עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין בגישה לאתרים מהעבר (חומר, עיצוב). אני יודע שיש ארכיונים לשם כך. לדוגמה www.archive.org. השאלה שלי היא האם יש משהו יעיל יותר\ עוד אפשריות? סתם לצורך הדוגמה: גישה לפורום הישן של VGAMES.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by overload,

גם לYNET לפעמים יש כתבות טובות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094204,00.html זאת רק דעה של הכותב, שכנראה גם הגיוני מאוד שהיא נכונה. פעם ראשונה שחשבתי על זה אבל אם לא היה כל כך הרבה ווארז היום NVIDIA ו ATI לא היו עושים אפילו חצי מהרווחים שלהם מכרטיסי מסך. תחשבו על זה בלי ווארז מי היה משלם על כרטיס מסך 2000 שקל כשכל משחק יעלה לו 250 שקל? מי היה משדרג את המחשב כל שנתיים עם הוא היה צריך לשלם גם על המשחקים כל כך הרבה? מי בכלל היה משדרג אם הוא היה קונה 2-4 משחקים בשנה מקסימום? זה לא היה כדאי לו, היום כשגימר ממוצע משחק ב 10 משחקים בשנה זה כן כדאי. כנ"ל תוכנות אנטי ווירוס שהסיבה היחידה שהם כל כך פופולריות היום היא שיתוף הקבצים שבעצם הופך כל מחשב לפגיע מאוד. הם בטוח מפ…

• 77 תגובות
    • 5k צפיות
  3. הענקית מקופרטינו מדווחת על עוד רבעון עם הכנסות ורווחים עצומים, אך בכל זאת זוכה לכתף קרה מהמשקיעים והמומחים זה לא פשוט להיות המלכה (של ההכנסות והרווחים), וזה מה שלומדת עתה על בשרה אפל הגדולה, שדיווחה על הכנסותיה לרבעון הפיסקלי השני שלה לשנת 2016 (שהוא הרבעון הקלדנרי הראשון של 2016) – עם הכנסות של כ-50.5 מיליארד דולר ורווח נקי של כ-10.5 מיליארד דולר, אשר בכל זאת לא עמדו בציפיות האנליסטים בשוק ומביאים את החברה לדווח על ירידה בהכנסות ביחס לרבעון המקביל אשתקד, לראשונה מאז שנת 2003. הדרך האדירה שעברה החברה בשנים האחרונות, עם השקות האייפון, האייפד והמחשבים החדשים שהביאו כולם לשבירת שיאים מתמדת גם בהכנסות הכוללות וגם ברווחים הכוללים שלה, הרגילו את העולם ואת המשקי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by intel suck,

במידה והגישו אותי על ציון הגשה נמוך ואני רוצה לשפר אותו האם אני יכול לגשת לאיזשהוא קורס במסגרת פרטית כמו לחמן אנקורי וכו' בזמן התיכון? כי לשפר ציון הגשה במסגרת התיכון אני לא יכול

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by redti,

אהלן אני ממש בימים אלה רוצה ללמוד תיאוריה ויש בבעלותי את הדיסק למידה של 2005 האם זה רלוונטי ללמוד מיזה ולגשת .. אחרי הכל אנחנו ב2006

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by pinkmasta,

שלום רב.. ! ברצוני להתריע בפני חברי הפורום היקרים על מקרה שלי עם חברת KSP . אומנם החברה נותנת מחירים נמוכים .. אך אחריות על החלקים לא לקוחה בחשבון . להלן הסיפור: לפני כשבוע רכשתי מחשב AMD 2400+ , אני הרכבתי את המחשב בעצמי , יש לי ידע ונסיון רב בכדי להתקין בעצמי. בכל אופן הגעתי הביתה התקנתי את הלוח וכל החלקים הנלווים , המחשב עבד ועלה באופן תקין , אך קשר רציתי להתקין ווינדוז XP נתקלתי בבעיה , המחשב תוקע את עצמו בכל פעם בהתקנה , חשבתי אולי זה איזשהו חלק החלפתי הכל מחלקים של חברים שעובדים ונתקלתי באותה הבעיה.. החלפתי הכל חוץ מהמעבד... אמרתי לעצמי אין מנוס חייבים ללכת לחברה , הלכתי לחברה סיפרתי על הבעיה קודם כל הם אמרו לי אין בעיה עם החלק לא תקין נחליף , בגלל שאני התקנתי את …

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by POPSTAR,

כמה מחברות אתם לוקחים ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by hellyeahmofo,

ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  12. הנה הפתרון החדש של אורנג' לסחיטת כסף מאנשים אחרי ה"גזרות" שנפלו עליהם עשיתי סיבוב מהיר וקצר ב"קניון" בחיפוש אחרי תוכנות לאנדרואיד Doodle Jump אורנג' - 14.84 רשמי - 3.66 Magic Paper אורנג - 14.84 רשמי - 10.1 בדקתי מחירים מול אתר appbrain.com ולפי שער דולר של 3.7 שח המבחר שלהם דליל עכשיו אבל כמו שאתם שמים לב הם פשוט סוחטים כסף בלי שום הצדקה אני גם מניח שיקחו כסף על תוכנות שאפשר להוריד חינם, הרי אם אפשר אז למה לא?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by duk4u,

Just sit down and take your time, and watch, ...and get inspiration from this extraordinary woman

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by Ran B,

טוב, אני שובר את הראש בלחפש בעיתונים משהו, סיימתי את העובדה בתנ"ך אבל נשאר לי החלק הקטן של ה30 נקודות שהוא העבודה האישית, ולא החלק הקבוצתי.., אז מכיוון שבתנ"ך אנחנו לומדים למידה רב תחומית, ומשלבים את התנ"ך למציאות והכל, יש דילמה בספר מלכים א, לא זוכר את הפסוקים והפרק, את העבודה הקבוצתית עשינו ממזמן (אני וחברים שלי), אבל הדילמה היא בעצם : כוח הכסף לעומת כוח ההתיישבות. למשל דוגמא של סיפור קצר : אני אמציע שמות לנחיותכם בלבד.., אין קשר לשמות ולסיפור.. אדון משה קנה אדמה בהרצליה, הוא קנה חצי דונם אדמה, יש לו חוזאים מטעם מדינת ישראל שאותה אדמה שייכת לו. ואז אותו אדון משה טס לארה"ב למהלך 10 שנים.. ושחזר ראה כי על האדמה שלו יש מעיין קרוון(ככה רושמים?)כזה עם אדם נחמד עם ה…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by 114508534,

רכשתי לא ממזמן מכשיר DVD חדש שהוא DIVX והבנתי שאפשר לשנות לו את מערכת ההפעלה ואת ההגדרות ולעדכן תוכנה ועוד כל מיני דברים אם מישהו מכיר פורום העוסק בזה בבקשה שיכתוב תודה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by gshhar,

http://www.stephenasmith.com/stuff/BushUnmasked.html תגררו את התמונה לעיגול הריק.

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by Zeev86,

לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ברוח השבוע האחרון(סטגדיש) - לכל אחד מאיתנו יש יום כזה שהוא מתעורר ומתחרט שזה קרה (לחלק מאיתנו זה קורה יותר, לחלק פחות..) נשימה מזוויעה, ראש פועם, סתימה כללית בדרכי הנשימה. יש אנשים שזה לא עוצר אותם מללכת לעבוד - אם את/ה כזה, הנושא הזה לא בשבילך! לעצלנים מבינינו שמתהפכים וחוזרים לישון - איזה טיפים יש לכם לניצול היום כשאתם קמים? איזו סדרה/סרט מעניין כדאי לשמור לימים האלה? לי אישית יש סטייה שנפכה למסורת כבר כמה שנים, אני בודק את משחק הפוקימון החדש שיוצא, מתאכזב, ומסיים אחד ישן. אז מה אתם עושים עם הזמן המת הזה? מקווה שיצא מזה דיון פורה ומצחיק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש אפקט לגיטרה חשמלית שיגרום לה להישמע כמו גיטרה אוקוסטית.. אני יודע שזה לא יהיה הדבר האמיתי וכל זה... ולא ישמע הכי איכותי... יש בכלל דבר כזה או שזה בלגן ענקי וכמעט בלתי אפשרי? איפה אפשר בארץ למצוא כזה?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי! היום בגרות במקצוע הכי מיותר שיכול להיות-לשון! בהצלחה לכל השישיסטים שניגשים היום לדבר המזויע הזה... =] הכל יעבוד בשלום! (אומר מישהו שלמד שעה אחת למבחן והלך לישון ב5 בלילה ><) יום טוב לכולם! NIKILLER

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להביא לKSP את המארז שלי עם ספק קשיח וכונן וקירור למעבד, ולרכוש מהם זכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך, שיעשו גם סידור כבלים כמה שאפשר ולרכוש מתאם לTRUE120 לI5, האם השירות הזה אפשרי? ז"א לא לקנות מהם מחשב שלם, לרכוש חלקים ולשלם להם על מנת שירכיבו לי הכל? (אני יכול לבד פשוט הם עושים אחלה סידור) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ועוד קטעים שצונזרו.. : http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=74905&ak=null&nb=1 "שמעתם עליה, חיכיתם לה, עכשיו אתם יכולים לראות אותה. יב"ז מתמזמזת עם טלי שרון ועוד קטעים שצונזרו מטלנובלה בע"מ" מקור:Ynet לדיון בלבד. לא לשימוש בלתי הולם. מה דעתכם על הסדרה? מיהו השחקן הטוב ביותר לדעתכם? מי השחקנית הכי שווה? (תענו בסקר)

• 59 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. "סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים