עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחת לכמה זמן יש מפגש פורום, נכון? עכשיו חשבתי לעצמי לפני מפגש להתחיל לארגן כמה מספרי טלפון של חנויות עם ראש פתוח מה שנקרא לבדוק כאן כמה אנשים מעוניינים לרכוש את הדיסקים האלו ולתאם עם נציג מהחנות שיגיע עם כל הכמות של הדיסקים אולי אפשר להשיג ככה הנחה על קניה ענקית כי אני מאמין שלפחות 10 אנשים קונים ממנו במכה ועוד עם המחירים האלו אפשר לקנות עוד צריך רק לשכנע בעל חנות אחת עם מחיר נורמלי לנסות להכניס אותו לפורום הזה בכלל שמעתי כאן על בעלי חנויות מזמן אבל באוברקלוקינג תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  2. לא סתם אתר רקעים שהכל 1024 780 אני רוצה משהו טוב היה לי פעם במחשב הישן מלא חבל שהוא נשרף היייתי מציל כמה . בקיצור אנשים משהו גרפי שיראו יגידו wow ולמי אני יפנה עם לא עליכם תודה רבה על התייחסות

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by m83b4,

אוקיי, אני מחפש כבר דיי הרבה זמן את הסרט Don't Be A Menace (שבעברית קוראים לו נודניק בלי הפסקה).. מצאתי חנות שמוכרת את ה DVD, אבל לפי מה שהבנתי, אין כתוביות בעברית.. אחר כך באותו אתר מצאתי DVD של אותו הסרט אזור 2 במחיר קצת יותר גבוה, אבל דווקא בו לא כתוב שום דבר על כתוביות (לא היה כתוב בכלל, לא אם בעברית או באנגלית או בספרדית וכו'..) אולי אתם תוכלו לעזור לי ? הנה האזור 1 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1&content=preview&nmovieid=11781 והנה האזור 2 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=2&content=preview&nmovieid=47403 תודה מראש..

4. Started by yuvalkob,

posting ang you! מצטער אם ישן

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

אהלן,זה כבר דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בזה. אז ככה במיכל של הנטי פריז יש סדק(תמונה מצורפת) חשבתי לשים על זה בונדו,אתם חושבים שזה יעבוד? כי המוסכניק שם לי חומר דמוי פלדה שאין לי מושג מה הוא ואחרי כמה ימים הוא התקלף. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…

7. שמעתי את הטרנס של אסטריקס Astrix - On Fire ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות. אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?

8. או שזה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  9. העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום

10. Started by The-Devil,

אמאל'ה!!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by אוריפ,

יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  12. שם הנושא לא ברור? טוב הכוונה זה שאני מחפש אתרים עם קבצי מידי של טראנס כדי שאני יוכל להוריד לפלאפון עשיתי חיפוש ומצאתי צלצולים בודדים כל מה שברשת נקרא טראנס זה קלאב האוס דאנס והחרא מהסוג הזה אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא יחלוק איתי אגב צלצול קטן http://planet.nana.co.il/alsal/bustamove.mid תכתבו את זה בכתובת של הפלאפון שלכם ותורידו

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Mortar,

תראו מה קורה לפורום !!!! :alcoholic:

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Da-Funk,

יש ברשותי PS2 עם צ'יפ יקר עליו... במהלך ההתקנה הפלייסטיישן התקלקל... ועכשיו אני תקוע איתו ועם הצ'יפ שעליו... אני לא יודע מה הבעיה בדיוק.. רק שהוא מראה מסך שחור... והמגש קצת מרקד לו.... יש בו חלקים טובים למשל כל הבית עינית שזה החלק הכי יקר עדיין מתפקד לדעתי.... כי לא ממש שיחקתי בו... נראה לכם שיש אנשים שמתעסקים עם זה שיסכימו לשלם לי עליו חחחח :> בתקווה שמשהו יקנה אותו... כאילו רק הצ'יפ עלה לי 300 שקל...

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by adlanm,

לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by The_overclocker,

הראיה שלי מדרדרת כבר דיי הרבה זמן, אז הלכתי לרופא ושבדק ומצא שיש לי 0.5 בעין שמאל ו0.75 בעין ימין. יחסית לא כ"כ נורא, אבל זה כבר מתחיל להעיק (העתקות מהלוח מרחוק וכו'). OK אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה שלי ואני כצרכן חכם ( ) רוצה ללמוד קצת על המוצר הבא שאני הולך לקנות. הרי אחרי הכל מדובר כאן בדיי הרבה כסף וזה מצור שהולך לשרת אותי דיי הרבה זמן. אז ככה, אני אגיד את כל מה שאני יודע, וכל מה שאני חושב שאני יודע, ואתם תוסיפו ותתקנו אותי: מסגרות למשקפיים עדיפות ממתכת. המחירים נעים בין 300-800 שקל. עכשיו, למה בדיוק ההבדל הגדול של 500 שקל ? הייתי באופטיקנה ואני חושב שזה בגלל שהם מביאים לך 2 זוגות אז הם מפצים את עצמם. אולי יש חומר שיותר טוב ? עדשות: יש כלמיני סוגים, עדשות "גרמ…

18. Started by starter,

מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Internal,

שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by overload,

לחץ כאן מה דעתכם, מי בא? אני 100% שם. אולי אפשר לעשות מפגש פורום מצומצם.

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  23. אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  24. אני צריך לקנות מפה מוצר כל שהוא עכשיו יש שם הכל אבל אין את המספר טלפון. החנות הזאת לפי מה שהבנתי היא החנות הישראלית של החברה COOLERMASTER ואני רוצה לקנות משם מארז כי שם הוא זול יחסית לשאר האתרים. זאת החנות: http://www.coolermaster.co.il וזה המארז: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=75&osCsid=d9c60f00e90d09dd10ee77fef6811d0f אני רק צריך את מספר הטלפון שם.. תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  25. הרקע: לוח IS7-E עם פרסקוט 3.0, באוברקלוק קליל ל-215FSB גורם להתחממות צ'יפסט של עד ומעבר ל-100 מעלות צלזיוס. גם ללא אוברקלוק הטמפ' מגיעות ל-80 מעלות. אמצעי לפתרון הבעיה: מייל לחברת ABIT העולמית עם שאלה בנושא. את הלינק הבא יש לקרוא מהסוף להתחלה, שם התחילה ההתכתבות לפני שבועיים. היא עדיין מתמשכת. ההתכתבות

• 8 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.