כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש חנות שמחזיקה את הaaks הבעיה שכל החנויות באיזור שלי רוצות מחירים ממש מוגזמים,שאלתי בכמה חנויות כמה עולה הדגם הזה של ה-500 גיגה ורצו עליו 850 שקל שהוא אמור לעלות 600 שקל גג!יש חנויות טובות וזולות ברמת גן?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא דרך סבא וסבתא שלי אני רוצה חנות גדולה בברלין שיש לה גם אתר שאני אוכל להסתכל בו אני מחפש מעבד זול
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי לתיבת הדואר שלי פרסום על חנות מחשבים חדשה שנפתחה בקריית יובל. בפרסום מצויין גם אתר האינטרנט שלהם ונכנסתי אליו כדי לראות במה מדובר. לשמחתי גיליתי כמו מה שנראה חנות שמבינה בתחום ופונה לשוק היותר מקצועי - ואני לא חושב שבירושלים היתה חנות כזאת עד עכשיו. לשמחתי אני גר לא רחוק מקריית יובל והחלטתי לקפוץ אליהם לביקור: מהתרשמות ראשונית מדובר בחבר'ה נחמדים מאוד, אדיבים, ובקיאים בתחום. ישבתי שם ושחחתי איתם כחצי שעה, והיה נחמד מאוד. החנות עצמה מסודרת ומאורגנת היטב - חידוש מרענן בהשוואה לחנויות "מחסני" המחשבים שקיימות בכל חור בירושלים. מקווה שתמצאו בזה עניין - אולי סוף סוף גם לנו הירושלמים תהיה חנות איכותית באיזור... למי שמעוניין בכתובת האתר: http://www.p-see.c…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחנות באזור חדרה ואין לי מושג לאיזה חנות ללכת אני צריך חנות עם מחירים טובים ושירות טוב משכנראה קשה למצוא אם יש המלצות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. לא מחשב מוכן אלא כזה שאני מרכיב אותו רכיב-רכיב. אני מחפש חנות שתהיה זולה, אמינה ועם שירות לקוחות טוב ואדיב. מומלץ גם שיהיה לה אתר אינטרנט שבו אוכל לבחור את הרכיבים ולדעת את המחירים (אני פחות או יותר יודע אלו רכיבים, אבל יכול שבחנות המסוימת לא יהיה רכיב מסוים ואת זה ארצה לדעת). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
משהו מכיר חנות טובה בישראל שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות טובה בת"א שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש המלצה לחנות מחשבים טובה באחת מהערים הנ"ל. סקרתי את כל החנויות המומלצות בארץ (שאני יודע עליהן), וככה יצא: FoxPC.co.il - ראשון לציון או מגדל העמק. SkyPC.co.il - ראשון לציון. IQPC.co.il - אשדוד. Pandas.co.il - קיסריה \ באר-שבע \ חיפה. zigzag2000.co.il - יהוד. TMS.co.il - קרית מוצקין \ הרצליה. NoaComp.co.il - נשר. כפי שאתם רואים, אף אחת לא באחת מהערים הנ''ל... אם אין איזו חנות ממש טובה בערים שציינתי, אני כנראה אקנה מ- TMS הרצליה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות על חנות מחשבים בארה"ב ששולחת לארץ? אני רוצה לקנות את הZ-5500, וראיתי שבארה"ב הוא עולה כ-300$, הרבה פחות מבארץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אקס בוקס גרסת PAL וחשבתי על האפשרות לשלוח מאירופה לארהב ואז להביא את זה משם אין לי בעיה .. ועל הדרך להביא 8800GT ... קיצר מישהו מכיר חנות אמינה כזאת באירופה ? תודה ... וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חברה יש למישהו מושג איפה יש חנות ציוד ל DJ, אבל חנות מיקצועית עם כול הציוד,כול מוכנות עשן פליקרים וכול השטויות האחרות. אא באזור אשדוד,רחובות,ואולי גם תל אביב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, קניתי נעליים ביום שבת,לא נעלתי אותן בכלל. היום ניגשתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה ולקבל זיכוי בכרטיס האשראי. הם סרבו בטענה שנעליים ניתן להחזיר ולקבל זיכוי רק עד 72 שעות. האם הם צודקים ? אפשר לקבל קישור כלשהו שמצדיק את טענתם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצות לחנות ספרים מכוונת או סתם אחת בצפון עם מבחר טוב של מד"ב/פנטזיה שאפשר לקנות בה סדרות שלמות במכה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=370&AdCat=370 חח מה נסגר איתם? http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=368&AdCat=368 מי קונה איתי מחשב דרקון? נ.ב קרדיט על המציאה לdoscape מפורום אחר פשוט נשפכתי כשראיתי את זה.... חחחחההה!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנויות בישראל שמציעות מגוון רחב של סרטי DVD (לא רק החדשים ביותר) למכירה דרך האינטרנט. עשיתי חיפוש בגוגל עם מילות מפתח שונות, אבל מסתבר שזה די קשה למצוא בישראל אתרי אינטרנט בעברית שמציעים למכירה סרטי DVD עם תרגום לעברית. בעיקרון, חנויות להשכרת סרטים מציעות גם סרטים למכירה, ואם אין להן סרט מסויים שאתה מעוניין בו, אז הן יזמינו אותו עבורך. אבל, הרבה יותר נוח לעיין באתר אינטרנט שמכיל מגוון גדול של סרטים למכירה, ולהזמין את הסרט שאתה רוצה לקנות ישירות דרך האתר, וגםלהשוות מחירים בין אתרים שונים. אני לא נוהג לקנות סרטי DVD בשל מחירם המוגזם לדעתי (אם המחיר של סרטי ה-DVD בארץ היה סביר, אז הייתי קונה את כל הסרטים שהורדתי מהאינטרנט), אבל יש כמה סרטים שאני בכ"ז מעוניין לקנות ל…
-
אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-