונאות פישינג כבר מנצלות את ההתעניינות בשירות שטרם הושקלכתבה
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן בלי הרבה דיבורים. בניתי אתר להעלת קבצים כרגע במתכונת נסיונית. מקווה להמשיך לפתח אותו. הוא דיי פשוט אבל אני אוהב אותו תהנו. http://www.rc-parts.info/1.php
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שרשום בכותרת של המכתב.. אבל לא רשום מזה בדיוק.. באתר של חיל המודיעין עם השם משתמש והסיסמא שלי זה רושם לי התמיינת למסלולים הבאים: מסלול סטטוס מועמדות פרוייקט גאמא הנך מועמד/ת מודיעין אלקטרוני הנך מועמד/ת ואז יש את השאלון שמילאתי להם ממזמן.. ואז מתחת הנך מוזמן לאירועים הבאים: 19.8.2007 מבחנים ראשוניים למסלול מודיעין אלקטרוני אז זה אומר שהזימון שקיבלתי זה לאלקטרוניה ולא לגאמא?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה! ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך. למי שיש תמונות בבקשה שישתף!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר למחוק. פרסמתי את אלה בנושא רוכז עם עוד מלא רקעים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ומחפש עבודה ראשונה\כללית ללא ניסיון השאלה היא איפה הכי טוב לחפש? את ALLJOBS ניסיתי וזה מפוצץ בפרסומות אין שם שום דבר ראלי מבחינתי לשכת העבודה יכולה לעזור? או שהכי טוב כיום לבדוק דרך אתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אנחנו עוברים בית(כבר קנינו) והפעם אני רוצה להשקיע בחדר הזה כמה שיותר... המידות של החדר הן: רוחב בערך 2.5 ואורך 3.2 ואז יש מין נישה כזו שהופכת את זה לכמעט 4 אני מתכנן לשים שם מיטה וחצי הנה ההתלבטות הראשונה שלי: איזה מיטה לקנות אני יכול לקנות מיטה וחצי מתכווננת ולכוון אותה לאיך שנוח לי, או מיטת ספר(מישהו מכיר?) שמשמשת גם כספה(חברים שלי באים אליי הרבה שיהייה להם איפה לשבת) מה לדעתכם עדיף לי? כמובן שאת ספת הספר אני אפתח מתי שאני ישן, בלתי אפשרי לישון עליה שהיא לא פתוחה(זה ממש קטן) לבית החדש אנחנו קונים גם מקרר חדש. אז חשבתי לקחת את המקרר לחדר, ולשים בו שתייה אולי קצת גלידות וכאלה... שאני לא אצטרך ללכת למטבח כל פעם שבא לי לשתות משהו. אבל הבעייה שזה מקרר בגודל …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=3yDVgPGQoNs&search=METALICA 8)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-