עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GOVNER_T.S.Y,

תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

מי מכם לא יודע ששרות "בנה לך מחשב" בIQPC לא עובד בFF (שאלה רטורית) אז שלחתי E-mail לIQPC שאותט אין לי ואחרי יום אני מקבל במייל הודעה שמבסרת על כך: אני אפשרויות נוספות 30 אפריל (לפני 3 ימים) שלום אורי !! העברתי את הבעיה למתכנת...רציתי לדעת האם הבעיה תוקנה ?? תודה !! כמובן שבאותו רגע נכנסתי לIQPC ובדקתי וזה עבד במהירות האור וכך עניתי לו כן, הבעיה תוקנה תודה רבה על ההענות המהירה! מקווה גם שתבקר בפורום ממש מצליח HWzone.co.il פורום החומרה הגדול בישראל. ושוב תודה רבה. ממש נחמד שתיקנו את זה וכ"כ מהר..!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו יכול לומר לי מה עושה רגל PSEN (עם גג מעליה). ומהם מקורות פסיקה פנימיים וחיצוניים ואיך מתבצעת החלוקה ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זוכרים את הצחוק ה"מיוחד" הזה אז כניראה שהוא לא היחיד http://de.sevenload.com/videos/GgBV88z/Bloedeste-Lache-der-Welt-Part-2

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Jonnyboy,

היי, אני דיי חדש בפורום (שנה, שנה וחצי) ותמיד רציתי איזה תמונה מהאתר בהתחלה, עוד שהמשתמש היחיד היה MILFORD (הוא הבעלים של האתר, לא? אם לא, אז שהמשתמש היחיד היה הבעלים של האתר) היה בכלל לוגו? הכל היה כתוב באותו הפונט בלי פורום בכלל? איך זה היה? מישהו יכול לתת לי איזה תמונה של הפורום, של האתר לפני הכל? עוד בתחילת דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Leos Media,

למרות שגיבוי מתקדם בדרך כלל נקשר עם תוכנות בתשלום, זהו תחום תחרותי וכלים חינמיים רבים קיימים גם קיימים לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lirux,

חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה! ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך. למי שיש תמונות בבקשה שישתף!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MandariNa,

מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by redti,

אהלן חבר'ס עוד 3 חודשים יש לי צו ראשון ורציתי לדעת אם יש איזה אתר שאוכל לקבל אינפורמציה על היחידות השונות וכך אוכל לנתב את עצמי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KF,

אהלן.. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מקבל זיכוי ממוכר באייביי רציתי לדעת איך התהליך מתבצע דרך פייפאל.. אני אמור להיכנס למקום כלשהו דרך המייל שישלח אליי ? או שזה פשוט תהליך אוטומטי ? We are refunding you for your order. Once it is processed you will get an email confirmation. Due to your package being misplaced we will not be able to take anymore orders from you. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בחנות מילואים החדשה שפתחו בבקום? איפה זה בדיוק נמצא ומה שעות הפעילות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי בגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם. ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו. אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו, היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים) אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו") ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו, הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by YAAKOV33,

??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dids22,

שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לכם 49,102 ש"ח ובמקום לנהוג על מזדה 3 אתם מעדיפים לחרוש על HP Officejet 6500 זו החנות בשבילכם

24. Started by Alexkmr,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני מתכוון ביום רביעי הקרוב לגשת לתיאוריה ויש לי דילמה קטנה.. אשמח לעצ/ות... אני רוצה לסיים עם התאוריה לפני שאני מתחיל ללמוד נהיגה... אני לא רוצה להתחיל לסבך בין השניים, אני רוצה לסיים עם משהו אחד ואז להתחיל את השני. אני מתלבט איך ללמוד לזה... אני יודע שלא צריך ללמוד לזה ממש כי חצי אני מאמין שאני יודע מידע אישי ועוד אבל עם מי אתה ממליצים ללמוד? יש לי את הספר "חינוך תעבורתי" מהביה"ס שיש בו את הרמזורים והכל אבל אמרו שהספר לא טוב. יש לי את התוכנה "לומדה" אבל אמרו שהמבחנים שם לא טובים ולעומת זאת בספר "חינוך תעבורתי" יש לי רק ארבע מבחנים שלמים באותה מתכונת שיכולה להופיע בתאוריה עצמה. מה אתם מציעים לי לעשות? בנוסף לכך אשמח אם תוכלו למצוא לי קישור באינטרנט להורדת מבחנים נו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים