עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kurt80,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by bar72,

שלום, מבקש המלצה לחנות באזור ת"א/רמ"ג, שתוכל להקים את המפרט המומלץ גיימינג-בינוני, תוך החלפת מספר חלקים גם במחשב הביתי שלי (זיכרון/מעבד/כ.מסך) ניסיתי בעבר את זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by ddigler,

שלום, מחפש חנות מומלצת באיזור המרכז המבינה במחשבי High End שתדע להמליץ ולהרכיב מחשב חזק (מפרט למטה) ושיש לה ידע באונטגרציה של תצורות חזקות : מעבד Q9450 שני כרטיסי מסך בתצורת SLI 9800 GX2 או שני כרטיסי מסך בתצורת Crossfire 3870X2 לוח אם Asus Striker II או ASUS BLITZ Extreme מארז Thermaltake armor plus ספק כח 750 עד 1000 וואט אודה להמלצות

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. ערב טוב, האם מישהו מכיר חנות שתוכל לספק לי מחשב ע"פ אחד המפרט המומלצים באתר זה. אני מעונין באחד המפרטים הזולים 2500-3000 ללא מסך למחשב לצרכים עיסקיים. אשמח לחוות דעת על חנות ועל המפרטים מפרט1: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=1 מפרט2:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=46

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  5. אחרי שכולם מפחידים לגבי IVORY ו-KSP... יש חנות מומלצת באיזור נתניה (ואם לא - אז באיזור ת"א)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ezelnik,

קראתי בפורום שלא להתקרב לגיבור, KSP, IVORY אבל לא הצלחתי למצוא המלצה על חנות טובה באיזור. האם יש כזו בכלל? המחיר חשוב לי, אבל חשוב לי יותר שאם יש תקלה לא צריך להתכונן למלחמה. אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by dolev16,

שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש מקום טוב(זול) לקנות בו גיים פאד אלחוטי של XBOX למחשב אגב יש גיים פאד למחשב ולקונסולה או שזה אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני מחפשת לקנות מחשב מהקצה הנמוך, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. איפה יש חנות אמינה באזור גבעתיים - מזרח תל אביב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כנראה בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש אני גר בכפר סבא ואני לא יודע מאיפה לקנות מחשב! אני לא יכול לנסוע רחוק לראשון או למקומות אחרים, אני מבקש רק באיזור של כפר סבא/רעננה/הוד השרון. בינתיים החנויות הכי "נורמליות" הם KSP ואייבורי ברעננה. אני יותר נוטה לקנות בKSP אבל גם עליהם שמעתי רעות. מקווה שזה הפורום המיועד להודעות כאלה... תודה

• 20 תגובות
    • 8.4k צפיות
  14. Started by ImaShcha,

שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים: -האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים? -שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון? -האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב? -ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב לדודה שלי ואני יודע שברגע שאני אקנה לה היא תשגע אותי כל שני וחמישי על תפעול המחשב (מחשב ראשון שלה והיא בת 55) לכן הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות טובה באזור גבעתיים - רמת גן - ת"א שיוכלו גם לתמוך בה בבעיות שונות (גם בתשלום).

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BeBest,

הגיע הזמן להתחדש במחשב.. עד עכשיו הייתי רוכש חומרה דרך SkyPC אבל להבנתי הם פשטו רגל. האם יש חנות אחרת מומלצת באזור המרכז? תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by Jeka90,

שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by creative,

אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by tzolerguy,

היי צריך המלצה לחנות טובה במנהטן ... ( מחפש לוח X58 וזכרון )... מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by shloosh,

בן דוד נוסע לניו יורק ויש לי מלא כסף להביא דברים, אני מחפש חנות מחשבים גדולה וטובה עם אתר אינטרנט שני יכול לבדוק מחירים והכל... אני מכיר רק compusa שהם רשת גדולה, אבל אין להם הרבה מבחר לכל מיני דברים כמו זיכרון שאני רוצה... רק קינגסטון והשאר חרא תודה!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by giloman,

אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  24. קנינו שם את המחשב כי זה החנות הכי זולה באילת ואבא שלי קנה לי את המחשב ליום הולדת והוא גר באילת. רק מאוחר יותר למדתי על חומרה ועל חנויות כמו זיגזג, הדובים, ו PCH לינק לסיפור כפי שכתבתי בפורום של הקלאן שלי: http://forums.ueoclan.com/viewtopic.php?t=1877

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.